İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Serkan Ünsalan

Hocam sizin koyde lamba pek onemli degil heralde

Yorum bağlantısı
Murat Dere

O ne kadar çok fren lambası bozuk taşıt yaaa!

Hepsi mi bana denk gelir ya? ;)

Hocam sizin koyde lamba pek onemli degil heralde

Hepsi Muğla aracı değil ki, birisi 34'tü netekim. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan

sonra da muayeneyi her sene yapsınlar kararı çıkacak dendiğinde infial olur o kadar para mı vaar fortumu bize bağladılaaar aboooovvv yandııkk bittiik diye. e arkadaş fren lambanıza farınıza sinyallerinize kendiniz baksanıza bi eksiği var mı yokmu yanıyormu sönüyormu diye. yok ne gereği var değilmi? araçlardan biride resmi plaka yazık devletinden vatandaşına bitik durumda ortalık.  :angry:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

sonra da muayeneyi her sene yapsınlar kararı çıkacak dendiğinde infial olur o kadar para mı vaar fortumu bize bağladılaaar aboooovvv yandııkk bittiik diye. e arkadaş fren lambanıza farınıza sinyallerinize kendiniz baksanıza bi eksiği var mı yokmu yanıyormu sönüyormu diye. yok ne gereği var değilmi? araçlardan biride resmi plaka yazık devletinden vatandaşına bitik durumda ortalık.  :angry:

İlhan, öyle değil; muayeneyi senede bir yapsan ne olacak? Ne fark edecek? Bu aksaklıklar olmayacak mı? Sadece bize daha pahalıya mal olacak. Bu olay tamamen sorumsuzluk. Ben normalde aracı durdurup uyarırım ama görüntülerde görüldüğü üzere durma şansım yoktu o trafikte. Birbirimizi uyaracağız. Fren lambası öyle bir şey ki birinin söylemesi lazım. Sinyal olsa mesela, hızlı yanıp söner anlarsın. ;)

Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan

İlhan, öyle değil; muayeneyi senede bir yapsan ne olacak? Ne fark edecek? Bu aksaklıklar olmayacak mı? Sadece bize daha pahalıya mal olacak. Bu olay tamamen sorumsuzluk. Ben normalde aracı durdurup uyarırım ama görüntülerde görüldüğü üzere durma şansım yoktu o trafikte. Birbirimizi uyaracağız. Fren lambası öyle bir şey ki birinin söylemesi lazım. Sinyal olsa mesela, hızlı yanıp söner anlarsın. ;)

murat bey benimkisi mübalağa tabiki ,senede değil 6 ayda bir olsa bir işe yaramaz. çünkü daha sinyal kolu ne işe yarar bilinmeyen bir memlekette yaşıyoruz. ha bu arkadaşları uyarayım desek yahu sana ne benim fren lambamdan diyenler bile çıkabilir o da korkutucu işte. :) allaha emanet yaşayıp gidiyoruz işte. ne bilinç ne sorumluluk...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Dayımla tatile gitmiştik bir keresinde, araç Golf. Fren lambamız Antalya'dan Ankara'ya dönerken patlamış. Yolda bir yerlerde fark ettik fakat yapacak bir şey yok. Ankara girişte sağlam trafik vardı dur kalk dur kalk sol elim sürekli anahtardaydı. Frene bastıkça stopları yakıyordum, çok yorucu bir gündü, Allah'tan kazasız atlattık. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Birinci

Hepsi mi bana denk gelir ya? ;)

Hepsi Muğla aracı değil ki, birisi 34'tü netekim. :D

Ben bu şakaya hemen hemen her gün defalarca maruz kalıyorum abi   :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ben bu şakaya hemen hemen her gün defalarca maruz kalıyorum abi   :)

Arkadan vursan suçlu olursun. Fren lambaları süs sanki. ;)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Dayımla tatile gitmiştik bir keresinde, araç Golf. Fren lambamız Antalya'dan Ankara'ya dönerken patlamış. Yolda bir yerlerde fark ettik fakat yapacak bir şey yok. Ankara girişte sağlam trafik vardı dur kalk dur kalk sol elim sürekli anahtardaydı. Frene bastıkça stopları yakıyordum, çok yorucu bir gündü, Allah'tan kazasız atlattık. :)

Mercedeste şu olayı ilk farkettiğimde o kadar hoşuma gitmiştiki video hazırlamıştım. Tamda bunun gibi bir durumda ne kadar gerekli bir şeymiş.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/263276-mercedes-arka-stop-lambas%C4%B1-g%C3%BCvenli%C4%9Fi/

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Abi bu adamlarda mercedes deki sistem işe yaramaz. Bu heriflerin hiçbir ampul çalışmıyor [emoji48] [emoji23] [emoji23]

Yok ben Emre'nin durumu için söylemiştim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çimen
(düzenlendi)

Şu sinyali vermek bukadar zormu ben hiç anlayamadım.

tarihinde Uğur Çimen tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Şu sinyali vermek bukadar zormu ben hiç anlayamadım.

Sinyal kolu bi taraflarına kaçtıysa kullanamıyorlardır.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

Sinyal kolu bi taraflarına kaçtıysa kullanamıyorlardır.

Murat hocam izmirde artık şahsi aracımı gerçekten kullanmak istemiyorum.kendimi güvende gissedemiyorum.ama ekip arabasına binince biraz rahatlıyorum.tepe lambasını gören sinali hemen çakıyor

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Murat hocam izmirde artık şahsi aracımı gerçekten kullanmak istemiyorum.kendimi güvende gissedemiyorum.ama ekip arabasına binince biraz rahatlıyorum.tepe lambasını gören sinali hemen çakıyor

Polis olmak lazım, biliyorum. Aynı konuda (sinyal konusu) yaşadığımı paylaşmıştım, bir kere daha anlatayım. Hastanenin bahçesinden çıkarken sola dönmeden önce soldan gelen aracı bekledim geçecek diye. Öküz geldi, benim çıkmakta olduğum yere dönüş yaptı sinyal vermeden. Sinyal verse ben onu beklemeyeceğim. Çıkmadım, onu durdurdum ve neden sinyal vermediğini sordum. "Polis misin?" dedi yavşak. İn, pencereden çıkar, ağzını burnunu kır. Zaten hastanenin kapısındayız, bırak git orda iti. Bir özür dilese, "dalmışım" falan dese neyse. Sonra neymiş, trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

Polis olmak lazım, biliyorum. Aynı konuda (sinyal konusu) yaşadığımı paylaşmıştım, bir kere daha anlatayım. Hastanenin bahçesinden çıkarken sola dönmeden önce soldan gelen aracı bekledim geçecek diye. Öküz geldi, benim çıkmakta olduğum yere dönüş yaptı sinyal vermeden. Sinyal verse ben onu beklemeyeceğim. Çıkmadım, onu durdurdum ve neden sinyal vermediğini sordum. "Polis misin?" dedi yavşak. İn, pencereden çıkar, ağzını burnunu kır. Zaten hastanenin kapısındayız, bırak git orda iti. Bir özür dilese, "dalmışım" falan dese neyse. Sonra neymiş, trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım.

Yok hocam polis değil zabıtayım :)

Insanları anlamak gerçekten çok zor çok.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Yok hocam polis değil zabıtayım :)

Insanları anlamak gerçekten çok zor çok.

Benim anıda ve daha bir çok yerde polis olmak lazım. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

https://youtu.be/wZ6r9QPNdQY

plakamı kapatmalımıyım sizce? videodaki şahıslar ve araç sahipleri videoyu izleyip aracıma zarar verebilirler mi sizce? :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

vay şursuzlar vay sanki yeşil yanıyor. rahat rahat geziyorlar.ağız burun dalacan  :angry:  :angry:  :angry:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

Abi bunlara dayaz az bence.öyle bir ceza sistemi olacakki bidaha kırmızıda geçmek değil aklından bile geçirmemesi lazım.

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

https://youtu.be/wZ6r9QPNdQY

plakamı kapatmalımıyım sizce? videodaki şahıslar ve araç sahipleri videoyu izleyip aracıma zarar verebilirler mi sizce? :)

Bu ülke de her şey mümkün. Şüpheleriniz varsa ya plakayı buzlayın, yada o bölümden silin.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...