İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Olgu Erhan

Vergi ne durumda?

VErgi yok şu ana kadar belki 30 dan fazla kamera aldım  ;)

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Önceki gece bu video yuda ben çektim.

Arkamdan ipini kopartmış gelen bir honda vardı bana çarpmasın diye sağa geçtim o tek başına kasisten uçtu ön tamponu kırdı.. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

vay öküz vay .işte honda iyi araç can araç ama alçak araç adam gibi sürmezsen can yakan bir araç iyi olmuş dingile

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Al işte babam

Az önce kırmızıda geçti ve yeşil yanan bisiklet sürücüsü yaya geçinden geçene vuruyordu çok az farkla sıyırdı. Araçta kamera var babamı polisemi vereyim çok sinirlendim ya [emoji35][emoji35][emoji35]

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Yok mu artık bu kayıtların hukuki bir yaptırımı yahu...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

:bambam: Temiz bir sopayı haketmiş...

Çok soğuktu, inmeye üşendim [emoji4]

Yok mu artık bu kayıtların hukuki bir yaptırımı yahu...

Keşke olsa, adam hem ters yönden geliyor, birde yola atlıyor.
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

dayak cennetten çıkmadır

İnmek aklıma geldi ama -23 de inmeye üşendim [emoji2] şöyle evire çevire...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

-4 derece + kar ve yokuş

Ne kadar küfür ettiyse sesi silmiş videodan :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Ne kadar küfür ettiyse sesi silmiş videodan :D

Ben ilk taktığımda sesi kapattım, hiç açmadım [emoji1] şimdiye dek [emoji12]
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Çıldırcam ya [emoji35] babam şimdide engelli yerine park etti. Uyarıyorum girmeden önce cvp şu "napiyim 2 dk ya gelcem" içimden inanın dua ediyorum bir polis gelsede ceza kesse sağlam !!! Yemin ederim aracın içindeyim çekmeyin-kesmeyin demem...

Bu arada opel corsa aracının hava yastıkları bozuk yaptırmıyor bende o yüzden ön koltuğa oturmuyorum asla hep arkadayım, kemer takıyorum.

8753c060be5008e180db64357438a455.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Ver polise Olgu hocam, 2-3 kez ceza ödesin, yoksa sıkıntı çıkacak. Yarın öbür gün facebook a düşer araban :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir

Bu görüntüde benim babamdan. Bir kız bir erkek yol kenarında kavgaya tutuşmuş. Babamın sağ ön çamurluk bariyer oluvermiş ! Yola düşmesinler diye

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Ver polise Olgu hocam, 2-3 kez ceza ödesin, yoksa sıkıntı çıkacak. Yarın öbür gün facebook a düşer araban :)

valla inanın geçen sene 1.000 tl den fazla ceza ödedi abartmıyorum :) Araç onun bana ne istediği kadar yesin  ;)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

valla inanın geçen sene 1.000 tl den fazla ceza ödedi abartmıyorum :) Araç onun bana ne istediği kadar yesin  ;)

o zaman arabaya eroin koyup polise ihbar edin :D :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Önce sol şeridi yedi bitirdi kıyısına kadar gitti, sonra ne aklına geldiyse sağa gelmeye başladı. :angry:

benim videoyu da eklermisiniz :biggrin: ,videom bulunsun

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu arkadaşta uzun bir süre böyle solda gitti durdu. Hepsini atmadım artık. Tam artık sağından geçeyim dedim, pat attı kendini sağa.Birde sağa geçmeye başladıktan sonra sinyal vermez mi. Sağladıktan sonra içindekinin bayan olduğunu görünce şaşırmadım.

https://www.youtube.com/watch?v=qO57B4HewyA&feature=youtu.be

benim videoyu da eklermisiniz :biggrin: ,videom bulunsun

Üzgünüm Barış bey. O kadar da hazıra konmuyoruz. Bir hesap açın ve yüklemelerinizi kendiniz yapınız lütfen :fiuw::p

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...