İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Murat Dere

Önce sol şeridi yedi bitirdi kıyısına kadar gitti, sonra ne aklına geldiyse sağa gelmeye başladı. :angry:

Uyanmıştır. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Sağdan geçebilirsin bence. 

Elimden geldiğince sağdan geçmemeye çalışırım. Baktım bunun sağa geçmeye niyeti yok, geçeyim dedim. Aynı anda aynı şeyi düşündük demek ki o da geçmeye kalktı.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Çok şeritli yolda, sağdan geçmek sayılmaz, dikkatlice geçersin, öndekini sıkıştırmak daha ayıp. Şehiriçinde adam soldan gidebilir, sola dönecektir, sağda bir şey var vs. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Çok şeritli yolda, sağdan geçmek sayılmaz, dikkatlice geçersin, öndekini sıkıştırmak daha ayıp. Şehiriçinde adam soldan gidebilir, sola dönecektir, sağda bir şey var vs. 

Bunları videoyu izleyerek yazdın demi abi.? Çünkü  ne sola döndü , ne de sağda geçmesi için bir engel vardı. Tamamen keyfiyetten soldan gidiyor. Bunun tek sebebi o araçtaki 3 aynayı kullanmamak. Beni farkettiğinde de sağa atıyor kendini ama sinyali de geç veriyor. Ben selektör yapmayı sevmem çünkü o daha çok paniğe sebep oluyor öndekinde. Kendi farketsin kendi yol versin diye düşünürüm.Çünkü trafik sadece önünü izleyerek yol almak değildir.

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu videoda ki olay bence gayet normal. 7\24 karşılaştığımız hadiseler. İçinde aksiyon olan video yok mu [emoji16]

Yorum bağlantısı
Murat Dere

A. K. Y.! :angry: Gebersin P. E.. Kendi gerbersin de sizi de yakacak O. Ç.

Not: Vimeo berbatmış. YouTube daha iyiymiş. ;)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

A. K. Y.! :angry: Gebersin P. E.. Kendi gerbersin de sizi de yakacak O. Ç.

Not: Vimeo berbatmış. YouTube daha iyiymiş. ;)

Abi direk tapatalk tna yukledim bunlar bir sey degil alistik bunlar

Istanbulda citir cerez bu olaylar

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Abi direk tapatalk tna yukledim bunlar bir sey degil alistik bunlar

Istanbulda citir cerez bu olaylar

Bunlara bir şey olduğunda hiç acımıyorum ha. Bir bunlar bir de içkili olarak araç kullananlar. Bazı konularda taviz veremiyorum.

Vimeo'da (en azından senin yüklediğinde) ayarlar çıkmıyor. Ne tam ekran yapabildim ne sesini açabildim Uğur.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Bunlara bir şey olduğunda hiç acımıyorum ha. Bir bunlar bir de içkili olarak araç kullananlar. Bazı konularda taviz veremiyorum.

Vimeo'da (en azından senin yüklediğinde) ayarlar çıkmıyor. Ne tam ekran yapabildim ne sesini açabildim Uğur.

Abi sabah mynet te bu haberi omudur acaba dedim

a60df9b31e5f651fe528e00981a986f7.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

evet yine toparlamış terbiyesizin biri  :ireful1:  :ireful1:

Murat Karadağ 

Ben biliyorum o arkadaşı DH forumda da takılıyor :

http://forum.donanimhaber.com/m_113928175/tm.htm

E50m4v.jpg

Youtube'de ADDSense diye bir olay var tıklama reklam olayından para kazanıyorsun. Bu kaza videoları çok izlendiği için böyle toplayıp toplayıp yayınlıyorlar.

Bende denedim geçenlerde ne kadar olacak diye 2 ayda 15 tl mi ne kazandırmış. Kaza videoları toplayan bu vatandaşlar aylık 300-400 tl kazanıyordur herhalde ?

Vv79qq.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Peki bunu nasıl uyguluyorlar abi ? Ayrı bir başvuru şekli mi var ?

Kokuyu almış hemen ya :D :D :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Kokuyu almış hemen ya :D :D :D

Yok len genel kültür olması babındaa şey ettim [emoji23]
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bizim forumda ki kazalar yine youtube a düşmüş. 

Bu kez fazla bulamadı galiba, çok kalitesiz görüntüler de vardı. Yalnız çoğunun bizim forumdan olması da Olgu beyin etkisidir sanıyorum, ne kadar kamera o kadar görüntü... :)

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Kaliteli olanları izlemistim buradan, ilk defa gördüklerimin çoğu kötü görüntü :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...