Okan Tansel 12 Aralık 2015 Paylaş 12 Aralık 2015 bu insanlarımız hayattan bezmiş vallaha Yorum bağlantısı
Murat Dere 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 Trafikteyken hep oluyor bir şeyler. Eve çıkarken kartı çıkarayım, şu görüntüyü koyayım foruma diye düşünüyorum, sonra eve çıkarken unutuyorum kartı çıkarmayı. E serde tembellik de olunca, kim aşağı inecek de kartı getirecek. Neyse... Unutmadığım günlerden birindeki iki kısa olay: Aşağıdaki gence bakar mısınız? Okula gidiyor büyük olasılıkla. İnşallah gidebilmiştir... İkinci görüntü; insanlar kaldırıma bu kadar rahat, bu kadar vurdumduymaz park edememeli. Yaptığı sanki normal bir şey. Suç duyurusu bile sayılabilir bu görüntü. 2 Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Yuhh be çakma nayloncu nasilda park yerini buldu öyle, Emniyet whatsapp sistemi olsa keşke yahu eh istanbuldakini bile iptal ettiler şükür. birilerine ucu dokundu galiba kamera ve fotoyla şikayet. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 (düzenlendi) 14 Aralık 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 (düzenlendi) Sabak saat 07,30 da iş başı yapmışım gece 23.30 paydos etmişim çok yoğun proje var ve kafa bin beşyüz ve bu öküz göre göre intahar ediyor kamera bir karış kadar uzakta gösteriyor öyle düşünün kırmızıda göre göre öyle böylede değil geçiyor insana benzemedik.eğer selektör nedeniyle dursaydı Yüce rabbim bilir sonunu lakin ilkkez bu kadar sinir harbi yaşadım sanırım. 14 Aralık 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Bir dursaydı varya offf kopmuştu filim o kadar sinir oldumki gaza basıp yetişmek aklıma bile gelmemiş Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 söylenecek çok söz var da ben bunu seçtim: insafsızlar. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Bir dursaydı varya offf kopmuştu filim o kadar sinir oldumki gaza basıp yetişmek aklıma bile gelmemiş Farların cansız kalmış abi sana şimşek şart. Böyle olaylar çok yaşıyorsun Yorum bağlantısı
Okan Tansel 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Farların cansız kalmış abi sana şimşek şart. Böyle olaylar çok yaşıyorsun Kardeşim Ali abinin ledleri bekliyorum nasıl bakalım paylaşırsa şimşek neyki yıldırım lazım bana şöyle çaktımı çakılsın deyyus Yorum bağlantısı
Okan Tansel 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 vay onursu herif millet keriz sırada bekliyor.kardeşim geçmiş olsun işte Burada Olgunun örnek verdi kameralar önem taşıyor. biraz pahalı ama bu netlik kayıpları minimum ve işlevi tam oluyor kamer güzel birşey lakin kaliteli olacak 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 vay onursu herif millet keriz sırada bekliyor.kardeşim geçmiş olsun işte Burada Olgunun örnek verdi kameralar önem taşıyor. biraz pahalı ama bu netlik kayıpları minimum ve işlevi tam oluyor kamer güzel birşey lakin kaliteli olacak Aslında Mini 0801 iyi bir kamera, forumda birçok arkadaş da kullanıyor. Gerektiği zaman da hep iş görmüştü, ancak karanlık ve hareketli görüntüde başarılı olmadığı ortaya çıktı. Belli ki değiştirmek gerek. Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 memleketimin şöförleri efsane. daracık yere ıkın sıkın servis minibüsünü sok öndeki minibüse "naber lo" yapacam diye. hey maşallah Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 Mustafa Bey yasal süreç başlatacağı için, isteği üzerine mesajı silindi.. ve ona verilen cevapları da silmek zorunda kaldım... Bilginize arkadaşlar.. 5 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 Mustafa Bey yasal süreç başlatacağı için, isteği üzerine mesajı silindi.. ve ona verilen cevapları da silmek zorunda kaldım... Bilginize arkadaşlar.. Çok sevindim. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 20 Aralık 2015 Paylaş 20 Aralık 2015 İlk iki video dahil Fordclup'tan alınma kaza videoları var bilgilerinize. Yanlış hatırlamıyorsan eğer ilk video @FurkanAvcı'ya ait. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 BBG jeneriği gibi olmuş hızlı hızlı Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Gece işten eve dönüyorum yorgunum araç 110 km de cruze kontrolde süzme aracı donanım eksikli galiba sinyal vermeden önümde o an ayağım frene gitmedi vallaha sonrasında frenledim ve Acı gerçek Yüce rabimin taktiri aynı hareketi birazını ilerde arkadaş yaptı reno yapıştı frene bire öküz nasılmış milletin önüne atlamak Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Adamın yaptığı doğru değil de tepkin biraz fazla gibi geldi Okan abi. Relax 4 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 (düzenlendi) Gece işten eve dönüyorum yorgunum araç 110 km de cruze kontrolde süzme aracı donanım eksikli galiba sinyal vermeden önümde o an ayağım frene gitmedi vallaha sonrasında frenledim ve Acı gerçek Yüce rabimin taktiri aynı hareketi birazını ilerde arkadaş yaptı reno yapıştı frene bire öküz nasılmış milletin önüne atlamak Maalesef cok fazla, insani cildirtiyorlar. Ben cok asabiyim trafikte daha fazlasini yapardim. Kimsenin kimsenin hayatini tehlikeye atmaya hakki yok. Isine gelince nasil da basti gitti. 2 Ocak 2016 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 (düzenlendi) Adamın yaptığı doğru değil de tepkin biraz fazla gibi geldi Okan abi. Relax Emrem videoda görünmüyorda araç içinde el hareketi yaptı vatandaş ondan delirdim zaten birde bu mesafeye aldanma kamer var sende de nerdeyse bir karış uzak gösteriyor. Bide kardeşim bilmiyorum olabilir biz böyle hatalar nadirende olsa yapmıyormuyuz yapıyoruz lakin ben böyle birşey yapsam 4 lülerimi 2 tık yakar özür dilerim öyle olmayınca büsefer yorgunluk ve stresten sinir harbi yaşıyorum dedimya frene ayağım gitmedi kazara frene dokunsa vatandaş akardiyon olacaz ikimizde Maalesef cok fazla, insani cildirtiyorlar. Ben cok asabiyim trafikte daha fazlasini yapardim. Kimsenin kimsenin hayatini tehlikeye atmaya hakki yok. Isine gelince nasil da basti gitti. Sormayın benim macaralar hep bu şekilde löööp diye önümdeler sabah 45 km akşam 40 km yol gidiyorum her gün puf artık sağdakimi önüme atlıyacak soldakimi diye takip etmek den yorgun düşüyorum . 27 Aralık 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts