İlhan Gülcan 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 https://youtu.be/wZ6r9QPNdQY plakamı kapatmalımıyım sizce? videodaki şahıslar ve araç sahipleri videoyu izleyip aracıma zarar verebilirler mi sizce? Ahmet bey kırmızı bir tek size yanıyormuş sanırım Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Kırmızıda geçenler o mahallenin sakinleri onlara kırmızı ışık serbest Yorum bağlantısı
Selim Kaya 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Sigorta şirketim olsa bu ve bu gibi görüntülerdeki araç sahiplerini veri tabanıma en üst rakamdan teklif verebileceğim kategoriye koyardım. Keşke tüm sigorta şirketleri böyle yapsa. En fazla iki yıl kaçar sigortadan. Muayenede isteniyor nasıl olsa. Tabi muayene kaçaklarına da yakalama çıkaracaksın. Bu derece kızdım yani... 2 Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 (düzenlendi) Bu vatandaşa ne demeli acaba? https://youtu.be/-xI9C1owH0Y 11 Ocak 2016 tarihinde Uğur Çimen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Bu vatandaşa ne demeli acaba? https://youtu.be/-xI9C1owH0Y Altın madalya takmalı. Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Yuhhh yaa insan değil bu nasıl girmiş ters yöne ya acaba geri geri gelmektense direkt tersmi dönmüş Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Bu vatandaşa ne demeli acaba? https://youtu.be/-xI9C1owH0Y Azmetmiş başarmış Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Yuhhh yaa insan değil bu nasıl girmiş ters yöne ya acaba geri geri gelmektense direkt tersmi dönmüş Hangi mantıkla girdiyse artık.yolunu enfazla 500 metre kısaltır bu şekilde ters yönden gitmesi.hadi yanlış girdin gelen arabaları görüyorsun insan geri gider onuda yapmadın bari dörtlülerini yakta insan anlasın.Ama nerdeeee. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 ohaaaa ohaaa öle böle değil bunu alacan tersinden dövecen öğrensin ters gitmeyi onursuz ölüme davatiye 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Ya sinyali hiç vermezler yada sinyal verdiklerinde yol sadece onlarındır.1,40 sn dikkat. https://youtu.be/eqx8urZgIFE Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Sinyal vermek normalde refleks haline gelmiş olması lazım, öğrenirken adam gibi öğrenmemiş demek , arabayı kaldır yeter mi demişler ehliyet alırken acaba. Öküzlükten mi yoksa. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Ahmet bey kırmızı bir tek size yanıyormuş sanırım Bende öyle demiştim ama farklı kelimeler de olunca kaldırıp müzik koymam gerekti 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Kesin sinyalden tasarruf yapmak için yapmıştır devir tasarruf devri. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2016 Paylaş 12 Ocak 2016 İki gündür üst üste denk geldiler... Ben bu videolarda ki olayı anlamadım [emoji15] plakamı kapatmalımıyım sizce? videodaki şahıslar ve araç sahipleri videoyu izleyip aracıma zarar verebilirler mi sizce? Ver gitsin. [emoji23] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 12 Ocak 2016 Paylaş 12 Ocak 2016 (düzenlendi) Ben bu videolarda ki olayı anlamadım [emoji15] Kendini sürücü sananlar önüne atlıyor aracın sinyal vermeden. düşün şimdi yol düzelmiş tam gaza basmışım hızlanmaya başlamışın süzmenin biri önüne atlıyor ve sen frene yapışıyorsun aha bunu yapıyor o öküzler. 12 Ocak 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 12 Ocak 2016 Paylaş 12 Ocak 2016 Ben bu videolarda ki olayı anlamadım [emoji15] Ver gitsin. [emoji23] Kamera geniş açı olduğu için uzakmış gibi geliyor ama iki olayda epey yakın ve sinyal falan vermeden paldır küldür atlıyorlar önüme.. Trafik2 videosunda ise Hyundai'nin sağına geldiğimde önüme kırdı kırdığı sırada sinyal verdi. Sonra önüme geçti ben onun soluna geçtim o sırada bir anda soldaki kavşağa dönmeye karar verdi yine önüme kırdı... Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Sabah sabah arkadan tıklama vakası. Çok şükür iki araçta da çizik dahi yok, tampon tırnakları vs her şey sağlam. Gri fiesta önüme kırınca orta şeride geçtim, baktım tekrar önüme kıracak, soluma bakayım derken bir anda önümdeki durunca tıklattık. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Sabah sabah arkadan tıklama vakası. Çok şükür iki araçta da çizik dahi yok, tampon tırnakları vs her şey sağlam. Gri fiesta önüme kırınca orta şeride geçtim, baktım tekrar önüme kıracak, soluma bakayım derken bir anda önümdeki durunca tıklattık. Geçmiş olsun ama sizin kullanım şeklinizde pek aceleci gibi, bir an astraya çarpacaksınız sandım, çok yakın takip ettiniz. hatta astranın önüne mi kırdınız bir ara, sonda da bir anda da orta şeride geçtiniz. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Kendini sürücü sananlar önüne atlıyor aracın sinyal vermeden. düşün şimdi yol düzelmiş tam gaza basmışım hızlanmaya başlamışın süzmenin biri önüne atlıyor ve sen frene yapışıyorsun aha bunu yapıyor o öküzler. Kamera geniş açı olduğu için uzakmış gibi geliyor ama iki olayda epey yakın ve sinyal falan vermeden paldır küldür atlıyorlar önüme.. Trafik2 videosunda ise Hyundai'nin sağına geldiğimde önüme kırdı kırdığı sırada sinyal verdi. Sonra önüme geçti ben onun soluna geçtim o sırada bir anda soldaki kavşağa dönmeye karar verdi yine önüme kırdı... Bende atraksiyon var sandım. [emoji28] Bunlar gibi bir çok olay ile her gün karşılaştığımızdan artık çok normal geliyor.. Sanırım ondan farklı olanı göremedim.. [emoji3] Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Geçmiş olsun ama sizin kullanım şeklinizde pek aceleci gibi, bir an astraya çarpacaksınız sandım, çok yakın takip ettiniz. hatta astranın önüne mi kırdınız bir ara, sonda da bir anda da orta şeride geçtiniz. Malum sabah trafiği işe giderken biraz aceleci olabiliyorum. Astra hem tıntın gidiyor, hemde yolu ortalayınca biraz yakın gittim. Yanından geçerken baktım telefonla konuşuyor, hafif önüne kırdım. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Sabah sabah arkadan tıklama vakası. Çok şükür iki araçta da çizik dahi yok, tampon tırnakları vs her şey sağlam. Gri fiesta önüme kırınca orta şeride geçtim, baktım tekrar önüme kıracak, soluma bakayım derken bir anda önümdeki durunca tıklattık. Video yarıda kesilmiş. Fırçalanma anı çıkarılmış galiba [emoji16] [emoji48] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Malum sabah trafiği işe giderken biraz aceleci olabiliyorum. Astra hem tıntın gidiyor, hemde yolu ortalayınca biraz yakın gittim. Yanından geçerken baktım telefonla konuşuyor, hafif önüne kırdım. Geçmiş olsun kardeşim sen sen ol acele etme 5 dk geç git nolucak 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 (düzenlendi) Otoyola sığmayan sütçü 13 Ocak 2016 tarihinde Ahmet Ekici tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 (düzenlendi) Video yarıda kesilmiş. Fırçalanma anı çıkarılmış galiba [emoji16] [emoji48] Yok yok elimde tütün mamulü vardı o yüzden kestim. Sağolsun çarptığım kişinin ağzından sadece "iyi bişey yokmuş" cümlesi çıktı. Helalleşip ayrıldık. Geçmiş olsun kardeşim sen sen ol acele etme 5 dk geç git nolucak Eyvallah abi sağolasın. Aslında acele etmiyorum da, sabah sabah millet işine gücüne giderken tıntın gezenleri görünce beni birşeyler dürtüklüyor Madem yavaş gideceksin sağa geç yolu ortalama. 13 Ocak 2016 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts