İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Fazla yaklaşmışsiniz ve sağdan geçmişsiniz.

Ben de olsam camdan sarkmam ama kendi kendime tepki gosterirdim size :)

Fazla yaklaştığım için değil, taaaaa gerilerden gelirken yaptığım selektörden dolayı el kol yaptı o. Normalde arkasına yanaştığımda sağa geçmesi gerekirdi. Tepki göstermesi gereken de benim ayrıca. Sol şeridi gereksiz işgalden

Dayak yersin dikkat et [emoji12]

:sandalye: 

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Sağ camdan bir el çıkması asıl aktif olanın sağda oturuyor olması demek olabilir ve bu da sürücünün kesin olmamakla birlikte acemi olabileceği anlamına gelir. Sağdaki öğretici vatandaşımız korumacı bir içgüdüyle Eren'e tepki gösteriyor. Yani bu bir çaresizlik belirtisi.. Yoksa ben Eren'in yaklaşımını çok beğendim.

Yorum bağlantısı

Sağ camdan bir el çıkması asıl aktif olanın sağda oturuyor olması demek olabilir ve bu da sürücünün kesin olmamakla birlikte acemi olabileceği anlamına gelir. Sağdaki öğretici vatandaşımız korumacı bir içgüdüyle Eren'e tepki gösteriyor. Yani bu bir çaresizlik belirtisi.. Yoksa ben Eren'in yaklaşımını çok beğendim.

Abi 2 izmarit attı o sağdaki vatandaş. Videonun 40-41. saniyesinde az bişey belli oluyor. Yüksek çözünürlükte bakarsanız. Yani pek acemi değildi bence. Bilinçli tahrik vardı da hiç oralı olmadım tabi :)

Yorum bağlantısı

Abi 2 izmarit attı o sağdaki vatandaş. Videonun 40-41. saniyesinde az bişey belli oluyor. Yüksek çözünürlükte bakarsanız. Yani pek acemi değildi bence. Bilinçli tahrik vardı da hiç oralı olmadım tabi :)

Uymaya gelmiyor kimseye malesef hele yanında esin falan varsa ben çok agresif oluyorum trafikte ama malesef eskisi gibi değil ortam arabadan ve arabadakinden ne çıkacağı belli olmuyor [emoji19]
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

İzmarit attığını görsem ben şahsen bir selektör de ona çakardım. İzmaritleri sağdakinin atması benim teorimi doğrular nitelikte :)

Tabi bizimki varsayım. Belki sol cam bozuk, solda kal da şuna bir habara hübere yapayım sağdan demiştir vatandaş :D

Yorum bağlantısı
Guest Misafir
(düzenlendi)

Ben de cok zaman tereddut ediyorum ondeki ustune alinacak diye ve cok defa da oluyor, ondeki ustune alinip, sinirlenirse bekliyor zaten bir yan yana gelinip sinirli bakislar atiliyor ya, o arada ben de bas parmagimla arkadaki diye isaret ediyorum, yoksa kavga cikacak :)

Bir defa da onumde gayet duzenli seyreden arac, caprazimdakinin onume kirmasiyla ve benim anormal tepki vermemle korktu hemen sag seride yanasti, nasil uzuldum, vicdan yaptim.

Herkes sogukkanli olmuyor, kimisi panikliyor hemen, ozellikle bayanlar, o yuzden selektoru de ayarinda yapmamiz gerektigini dusunuyorum. [emoji56]

tarihinde E. Ozlem Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Ben de cok zaman tereddut ediyorum ondeki ustune alinacak diye ve cok defa da oluyor, ondeki ustune alinip, sinirlenirse bekliyor zaten bir yan yana gelinip sinirli bakislar atiliyor ya, o arada ben de bas parmagimla arkadaki diye isaret ediyorum, yoksa kavga cikacak :)

Bir defa da onumde gayet duzenli seyreden arac, caprazimdakinin onume kirmasiyla ve benim anormal tepki vermemle korktu hemen sag seride yanasti, nasil uzuldum, vicdan yaptim.

Herkes sogukkanli olmuyor, kimisi panikliyor hemen, ozellikle bayanlar, o yuzden selektoru de ayarinda yapmamiz gerektigini dusunuyorum. [emoji56]

Öndeki üstüne alınıyor hadi neyse de bazen karşı şeritten bile cevap verenler oluyor. Millet bi tuhaf ya. Ağır vasıta harici de pek selektör yapmam zaten. Onlar uzun süre araç kullandıkları için dalgın olma ihtimalleri yüksek. Çoğu zaman amaçsız yere şerit değiştirene denk geldim çünkü.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Öndeki üstüne alınıyor hadi neyse de bazen karşı şeritten bile cevap verenler oluyor. Millet bi tuhaf ya. Ağır vasıta harici de pek selektör yapmam zaten. Onlar uzun süre araç kullandıkları için dalgın olma ihtimalleri yüksek. Çoğu zaman amaçsız yere şerit değiştirene denk geldim çünkü.

Eren bu olayda hatalısın. Ağır vasıta şeridinden şaşmadığı sürece selektör yaparsan doğal olarak önündeki üstüne alınır. Bana da olsa ben de kendime sanardım.

Yorum bağlantısı

Eren bu olayda hatalısın. Ağır vasıta şeridinden şaşmadığı sürece selektör yaparsan doğal olarak önündeki üstüne alınır. Bana da olsa ben de kendime sanardım.

Peki o beyaz sedan bunu biliyor mu? :) diyelim ki tır şeridinden şaştı ve ben selektör yaptım. Öndeki bunun kararını nasıl verecek. Eleman selektörü yapar yapmaz 4 lü yaktı çünkü.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Peki o beyaz sedan bunu biliyor mu? :) diyelim ki tır şeridinden şaştı ve ben selektör yaptım. Öndeki bunun kararını nasıl verecek. Eleman selektörü yapar yapmaz 4 lü yaktı çünkü.

en güzeli inip dalacaksın  :D

İsviçeli gezgin David Bradenberger güneş enerjili bisikletiyle Göcek Geçidinde kameralarıma yakalandı :)

Adamın sakal da Şu Karayip korsanlarındaki yaratık gibi :D

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

en güzeli inip dalacaksın :D

Dalmak yok dalmak yok :) efendi olacaksın. Sello bile atmayacaksın. [emoji16]
Yorum bağlantısı

Dalmak yok dalmak yok :) efendi olacaksın. Sello bile atmayacaksın. [emoji16]

Eren Beğen butonuma Sansür gelmiş :D Beğenemedim  Biliyorsun kavgaya karşıyız kardeşim. mümkün mertebe en sağ şerit. Cuma Hanımı ankaraya sınava getirecem bakalım benim için nasıl bir macera olacak 2 saatlik yol :D

Yorum bağlantısı

Eren Beğen butonuma Sansür gelmiş :D Beğenemedim Biliyorsun kavgaya karşıyız kardeşim. mümkün mertebe en sağ şerit. Cuma Hanımı ankaraya sınava getirecem bakalım benim için nasıl bir macera olacak 2 saatlik yol :D

Kızılcahamamdan git. Kamyoncu çok oluyor [emoji1]
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Muhtemelen biliyor ki zaten üstüne alınıyor. Zira her şoför önüne baktığı kadar çevresini de kontrol ediyordur. Çevresinde gariplik görmemiş ki kendisine alıyor selektörü ;)

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Annem facebookta görünce "oğlum bir duş alsaydın, bit vardır" dedi :terle:

Yorum bağlantısı

Hahahaha dogru demiş [emoji2]

Kızılcahamamdan git. Kamyoncu çok oluyor [emoji1]

Otobandan gitme diyorsun yani Temi mi kullanayım. 

Yorum bağlantısı

Muhtemelen biliyor ki zaten üstüne alınıyor. Zira her şoför önüne baktığı kadar çevresini de kontrol ediyordur. Çevresinde gariplik görmemiş ki kendisine alıyor selektörü ;)

Çevresini kontrol ettiği kesin. Sağa yanaşmamak için bayağı diretti çünkü :good1: 

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Karsidakine neymis [emoji23][emoji23] Karsidakine ancak sehirlerarasi yolda dikkat ederim, malum radar icin haberlesme yontemi [emoji16][emoji16][emoji16] Gorursem de uyaririm selektorle:)

Tir, kamyon vs yanindan gecer kesin zaten, hem dalgin olmalari, hem de kor noktalarina duserim diye [emoji16]

en güzeli inip dalacaksın :D

Hepimiz senin gibi dovuscu muyuz arkadas [emoji23][emoji23][emoji23]Nasil inip dalalim:)

Yorum bağlantısı

Karsidakine neymis [emoji23][emoji23] Karsidakine ancak sehirlerarasi yolda dikkat ederim, malum radar icin haberlesme yontemi [emoji16][emoji16][emoji16] Gorursem de uyaririm selektorle:)

Tir, kamyon vs yanindan gecer kesin zaten, hem dalgin olmalari, hem de kor noktalarina duserim diye [emoji16]

Hepimiz senin gibi dovuscu muyuz arkadas [emoji23][emoji23][emoji23]Nasil inip dalalim:)

Bu sporu yapan kimse sokakta kavga dövüş yapmaz ablacim hic de sevmem kavgayı [emoji5] [emoji5]
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Emre koptum yaaaa[emoji23][emoji23][emoji23] Annen alem:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

2015 ekimde ağır vasıta ehliyeti aldım. Tır-Kamyon gibi araçları kullandım bilirim yani nasıl birşey olduğunu. İşim gereği de bazen üstüne çıktığımız oluyor kamyonların. Adam beni aynada görse de görmesede şeridinde gitse de gitmese de selektör mutlaka yaparım.Önümde giden ister üstüne alınsın 4lü yaksın ister alınmasın. İnternette bu araçların kör noktalarıyla ilgili videolar var. Sizde selektör yapmaktan vazgeçmeyin.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

bi yanlış daha.!

hadi şu sağdan geçmenin yasak olduğunu gösteren trafik kanun maddesini bulup paylaşın, bizde öğrenelim delikanlı.

bu konuyu daha önce kaç kez konuştuk hatırlamıyorum. aynı yönde çok şeritli yolda sağdan geçmenin yasak olmadığını ayrı ve sabit bir konu başlığı altında özellikle irdelemek lazım.

Yasakmıymış. [emoji85]
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...