İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Alper Başdemir

Şuan ankaradayım, bu kadar yazıyı okuduktan sonra işim bitsede hemen çıksam istanbul yoluna diyorum :)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Öküz,sığır kelimeleri tehlikeli, yoksa  bu bölümde mangala bağlanacak sonun da 

:D  :D

Yorum bağlantısı

Sen de mi Okan Abi ya :( Hem de Ankarali olarak :( Ben laf soyletmem valla [emoji56]

Sen takılma fazla öküz her yerde öküzdür izmirde 2 yıl yaşadım. Orada da öküz az değildi...
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Sen takılma fazla öküz her yerde öküzdür izmirde 2 yıl yaşadım. Orada da öküz az değildi...

oooo aramadığın kadar her gün en az 5 kere öküz diyorum seyir halindeyken düşün 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Turan

Bu konuyu, forumdaki arkadaşların kendi araçlarındaki kameraların yakaladığı görüntüler için açmıştım. Ve hep kendi kameramdan görüntüler ekledim. Başka bir aracın kamerasından olmasına rağmen ders verici bir video olduğundan ekliyorum. Facebook'ta görmüş olanlar vardır belki. Burada da olsun istedim.

offf çok kötü bir kaza  çat dediğinde ben bile korktum, içindekiler anında gitmişlerdir.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Bizim orda sığır derler böylesine abi [emoji6]

:D  :D  :D

:angry:  :angry:  :angry:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan

Boyle cinsettinlere ne diyecegimi bir turlu bulamiyorum. :(

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ankara'ya gittiğinde yol alamayan 34 plakalılara sesleniyorum. Malesef sizin kredinizi sizden önce gelen ve "ne olacak biz istanbul'da her yere zıplıyoruz bu normal bir şey" diye düşünen ve o şekilde davranmış olan İstanbul sürücüleri tüketti. Angaralılara kızmayın :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Ankara'ya gittiğinde yol alamayan 34 plakalılara sesleniyorum. Malesef sizin kredinizi sizden önce gelen ve "ne olacak biz istanbul'da her yere zıplıyoruz bu normal bir şey" diye düşünen ve o şekilde davranmış olan İstanbul sürücüleri tüketti. Angaralılara kızmayın :)

+1

Ne zaman 34 plakalı bir araç görsem ya makas atmakta, ya da kendini uyanık sanmakta malesef. Zaten sinyal vs hak getire. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

+1

Ne zaman 34 plakalı bir araç görsem ya makas atmakta, ya da kendini uyanık sanmakta malesef. Zaten sinyal vs hak getire. :)

+2
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

+1

+1.000.000

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Trafikte her yerde kurallara uymayan çok.1 sene Ankara'da kaldım, 2000 yılıydı. En çok dikkatimi çeken sinyal vermeden şerit değiştiren sürücülerdi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Trafikte her yerde kurallara uymayan çok.1 sene Ankara'da kaldım, 2000 yılıydı. En çok dikkatimi çeken sinyal vermeden şerit değiştiren sürücülerdi. 

16 sene de bir şeyler öğrenmişlerdir herhalde Hocam :=)

İstanbuldun trafiğine kızıyorum falan ama sürücüden yana da en iyi ve anlayışlı sürücüler İstanbuldadır diye düşünüyorum.. (istisnalar vardır elbet) 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

ilk kameram gs98c den gelen ilk paylaşımlar :fiuw:

Paylaşım ayarlarından videoyu açmalısınız.. Videonuz gizli.. sadece siz görebiliyorsunuz.. 

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

Paylaşım ayarlarından videoyu açmalısınız.. Videonuz gizli.. sadece siz görebiliyorsunuz.. 

görünür oldu mu?

Mehmet Bey. bu video yüklemenin daha hızlı yolu var mıdır? 501mb yükleme nerdeyse 2 gün sürdü.

https://youtu.be/wtE7GrAzWYs

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

görünür oldu mu?

Mehmet Bey. bu video yüklemenin daha hızlı yolu var mıdır? 501mb yükleme nerdeyse 2 gün sürdü.

https://youtu.be/wtE7GrAzWYs

Görünüyor tamam.. 

Bu kadar videonun 501 mb olmasında gariplik var gibi.. 

Ama 2 gün çok uzun.. İnternetiniz çok kötü demekki.. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Aslında istanbul ankara diye kıyaslamaya göre gerek yok çünkü gerek yurt içinde gerek yurtdışında bu tür hadiselerle her gün karşılaşmak mümkün. Sinyalsiz sağa sola atlayanlar, kırmızıda geçenler, makas atanlar... Acizane fikrim karşındakinin insan olduğu bilip her an hata yapabileceğini düşünüp ona göre hareket etmek lazım. Sırf bu bana göre temel disiplinden dolayı araba kullanmayı çok sevsem de evimi iş yerime yakın bir yerden tuttum hergün yürüyerek gidip geliyorum fakat bu kadar dikkatsizi yollarda görünce 5 dakika içinde stresle iş yerime varmış oluyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Dün izmirden gelirken, videonun hemen başında solladığım kamyona sellektör yaptım. (İstisnasız her ağır vasıta solladığımda yaparım.Kör noktası çok olan araçlar çünkü)  Fakat önümde seyreden sol şeritteki araç bunu üstüne alındı ki dörtlü yakmaya başladı. Ben pek oralı olmadım yoluma devam ettim. Ama onlar oralı olmuşlar demek ki; ben onları sağlarken sağ camdan bi el bi kelle göründü. Bileydim içeri molotof atardım :crazy: :crazy:

https://www.youtube.com/watch?v=m2ILanrwE_E&feature=youtu.be

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Dün izmirden gelirken, videonun hemen başında solladığım kamyona sellektör yaptım. (İstisnasız her ağır vasıta solladığımda yaparım.Kör noktası çok olan araçlar çünkü)  Fakat önümde seyreden sol şeritteki araç bunu üstüne alındı ki dörtlü yakmaya başladı. Ben pek oralı olmadım yoluma devam ettim. Ama onlar oralı olmuşlar demek ki; ben onları sağlarken sağ camdan bi el bi kelle göründü. Bileydim içeri molotof atardım : :crazy::crazy:

Maşallahı var uzunların. Şimşek çakıyor zannetmiştir o  :D Zoruna gitmiş belli ki  :f1:

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Fazla yaklaşmışsiniz ve sağdan geçmişsiniz.

Ben de olsam camdan sarkmam ama kendi kendime tepki gosterirdim size :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...