İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Murat Dere

Trafikteyken hep oluyor bir şeyler. Eve çıkarken kartı çıkarayım, şu görüntüyü koyayım foruma diye düşünüyorum, sonra eve çıkarken unutuyorum kartı çıkarmayı. E serde tembellik de olunca, kim aşağı inecek de kartı getirecek. Neyse... Unutmadığım günlerden birindeki iki kısa olay:

Aşağıdaki gence bakar mısınız? Okula gidiyor büyük olasılıkla. İnşallah gidebilmiştir...

İkinci görüntü; insanlar kaldırıma bu kadar rahat, bu kadar vurdumduymaz park edememeli. Yaptığı sanki normal bir şey. Suç duyurusu bile sayılabilir bu görüntü.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan

Yuhh be çakma nayloncu nasilda park yerini buldu öyle, Emniyet whatsapp sistemi olsa keşke yahu

eh istanbuldakini bile iptal ettiler şükür. birilerine ucu dokundu galiba kamera ve fotoyla şikayet. :(

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

:angry:

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Sabak saat 07,30 da iş başı yapmışım gece 23.30 paydos etmişim çok yoğun proje var ve kafa bin beşyüz ve bu öküz göre göre intahar ediyor kamera bir karış kadar uzakta gösteriyor öyle düşünün kırmızıda göre göre öyle böylede değil geçiyor insana benzemedik.eğer selektör nedeniyle dursaydı Yüce rabbim bilir sonunu lakin ilkkez bu kadar sinir harbi yaşadım sanırım.  :angry:   :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Bir dursaydı varya offf kopmuştu filim o kadar sinir oldumki gaza basıp yetişmek aklıma bile gelmemiş  :D

Yorum bağlantısı

Bir dursaydı varya offf kopmuştu filim o kadar sinir oldumki gaza basıp yetişmek aklıma bile gelmemiş  :D

Farların cansız kalmış abi :biggrin: sana şimşek şart. Böyle olaylar çok yaşıyorsun :D

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Farların cansız kalmış abi :biggrin: sana şimşek şart. Böyle olaylar çok yaşıyorsun :D

Kardeşim Ali abinin ledleri bekliyorum nasıl bakalım paylaşırsa şimşek neyki yıldırım lazım bana şöyle çaktımı çakılsın deyyus

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

vay onursu herif millet keriz sırada bekliyor.kardeşim geçmiş olsun işte Burada Olgunun örnek verdi kameralar önem taşıyor. biraz pahalı ama bu netlik kayıpları minimum ve işlevi tam oluyor kamer güzel birşey lakin kaliteli olacak

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

vay onursu herif millet keriz sırada bekliyor.kardeşim geçmiş olsun işte Burada Olgunun örnek verdi kameralar önem taşıyor. biraz pahalı ama bu netlik kayıpları minimum ve işlevi tam oluyor kamer güzel birşey lakin kaliteli olacak

Aslında Mini 0801 iyi bir kamera, forumda birçok arkadaş da kullanıyor. Gerektiği zaman da hep iş görmüştü, ancak  karanlık ve hareketli görüntüde başarılı olmadığı ortaya çıktı. Belli ki değiştirmek gerek.

Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan

memleketimin şöförleri efsane. daracık yere ıkın sıkın servis minibüsünü sok öndeki minibüse "naber lo" yapacam diye. hey maşallah

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mustafa Bey yasal süreç başlatacağı için, isteği üzerine mesajı silindi.. ve ona verilen cevapları da silmek zorunda kaldım... Bilginize arkadaşlar.. 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Mustafa Bey yasal süreç başlatacağı için, isteği üzerine mesajı silindi.. ve ona verilen cevapları da silmek zorunda kaldım... Bilginize arkadaşlar.. 

Çok sevindim.

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

İlk iki video dahil Fordclup'tan alınma kaza videoları var bilgilerinize.

Yanlış hatırlamıyorsan eğer ilk video @FurkanAvcı'ya ait.

nLVADV.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Gece işten eve dönüyorum yorgunum araç 110 km de cruze kontrolde süzme aracı donanım eksikli galiba sinyal vermeden önümde o an ayağım frene gitmedi vallaha sonrasında frenledim ve Acı gerçek Yüce rabimin taktiri aynı hareketi birazını ilerde arkadaş yaptı reno yapıştı frene bire öküz nasılmış milletin önüne atlamak  :angry:  :yes:

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Adamın yaptığı doğru değil de tepkin biraz fazla gibi geldi Okan abi. Relax :yes:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Guest Misafir
(düzenlendi)

Gece işten eve dönüyorum yorgunum araç 110 km de cruze kontrolde süzme aracı donanım eksikli galiba sinyal vermeden önümde o an ayağım frene gitmedi vallaha sonrasında frenledim ve Acı gerçek Yüce rabimin taktiri aynı hareketi birazını ilerde arkadaş yaptı reno yapıştı frene bire öküz nasılmış milletin önüne atlamak :angry::yes: 

Maalesef cok fazla, insani cildirtiyorlar. Ben cok asabiyim trafikte daha fazlasini yapardim. Kimsenin kimsenin hayatini tehlikeye atmaya hakki yok. Isine gelince nasil da basti gitti. tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Adamın yaptığı doğru değil de tepkin biraz fazla gibi geldi Okan abi. Relax :yes:

Emrem videoda görünmüyorda araç içinde el hareketi yaptı vatandaş ondan delirdim zaten birde bu mesafeye aldanma kamer var sende de nerdeyse bir karış uzak gösteriyor. ;) Bide kardeşim bilmiyorum olabilir biz böyle hatalar nadirende olsa  yapmıyormuyuz yapıyoruz lakin ben böyle birşey yapsam 4 lülerimi 2 tık yakar özür dilerim öyle olmayınca büsefer yorgunluk ve stresten sinir harbi yaşıyorum dedimya frene ayağım gitmedi kazara frene dokunsa vatandaş akardiyon olacaz ikimizde 

Maalesef cok fazla, insani cildirtiyorlar. Ben cok asabiyim trafikte daha fazlasini yapardim. Kimsenin kimsenin hayatini tehlikeye atmaya hakki yok. Isine gelince nasil da basti gitti.

Sormayın benim macaralar hep bu şekilde löööp diye önümdeler sabah 45 km akşam 40 km yol gidiyorum her gün puf artık sağdakimi önüme atlıyacak soldakimi diye takip etmek den yorgun düşüyorum . :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...