Alper Başdemir 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Şuan ankaradayım, bu kadar yazıyı okuduktan sonra işim bitsede hemen çıksam istanbul yoluna diyorum Yorum bağlantısı
Okan Tansel 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Öküz,sığır kelimeleri tehlikeli, yoksa bu bölümde mangala bağlanacak sonun da Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Sen de mi Okan Abi ya Hem de Ankarali olarak Ben laf soyletmem valla [emoji56]Sen takılma fazla öküz her yerde öküzdür izmirde 2 yıl yaşadım. Orada da öküz az değildi... Yorum bağlantısı
Okan Tansel 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Sen takılma fazla öküz her yerde öküzdür izmirde 2 yıl yaşadım. Orada da öküz az değildi... oooo aramadığın kadar her gün en az 5 kere öküz diyorum seyir halindeyken düşün 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Turan 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Bu konuyu, forumdaki arkadaşların kendi araçlarındaki kameraların yakaladığı görüntüler için açmıştım. Ve hep kendi kameramdan görüntüler ekledim. Başka bir aracın kamerasından olmasına rağmen ders verici bir video olduğundan ekliyorum. Facebook'ta görmüş olanlar vardır belki. Burada da olsun istedim. offf çok kötü bir kaza çat dediğinde ben bile korktum, içindekiler anında gitmişlerdir. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 18 Şubat 2016 Paylaş 18 Şubat 2016 Bizim orda sığır derler böylesine abi [emoji6] 1 Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 Boyle cinsettinlere ne diyecegimi bir turlu bulamiyorum. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 Ankara'ya gittiğinde yol alamayan 34 plakalılara sesleniyorum. Malesef sizin kredinizi sizden önce gelen ve "ne olacak biz istanbul'da her yere zıplıyoruz bu normal bir şey" diye düşünen ve o şekilde davranmış olan İstanbul sürücüleri tüketti. Angaralılara kızmayın 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 Ankara'ya gittiğinde yol alamayan 34 plakalılara sesleniyorum. Malesef sizin kredinizi sizden önce gelen ve "ne olacak biz istanbul'da her yere zıplıyoruz bu normal bir şey" diye düşünen ve o şekilde davranmış olan İstanbul sürücüleri tüketti. Angaralılara kızmayın +1 Ne zaman 34 plakalı bir araç görsem ya makas atmakta, ya da kendini uyanık sanmakta malesef. Zaten sinyal vs hak getire. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 +1 Ne zaman 34 plakalı bir araç görsem ya makas atmakta, ya da kendini uyanık sanmakta malesef. Zaten sinyal vs hak getire. +2 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 +1 Ne zaman 34 plakalı bir araç görsem ya makas atmakta, ya da kendini uyanık sanmakta malesef. Zaten sinyal vs hak getire. +1.000.000 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 Cuma kendi aracimla ankara trafiğine gireceğim yine bakalım sinir krizi olacak mi [emoji19] Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 ilk kameram gs98c den gelen ilk paylaşımlar Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Trafikte her yerde kurallara uymayan çok.1 sene Ankara'da kaldım, 2000 yılıydı. En çok dikkatimi çeken sinyal vermeden şerit değiştiren sürücülerdi. 1 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Trafikte her yerde kurallara uymayan çok.1 sene Ankara'da kaldım, 2000 yılıydı. En çok dikkatimi çeken sinyal vermeden şerit değiştiren sürücülerdi. 16 sene de bir şeyler öğrenmişlerdir herhalde Hocam :=) İstanbuldun trafiğine kızıyorum falan ama sürücüden yana da en iyi ve anlayışlı sürücüler İstanbuldadır diye düşünüyorum.. (istisnalar vardır elbet) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 ilk kameram gs98c den gelen ilk paylaşımlar Paylaşım ayarlarından videoyu açmalısınız.. Videonuz gizli.. sadece siz görebiliyorsunuz.. Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Paylaşım ayarlarından videoyu açmalısınız.. Videonuz gizli.. sadece siz görebiliyorsunuz.. görünür oldu mu? Mehmet Bey. bu video yüklemenin daha hızlı yolu var mıdır? 501mb yükleme nerdeyse 2 gün sürdü. https://youtu.be/wtE7GrAzWYs Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 görünür oldu mu? Mehmet Bey. bu video yüklemenin daha hızlı yolu var mıdır? 501mb yükleme nerdeyse 2 gün sürdü. https://youtu.be/wtE7GrAzWYs Görünüyor tamam.. Bu kadar videonun 501 mb olmasında gariplik var gibi.. Ama 2 gün çok uzun.. İnternetiniz çok kötü demekki.. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Aslında istanbul ankara diye kıyaslamaya göre gerek yok çünkü gerek yurt içinde gerek yurtdışında bu tür hadiselerle her gün karşılaşmak mümkün. Sinyalsiz sağa sola atlayanlar, kırmızıda geçenler, makas atanlar... Acizane fikrim karşındakinin insan olduğu bilip her an hata yapabileceğini düşünüp ona göre hareket etmek lazım. Sırf bu bana göre temel disiplinden dolayı araba kullanmayı çok sevsem de evimi iş yerime yakın bir yerden tuttum hergün yürüyerek gidip geliyorum fakat bu kadar dikkatsizi yollarda görünce 5 dakika içinde stresle iş yerime varmış oluyorum. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2016 Paylaş 22 Şubat 2016 Dün izmirden gelirken, videonun hemen başında solladığım kamyona sellektör yaptım. (İstisnasız her ağır vasıta solladığımda yaparım.Kör noktası çok olan araçlar çünkü) Fakat önümde seyreden sol şeritteki araç bunu üstüne alındı ki dörtlü yakmaya başladı. Ben pek oralı olmadım yoluma devam ettim. Ama onlar oralı olmuşlar demek ki; ben onları sağlarken sağ camdan bi el bi kelle göründü. Bileydim içeri molotof atardım :crazy: https://www.youtube.com/watch?v=m2ILanrwE_E&feature=youtu.be Yorum bağlantısı
Selim Kaya 22 Şubat 2016 Paylaş 22 Şubat 2016 Dün izmirden gelirken, videonun hemen başında solladığım kamyona sellektör yaptım. (İstisnasız her ağır vasıta solladığımda yaparım.Kör noktası çok olan araçlar çünkü) Fakat önümde seyreden sol şeritteki araç bunu üstüne alındı ki dörtlü yakmaya başladı. Ben pek oralı olmadım yoluma devam ettim. Ama onlar oralı olmuşlar demek ki; ben onları sağlarken sağ camdan bi el bi kelle göründü. Bileydim içeri molotof atardım : :crazy: Maşallahı var uzunların. Şimşek çakıyor zannetmiştir o Zoruna gitmiş belli ki Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 22 Şubat 2016 Paylaş 22 Şubat 2016 Fazla yaklaşmışsiniz ve sağdan geçmişsiniz. Ben de olsam camdan sarkmam ama kendi kendime tepki gosterirdim size 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts