Hüseyin Turan 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Hüseyin Bey, Özel mesaj yolu ile bu tip tavsiyelerde bulunmak forum etiğine uymayan bir durumdur. Bir tavsiyede bulunacaksanız buradan bulunabilirsiniz. Diğer ihtiyaç sahibi üyelerimizde faydalanmış olur. Saygılarımla, kendisi de hemşerim olduğu için telefon numarasını istemek için özelden mesaj attım, başka bir amaç yok tavsiyeleri elbette forum içerisinden yapıyorum, tüm üyeler yararlanması için zaten tanıtım ve incelemesini yaptığım ürünler ile ilgili konular açıyorum açmayada devam edeceğim, herkes yararlansın 2 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Bildiğin ankara öküzü. Hakan gecmis olsun. Temas yok degil mi? Sesler geliyor ama sanirim aracin icinden gelen sesler. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Bildiğin ankara öküzü. Hakan Bey ucuz atlatmissiniz, gecmis olsun. Sinirinizi anlayabiliyorum, ben olsam ben de gerilirdim ama, Ankara okuzu demeseniz daha iyi olmaz miydi sizce [emoji16] Sadece nacizane fikrimi paylasmak istedim[emoji56] Hakan gecmis olsun. Temas yok degil mi? Sesler geliyor ama sanirim aracin icinden gelen sesler. Saygilarimla. Fren sesleri bence Evren Bey, temas da yok sanirim. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 (düzenlendi) Hakan gecmis olsun. Temas yok degil mi? Sesler geliyor ama sanirim aracin icinden gelen sesler. Saygilarimla. Yok abi ,fren sesj ve sağ ön koltukta telefon ve poşet vardı, ses onların sesi, yere düştü de [emoji1] 16 Şubat 2016 tarihinde Hakan Kurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Hakan Bey ucuz atlatmissiniz, gecmis olsun. Sinirinizi anlayabiliyorum, ben olsam ben de gerilirdim ama, Ankara okuzu demeseniz daha iyi olmaz miydi sizce [emoji16] Sadece nacizane fikrimi paylasmak istedim[emoji56] Fren sesleri bence Evren Bey, temas da yok sanirim. Çok yerde araç kullandım, ankaraya ilk geldiğimde tabiri caiz ise aptal oldum trafikte. Burda trafikteki hareketleri (sinyalden tutun ışıkta durmayana, önüne kırıp haklı imiş gibi el kol sallayana vs. Vs. Daha birçok öküze burda tanık oldum. Beğenmediğimiz istanbul trafiğinde araç kullanan arkadaşlarım ankaraya geldiğinde, kendi araçlarını bile kullanmayıp, al sen kullan burda ne zaman ne olacağı belli değil diyen, İstanbullular var. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 (düzenlendi) Çok yerde araç kullandım, ankaraya ilk geldiğimde tabiri caiz ise aptal oldum trafikte. Burda trafikteki hareketleri (sinyalden tutun ışıkta durmayana, önüne kırıp haklı imiş gibi el kol sallayana vs. Vs. Daha birçok öküze burda tanık oldum. Beğenmediğimiz istanbul trafiğinde araç kullanan arkadaşlarım ankaraya geldiğinde, kendi araçlarını bile kullanmayıp, al sen kullan burda ne zaman ne olacağı belli değil diyen, İstanbullular var. Benim icin inanilmaz duzenli ve rahat bir trafik. Sanki farkli sehirlerde yasiyoruz gibi anlattiklariniza inaniyorum:) Her sabah yaya isiginda bile duruyor herkes [emoji4]Ben de İstanbul trafigine ayarim, burada 34 plaka gordum mu de affetmiyorum, inanilmaz saldirgan kullaniyorlar. Sirket araci demeyin, onlari plakalardan ayirt etmeyi biliyorum [emoji5] 16 Şubat 2016 tarihinde E. Ozlem Kaya tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Benim icin inanilmaz duzenli ve rahat bir trafik. Sanki farkli sehirlerde yasiyoruz gibi anlattiklariniza inaniyorum:) Her sabah yaya isiginda bile duruyor herkes [emoji4]Ben de İstanbul trafigine ayarim, burada 34 plaka gordum mu de affetmiyorum, inanilmaz saldirgan kullaniyorlar. Kolay kolay Video koymam,ışıkta durmamış, yok kırmış önüme, yok başkasını sıkıştırmış vs. Çünkü bunlara alışkınım burda, artık bunlar normal geliyor.En basit örnek bu konuda daha önceki sayfalarda yaprakların dansı diye bi Video atmıştım.Orda kırmızı da geçenler vs var,alıştığım için bana normal geliyor.Fakat burda yorumlarda, kırmızı da geçene laf daha çok söylendi. Oysa benim amacım yapraklardı.Bilmem anlatabildim mi Yaya ışığında bile?Aldı beni bi gülme [emoji1] (yanlis anlamayın sakın ) denk gelmedim.Eşimle izmire gittiğimizde (izmirliyim ) karşıdan karşıya geçerken burda güvenerek geçiyorum, burdakiler yol veriyor diyor [emoji1] Yorum bağlantısı
Guest Misafir 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 ame="E. Ozlem Kaya" post="2897370" timestamp="1455657820"]Benim icin inanilmaz duzenli ve rahat bir trafik. Sanki farkli sehirlerde yasiyoruz gibi anlattiklariniza inaniyorum:) Her sabah yaya isiginda bile duruyor herkes [emoji4] Kolay kolay Video koymam,ışıkta durmamış, yok kırmış önüme, yok başkasını sıkıştırmış vs. Çünkü bunlara alışkınım burda, artık bunlar normal geliyor. En basit örnek bu konuda daha önceki sayfalarda yaprakların dansı diye bi Video atmıştım. Orda kırmızı da geçenler vs var,alıştığım için bana normal geliyor. Fakat burda yorumlarda, kırmızı da geçene laf daha çok söylendi. Oysa benim amacım yapraklardı. Bilmem anlatabildim mi Yaya ışığında bile? Aldı beni bi gülme [emoji1] (yanlis anlamayın sakın ) denk gelmedim. Eşimle izmire gittiğimizde (izmirliyim ) karşıdan karşıya geçerken burda güvenerek geçiyorum, burdakiler yol veriyor diyor [emoji1] Yok gayet hak veriyorum:) İnsan denk gelmeyince sasirir, tipki benim sizin anlattiklariniza verdigim tepki gibi [emoji23] Benim rotada 3-4 yaya isigi var hepsinde duruyorlar, kamera yok, polis yok:) Ben durunca mi duruyorlar acaba suru psikolojisi [emoji23][emoji23] Ben memnunum vallahi buradan Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Adam kör noktadan çıkış yapmış. Çok ibret verici bir video olmuş. Gireceğiniz yeri görmeden sollamaya çıkmayın. Yolu görmeden kavşağa girmeyin. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Abs yokmu araçta? Gerçi olsa kesin vururdun 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Yok abi ,fren sesj ve sağ ön koltukta telefon ve poşet vardı, ses onların sesi, yere düştü de [emoji1] Geçmiş olsun abi.Sanırım frenle birlikte sellektörde yapmışsınız? Sinyal kolu iyi durumda umarım Yorum bağlantısı
Murat Dere 17 Şubat 2016 Yazar Paylaş 17 Şubat 2016 Bu konuyu, forumdaki arkadaşların kendi araçlarındaki kameraların yakaladığı görüntüler için açmıştım. Ve hep kendi kameramdan görüntüler ekledim. Başka bir aracın kamerasından olmasına rağmen ders verici bir video olduğundan ekliyorum. Facebook'ta görmüş olanlar vardır belki. Burada da olsun istedim. 7 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Off çok fena bi kaza bu yaa dip dibe asla gitmemek lazım takip mesafesi çok önemli ama yinede bu adamın kaderinde varmış 3seritli otobanda karşıdan araba geliyor ters yönden olaya bak [emoji32] [emoji27] Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Off çok feci bu yaa. Fabia'cıya da helal olsun iyi kurtardı son anda. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Bildiğin ankara öküzü. Hemde en önde gideni .Kardeşim büyük geçmiş olsun offf çok fena Yorum bağlantısı
Guest Misafir 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Bildiğin ankara öküzü. Hemde en önde gideni .Kardeşim büyük geçmiş olsun offf çok fena Sen de mi Okan Abi ya Hem de Ankarali olarak Ben laf soyletmem valla [emoji56] Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Bildiğin ankara öküzü. Hemde en önde gideni .Kardeşim büyük geçmiş olsun offf çok fena Abi nüfus yoğunluğuna göre heryerde öküz sayısı artıyor tabi en çok öküz istanbulda var buralar öküzden gecilmiyor [emoji1] Yorum bağlantısı
Guest Misafir 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Abi nüfus yoğunluğuna göre heryerde öküz sayısı artıyor tabi en çok öküz istanbulda var buralar öküzden gecilmiyor [emoji1] Tesekkurler [emoji5] Aciklama cok dogru. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Sen de mi Okan Abi ya Hem de Ankarali olarak Ben laf soyletmem valla [emoji56] Ama napıyım kardeşim her yerde varda Angaramda fazla birde her dialokta yüzde 99 osmanlı tokatı ver kalan aksesuarlar kullanılır o arada Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Bildiğin ankara öküzü. Hemde en önde gideni .Kardeşim büyük geçmiş olsun offf çok fena Bizim orda sığır derler böylesine abi [emoji6] Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Öküz,sığır kelimeleri tehlikeli, yoksa bu bölümde mangala bağlanacak sonun da Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Valla Hakan'ın dediği gibi ben ankara'da araç kullanmayı pek sevmiyorum . 34 plakaya yol vermiyor kimse Enson geldiğimde en sevdiğim olay ankaradan geri dönüşümdü 2 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Öküz,sığır kelimeleri tehlikeli, yoksa bu bölümde mangala bağlanacak sonun daHaşmet abi sığır etinden mangal tavsiye edilmiyor eti sert olur pismez ve tadı iyi olmaz ama fiyat olarak en ucuzu [emoji23] Yorum bağlantısı
Recommended Posts