İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

İlhan Gülcan

https://youtu.be/wZ6r9QPNdQY

plakamı kapatmalımıyım sizce? videodaki şahıslar ve araç sahipleri videoyu izleyip aracıma zarar verebilirler mi sizce? :)

Ahmet bey kırmızı bir tek size yanıyormuş sanırım :D

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Sigorta şirketim olsa bu ve bu gibi görüntülerdeki araç sahiplerini veri tabanıma en üst rakamdan teklif verebileceğim kategoriye koyardım. Keşke tüm sigorta şirketleri böyle yapsa. En fazla iki yıl kaçar sigortadan. Muayenede isteniyor nasıl olsa. Tabi muayene kaçaklarına da yakalama çıkaracaksın.

Bu derece kızdım yani...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Onur Çelebi

Yuhhh yaa insan değil bu nasıl girmiş ters yöne ya acaba geri geri gelmektense direkt tersmi dönmüş

Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

Yuhhh yaa insan değil bu nasıl girmiş ters yöne ya acaba geri geri gelmektense direkt tersmi dönmüş

Hangi mantıkla girdiyse artık.yolunu enfazla 500 metre kısaltır bu şekilde ters yönden gitmesi.hadi yanlış girdin gelen arabaları görüyorsun insan geri gider onuda yapmadın bari dörtlülerini yakta insan anlasın.Ama nerdeeee.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

ohaaaa ohaaa öle böle değil bunu alacan tersinden dövecen öğrensin ters gitmeyi onursuz ölüme davatiye  :angry:  :angry:  :angry:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Sinyal vermek normalde refleks haline gelmiş olması lazım, öğrenirken adam gibi öğrenmemiş demek , arabayı kaldır yeter mi demişler ehliyet alırken acaba. Öküzlükten mi yoksa. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Ahmet bey kırmızı bir tek size yanıyormuş sanırım :D

Bende öyle demiştim ama farklı kelimeler de olunca kaldırıp müzik koymam gerekti :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Kesin sinyalden tasarruf yapmak için yapmıştır devir tasarruf devri.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

İki gündür üst üste denk geldiler...

Ben bu videolarda ki olayı anlamadım [emoji15]

plakamı kapatmalımıyım sizce? videodaki şahıslar ve araç sahipleri videoyu izleyip aracıma zarar verebilirler mi sizce? :)

Ver gitsin. [emoji23]
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Kendini sürücü sananlar önüne atlıyor aracın sinyal vermeden. düşün şimdi yol düzelmiş tam gaza basmışım hızlanmaya başlamışın süzmenin biri önüne atlıyor ve sen frene yapışıyorsun aha bunu yapıyor o öküzler.

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Onur Çelebi

Ver gitsin. [emoji23]

Kamera geniş açı olduğu için uzakmış gibi geliyor ama iki olayda epey yakın ve sinyal falan vermeden paldır küldür atlıyorlar önüme..

Trafik2 videosunda ise Hyundai'nin sağına geldiğimde önüme kırdı kırdığı sırada sinyal verdi. Sonra önüme geçti ben onun soluna geçtim o sırada bir anda soldaki kavşağa dönmeye karar verdi yine önüme kırdı...

Yorum bağlantısı
Misafir

Sabah sabah arkadan tıklama vakası. Çok şükür iki araçta da çizik dahi yok, tampon tırnakları vs her şey sağlam.

Gri fiesta önüme kırınca orta şeride geçtim, baktım tekrar önüme kıracak, soluma bakayım derken bir anda önümdeki durunca tıklattık.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Sabah sabah arkadan tıklama vakası. Çok şükür iki araçta da çizik dahi yok, tampon tırnakları vs her şey sağlam.

Gri fiesta önüme kırınca orta şeride geçtim, baktım tekrar önüme kıracak, soluma bakayım derken bir anda önümdeki durunca tıklattık.

Geçmiş olsun ama sizin kullanım şeklinizde pek aceleci gibi, bir an astraya çarpacaksınız sandım, çok yakın takip ettiniz. hatta astranın önüne mi kırdınız bir ara, sonda da bir anda da orta şeride geçtiniz.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir

Kendini sürücü sananlar önüne atlıyor aracın sinyal vermeden. düşün şimdi yol düzelmiş tam gaza basmışım hızlanmaya başlamışın süzmenin biri önüne atlıyor ve sen frene yapışıyorsun aha bunu yapıyor o öküzler.

Kamera geniş açı olduğu için uzakmış gibi geliyor ama iki olayda epey yakın ve sinyal falan vermeden paldır küldür atlıyorlar önüme..

Trafik2 videosunda ise Hyundai'nin sağına geldiğimde önüme kırdı kırdığı sırada sinyal verdi. Sonra önüme geçti ben onun soluna geçtim o sırada bir anda soldaki kavşağa dönmeye karar verdi yine önüme kırdı...

Bende atraksiyon var sandım. [emoji28] Bunlar gibi bir çok olay ile her gün karşılaştığımızdan artık çok normal geliyor.. Sanırım ondan farklı olanı göremedim.. [emoji3]
Yorum bağlantısı
Misafir

Geçmiş olsun ama sizin kullanım şeklinizde pek aceleci gibi, bir an astraya çarpacaksınız sandım, çok yakın takip ettiniz. hatta astranın önüne mi kırdınız bir ara, sonda da bir anda da orta şeride geçtiniz.

Malum sabah trafiği işe giderken biraz aceleci olabiliyorum.  Astra hem tıntın gidiyor, hemde yolu ortalayınca biraz yakın gittim. Yanından geçerken baktım telefonla konuşuyor, hafif önüne kırdım.

Yorum bağlantısı
Misafir

Video yarıda kesilmiş. Fırçalanma anı çıkarılmış galiba [emoji16] [emoji48]

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Malum sabah trafiği işe giderken biraz aceleci olabiliyorum.  Astra hem tıntın gidiyor, hemde yolu ortalayınca biraz yakın gittim. Yanından geçerken baktım telefonla konuşuyor, hafif önüne kırdım.

Geçmiş olsun kardeşim sen sen ol acele etme 5 dk geç git nolucak  ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici
(düzenlendi)

Otoyola sığmayan sütçü

tarihinde Ahmet Ekici tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Video yarıda kesilmiş. Fırçalanma anı çıkarılmış galiba [emoji16] [emoji48]

:D  :D Yok yok elimde tütün mamulü vardı o yüzden kestim.  Sağolsun çarptığım kişinin ağzından sadece "iyi bişey yokmuş" cümlesi çıktı. Helalleşip ayrıldık.

Geçmiş olsun kardeşim sen sen ol acele etme 5 dk geç git nolucak  ;)

Eyvallah abi sağolasın. Aslında acele etmiyorum da, sabah sabah millet işine gücüne giderken tıntın gezenleri görünce beni birşeyler dürtüklüyor  :D  Madem yavaş gideceksin sağa geç yolu ortalama.

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...