İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Okan Tansel

:D  :D Yok yok elimde tütün mamulü vardı o yüzden kestim.  Sağolsun çarptığım kişinin ağzından sadece "iyi bişey yokmuş" cümlesi çıktı. Helalleşip ayrıldık.

Eyvallah abi sağolasın. Aslında acele etmiyorum da, sabah sabah millet işine gücüne giderken tıntın gezenleri görünce beni birşeyler dürtüklüyor  :D  Madem yavaş gideceksin sağa geç yolu ortalama.

o konuda haklısın tam zopalıklar 50 km hızla oto yolda gider hemde en solda 

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Yakınlarda inşaat falan mı var ki? Böyle yaparlar bazı kamyon şoförleri. Sonra kamyon şoförlerine saydırır bazılar. Sonra da kızar bazı kamyon şoförleri. :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

Yakınlarda inşaat falan mı var ki? Böyle yaparlar bazı kamyon şoförleri. Sonra kamyon şoförlerine saydırır bazılar. Sonra da kızar bazı kamyon şoförleri. :D

Yakınlarda inşaatta yok aslında.sadece mozaik fabrikası var yakınında.beni kamyonun gelişi korkutmadı alıştım artık ama süratli şekilde geliyordu.allah korusun ara sokaktan çıkacak bir arac ilk soluna bakacak o arada kamyonun o hızla durması imkansız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan

bi de toz duman gidiyo. yuhh. trafik canavarı bunun yanında kuzu kalır...

Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan

-4 derece + kar ve yokuş

hakan bey kış lastiğiniz var sanırsam maşallah hız kesmeden tamamlamışsınız yokuşu. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

hakan bey kış lastiğiniz var sanırsam maşallah hız kesmeden tamamlamışsınız yokuşu. :)

Bazen akışına bırakmak,Frene basmaktan iyidir ;)

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

-4 derece + kar ve yokuş

yokuş aşağı riskli bir iniş olmuş. geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Misafir

insan nezaketen bir sinyal çakar..

O dediğiniz kolu, ankarada tesbih çubuğu sanıyorlar [emoji1]
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

O değilde sanki kış lastiği yok ve çıkamadığı için geri dönüyor, zorunlu değil mi onlara?

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Köpek niye yol vermiyor der gibi murat abi, az kalsın in aşağı diyecekmis. Toroscuda ne yapsın adam manevra yapıp kurtarincaya kadar anca işte. Ama geçmiş olsun Allah korumuş. Köpek baya komikti.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Köpek niye yol vermiyor der gibi murat abi, az kalsın in aşağı diyecekmis. Toroscuda ne yapsın adam manevra yapıp kurtarincaya kadar anca işte. Ama geçmiş olsun Allah korumuş. Köpek baya komikti.

Köpek manyaktı ya; hem yürüyor it, hem de bana bakıyor. Son ana kadar geri dönecek sandım. Genelde öyle yaparlar ya.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Sinyal vermiş ya. Lütfen... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...