Okan Tansel 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 (düzenlendi) Abi adamsın Seni seviyorum. Canım kardeşim benim ALLAH razı olsun o senin mükemmeliğin 27 Aralık 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Misafir 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Emrem videoda görünmüyorda araç içinde el hareketi yaptı vatandaş ondan delirdim zaten birde bu mesafeye aldanma kamer var sende de nerdeyse bir karış uzak gösteriyor. Bide kardeşim bilmiyorum olabilir biz böyle hatalar nadirende olsa yapmıyormuyuz yapıyoruz lakin ben böyle birşey yapsam 4 lülerimi 2 tık yakar özür dilerim öyle olmayınca büsefer yorgunluk ve stresten sinir harbi yaşıyorum dedimya frene ayağım gitmedi kazara frene dokunsa vatandaş akardiyon olacaz ikimizde Sormayın benim macaralar hep bu şekilde löööp diye önümdeler sabah 45 km akşam 40 km yol gidiyorum her gün puf artık sağdakimi önüme atlıyacak soldakimi diye takip etmek den yorgun düşüyorum . Ben cozumu buldum:) Onlara firsat vermeden ben onlarin onune atliyorum [emoji16][emoji16][emoji16] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Ben cozumu buldum:) Onlara firsat vermeden ben onlarin onune atliyorum [emoji16][emoji16][emoji16] ooo fena Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Aman abi, esnaftan, şoförden özellikle uzak durmak lazım. Allah hepimizi korusun. Zamanında ben Ankara'da öğrenciyken birisi anlatmıştı ne kadar doğru bilmiyorum, ben de size anlatayım. Bir tane adamın eşi hamile ve acilen arabayla hastaneye götürmeye çalışıyor. Sanırım Kızılay'da ışıklardan birine yakalanıyor. Yeşil yanınca önündeki taksici ilerlemiyor. Taksiciler oralarda beklemeyi çok severler, oradan yolcu almadan gitmek istemezler zaten. Bizimki zaten eli ayağına dolaşmış basıyor kornaya. Taksici çekiyor el frenini ve arkaya doğru yürümeye başlıyor. Bunu görünce bizimki de durumu anlatmak için arabadan iniyor fakat taksici hiç konuşmadan, tereddüt bile etmeden arkasında sakladığı döner bıçağını adamın yüzüne savuruyor. Sonuç: Kesilmiş bir yanak ve dil. Allah korusun. Dışarıda o kadar çok psikopat var ki zoruma gitse de kimseye laf etmemeye çalışıyorum. Böyle bir durumda sevdiklerinizi getirin aklınıza, sonra oradan uzaklaşmaya bakın abiler. Cumanız mübarek olsun. Hepimize keyifli sürüşler olsun. Üstteki alıntı 11 Aralık 2015'e ait abi. Afedersin iti var çakalı var uzak dur, seni seviyorum Allah için. Böyle şeylerde ufaklıkları düşün Emrem videoda görünmüyorda araç içinde el hareketi yaptı vatandaş ondan delirdim zaten birde bu mesafeye aldanma kamer var sende de nerdeyse bir karış uzak gösteriyor. Bide kardeşim bilmiyorum olabilir biz böyle hatalar nadirende olsa yapmıyormuyuz yapıyoruz lakin ben böyle birşey yapsam 4 lülerimi 2 tık yakar özür dilerim öyle olmayınca büsefer yorgunluk ve stresten sinir harbi yaşıyorum dedimya frene ayağım gitmedi kazara frene dokunsa vatandaş akardiyon olacaz ikimizde Şimdi videoyu bir defa daha izledim abi. Trafikte herkes bilinçli sürücü değil, bunları bizim düzeltmemiz mümkün de değil. Bence öfke kontrolü yapsan daha karlı çıkarsın bu işlerden. İçeride elini kaldıran adamın camı açıp ateş etmeyeceğini nereden biliyorsun, Allah korusun. Ben cozumu buldum:) Onlara firsat vermeden ben onlarin onune atliyorum [emoji16][emoji16][emoji16] Değil mi en güzeli bunu yapanın "ben" olması. Önünde geçtikten sonra 2 tık yapıp özür diledin mi tadından yenmez. 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Üstteki alıntı 11 Aralık 2015'e ait abi. Afedersin iti var çakalı var uzak dur, seni seviyorum Allah için. Böyle şeylerde ufaklıkları düşün Şimdi videoyu bir defa daha izledim abi. Trafikte herkes bilinçli sürücü değil, bunları bizim düzeltmemiz mümkün de değil. Bence öfke kontrolü yapsan daha karlı çıkarsın bu işlerden. İçeride elini kaldıran adamın camı açıp ateş etmeyeceğini nereden biliyorsun, Allah korusun. Değil mi en güzeli bunu yapanın "ben" olması. Önünde geçtikten sonra 2 tık yapıp özür diledin mi tadından yenmez. Sormayin:) Tabi biraz latife de var ama, ben de ticarilere hic bulasmiyorum, ozellikle Ankara'da C plaka memur servisleri insan sinilerini zorlamak icin var. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 (düzenlendi) Üstteki alıntı 11 Aralık 2015'e ait abi. Afedersin iti var çakalı var uzak dur, seni seviyorum Allah için. Böyle şeylerde ufaklıkları düşün Şimdi videoyu bir defa daha izledim abi. Trafikte herkes bilinçli sürücü değil, bunları bizim düzeltmemiz mümkün de değil. Bence öfke kontrolü yapsan daha karlı çıkarsın bu işlerden. İçeride elini kaldıran adamın camı açıp ateş etmeyeceğini nereden biliyorsun, Allah korusun. Değil mi en güzeli bunu yapanın "ben" olması. Önünde geçtikten sonra 2 tık yapıp özür diledin mi tadından yenmez. the Teksas oldu memleket yahuuu Emrem Benim biliyorum bana değer verdiğini bi mukabil karşılıklı sevgimiz.aslında çok sakin ve ne hali varsa görsün Yada ALLAH ' ın dan bulsun modundayımdır. lakin sanırım ortalama 3 aydır sabah 6.15 kalkış gece 01,30 da yatış ve cumartesi pazarda dahil beni biraz gergin yaptı galiba 27 Aralık 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 the Teksas oldu memleket yahuuu Aynen herkes birbirine yapiyor. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 (düzenlendi) Aynen herkes birbirine yapiyor. 27 Aralık 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Okan abi ben sırf delirmemek için evi yakın tuttum araba stresi yaşamadan okula ulaşıyorum. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Bu ticari araç sürücüleri neden hep böyleler anlam veremiyorum. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Bu ticari araç sürücüleri neden hep böyleler anlam veremiyorum. Yuh diyorum baska birsey demiyorum. Onceki postumda da dedigim gibi, C plaka mi gordugum an uzaklasiyorum, bezdirdiler. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Bu ticari araç sürücüleri neden hep böyleler anlam veremiyorum. gidişinden belli sakatlık çıkaracağı. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Eyvah gitti kedi yada köpek diyordum ki insan olduğunu karşıya geçince farkettim. Allah korudu. Sultanbeyli de çok malzeme, hepsini koymuyorum, bu video da ses vardı ama kapattım, sonrasında kameradan komple kapattim uğraşmamak için Yorum bağlantısı
Okan Tansel 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Okan abi ben sırf delirmemek için evi yakın tuttum araba stresi yaşamadan okula ulaşıyorum. Vay kardeşim iyi fikirde bende düşündün bir ara kira çıkayım diye sonra masrafı kira derdi e ben durmam evin sağını yap ,solunu yap olan bana olacak yine vaz geçtim bende Ooohaaaaa süzme altında sanki ferrari var .birde burada biraz yayanında hatası var orada yaya geçidi lamba ne varsa oradan geçmeliydi akan trafiğe girmemeliydi ama sürücü tam öküzmüş Eyvah gitti kedi yada köpek diyordum ki insan olduğunu karşıya geçince farkettim. Allah korudu. oooo sizin orada belediye cırt ne yaya geçidi ne üstü geçit hak getire e vatandaş zaten cahil ALLAH korusun 1 Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Eyvah gitti kedi yada köpek diyordum ki insan olduğunu karşıya geçince farkettim. Allah korudu. Sultanbeyli de çok malzeme, hepsini koymuyorum, bu video da ses vardı ama kapattım, sonrasında kameradan komple kapattim uğraşmamak için o birçok yaşlıda var . nasıl olsa durur nasil olsa bakar nasil olsa yapar. yol benim hepsi benim. cuma günü sağımdan giren bir amca benim arabayı ittirdi resmen . adama diyorum amca ne yapiyosun e onun sağında plastik!!! bariyerler varmış e amca bekliycen o zaman dedim. terbiyesizzz diye geri dönüş aldım. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 28 Aralık 2015 Yazar Paylaş 28 Aralık 2015 Bunu indirip kolunu bacağını kıracaksın (gerçekten kırmaktan bahsediyorum) ki 3 ay araç kullanamasın. Bir daha yaparsa bir daha kıracaksın. Yanlışlıkla olmuş bir şey değil bu. Bu A. K. Y. hep böyle kullanıyordur çünkü. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Eyvah gitti kedi yada köpek diyordum ki insan olduğunu karşıya geçince farkettim. Allah korudu. Sultanbeyli de çok malzeme, hepsini koymuyorum, bu video da ses vardı ama kapattım, sonrasında kameradan komple kapattim uğraşmamak için Çamlık olan bölge'de hanımın akrabaları var . Senelerdir gidiyorum o tarafa . Son zamanlarda çok hızlı gelişti o bölge , Halk gelişime ayak uydurmada geri kaldı biraz zamanla normale döner Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Çok sevindim. Konu neydi ben kaçırmışım? Yorum bağlantısı
Guest Misafir 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Konu neydi ben kaçırmışım? Direk daliyoruz:) Pata kute ozet budur 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Direk daliyoruz:) Pata kute ozet budur Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Ters şeritten gelip aynayı koparıp kaçan bir albea vardı plakası pek okunmuyordu. Deneme yanılma ile bulup dava acti arkadaş. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Direk daliyoruz:) Pata kute ozet budur Hangi birine pata küte dalalım bi bitmediler ki Bitmezlerde zaten Ters şeritten gelip aynayı koparıp kaçan bir albea vardı plakası pek okunmuyordu. Deneme yanılma ile bulup dava acti arkadaş. Tamam şimdi hatırladım teşekkürler güzel haber Yorum bağlantısı
Guest Misafir 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Hangi birine pata küte dalalım bi bitmediler ki Bitmezlerde zaten Tamam şimdi hatırladım teşekkürler güzel haber Ben istikrarliyim:) 4lu yakip ozur dileyene kadar affetmiyorum [emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Senin volvoya attığın sellektörün sayısı kadar sellektörü ben 1 günde yapmıyorum abi Ben istikrarliyim:) 4lu yakip ozur dileyene kadar affetmiyorum [emoji16] Ben artık bıraktım İstanbul'da çekilir gibi değil, işi dalgaya vurdum artık Yorum bağlantısı
Recommended Posts