İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

kırmızı ışık ihlali 1

Abi o kırmızıda geçenler o mahallede otuyorlar onlara kırmızı serbest yani lütfen ama bilmen lazım bunları :D Sor orda herkes tanır onları o mahallenin çocukları onlar  :D  :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Okan abi özel bir durum yok değil mi hepsi sana denk gelmiş geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Okan abi özel bir durum yok değil mi hepsi sana denk gelmiş geçmiş olsun.

Yok kardeşim sağlamım  :D  :D  numune çok ortalıkta napak  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

iki Akşam önce işten eve dönüşte gece saat 24.00 polisin önünde ALLAH'ım sen koru yarabbim   :angry: bu arada videoları movi make düzenledim kalite baya bozulmuş

Ve tarihe saate bakmayın kameranın bataryası zayıfladığı için düzeltsemde reset atıyor o yüzden böle takılıyoruz kendisiyle

Okan abi ikinci kırmızı işık ihlalindeki yerde karaktersizin biri geçen ay karşıdan geçen yaya kırmızıda geçerken çarpmış.Ne hikmetse üst geçit bitmesine rağmen kullanıma açıp ışıkları kaldırmıyorlar.o ışıklar yaklaşık 1yıldır var şahsen tanık olduğum kaza sayısı 10 un üzerindedir.Allah korusun.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Aynen kardeşim bir iş yapıyorlar eksik .üs geçidi açıyorlar lambaları kaldırıyorlar lakin o geçiş yerinin korkuluklarını takmıyorlar büseferde maalesef 100 metre yürümeye üşenen arkadaş oradan geçiyor sonuç hem kendi için hem karşı taraf için vahim  :(

Yorum bağlantısı

Geçmiş olsun abi.

Yalnız 10 plaka bora hemen hemen bütün videolarında vardı :D bu kadar kısa sürede bu kadar olay ne diyeyim :biggrin:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Geçmiş olsun abi.

Yalnız 10 plaka bora hemen hemen bütün videolarında vardı :D bu kadar kısa sürede bu kadar olay ne diyeyim :biggrin:

ALLAH razı olsun kardeşim .Sorma  sitres topu oldum Vallaha 

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Abi bireysel olarak kızmamızda fayda yok bu dangozları biz düzeltemeyiz. Bizden ne kadar uzak kalırlarsa o kadar iyi olur. Velhasıl-ı kelam, gerek yok abi el freni çekip inmeye falan ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Abi bireysel olarak kızmamızda fayda yok bu dangozları biz düzeltemeyiz. Bizden ne kadar uzak kalırlarsa o kadar iyi olur. Velhasıl-ı kelam, gerek yok abi el freni çekip inmeye falan ;)

Emrem hayatta inmem geçer giderimde arka arkaya olaylar olunca tam sınırda bunu yapınca çıldırmışım resmen  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Emrem hayatta inmem geçer giderimde arka arkaya olaylar olunca tam sınırda bunu yapınca çıldırmışım resmen  :D

Aman abi, esnaftan, şoförden özellikle uzak durmak lazım.

Allah hepimizi korusun. Zamanında ben Ankara'da öğrenciyken birisi anlatmıştı ne kadar doğru bilmiyorum, ben de size anlatayım.

Bir tane adamın eşi hamile ve acilen arabayla hastaneye götürmeye çalışıyor. Sanırım Kızılay'da ışıklardan birine yakalanıyor. Yeşil yanınca önündeki taksici ilerlemiyor. Taksiciler oralarda beklemeyi çok severler, oradan yolcu almadan gitmek istemezler zaten. Bizimki zaten eli ayağına dolaşmış basıyor kornaya. Taksici çekiyor el frenini ve arkaya doğru yürümeye başlıyor. Bunu görünce bizimki de durumu anlatmak için arabadan iniyor fakat taksici hiç konuşmadan, tereddüt bile etmeden arkasında sakladığı döner bıçağını adamın yüzüne savuruyor. Sonuç: Kesilmiş bir yanak ve dil. Allah korusun. Dışarıda o kadar çok psikopat var ki zoruma gitse de kimseye laf etmemeye çalışıyorum. Böyle bir durumda sevdiklerinizi getirin aklınıza, sonra oradan uzaklaşmaya bakın abiler. Cumanız mübarek olsun. Hepimize keyifli sürüşler olsun. :flowers:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Yani diyorsun illa arabada g3 taşı  :D  :D  :D  :D

Konuyu takip eder olun Akşama Bomba videolar geliyor. !!

Özellikle Okan abi Senin yorumlarına ihtiyacim var hehehhe :) :)

:biggrin: Her türlü trafik yorumu yapılır kardeşim :flowers:  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Hiç kimseye bulaşmıyorum ben artık, kimin arabadan ne ile ineceği belli değil, delikanlılık falan işlemiyor, torpidosunda silah taşıyan bir sürü adam var.

tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

sabah yine 3 tane macara yaşadım es geçtim ve  100 metre ğittim önümde aksiyon. bayanı sıkıştırmışlar aracı yolun ortasında durdurmuş bayan şöför inmiş orta yaş üstü bir dede bağrışıyorlar mesele şurada ablanın elinide nançuka vardı apışıp kadım  :shok:  :shok: 10 dk bekledim öle boş ta araçtan bile inmedim sonra binip gittiler vay arkadaş neler var. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

sabah yine 3 tane macara yaşadım es geçtim ve  100 metre ğittim önümde aksiyon. bayanı sıkıştırmışlar aracı yolun ortasında durdurmuş bayan şöför inmiş orta yaş üstü bir dede bağrışıyorlar mesele şurada ablanın elinide nançuka vardı apışıp kadım  :shok:  :shok: 10 dk bekledim öle boş ta araçtan bile inmedim sonra binip gittiler vay arkadaş neler var. :D

Abi sen Texas'ta falan mı otuyorsun da İzmir diye bizi kandırıyorsun :D 

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Abi sen Texas'ta falan mı otuyorsun da İzmir diye bizi kandırıyorsun :D 

Varya doğuşum hepte aynı yerde denk geliyor .Bornova metronun eğe üniversitesi acil bölümünün oralar  :D  :D

Yorum bağlantısı

Varya doğuşum hepte aynı yerde denk geliyor .Bornova metronun eğe üniversitesi acil bölümünün oralar  :D  :D

Paratoner gibi adamsın abi hep seni buluyor :D 

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Paratoner gibi adamsın abi hep seni buluyor :D

he valla bazen bende aynı şeyi düşünüyorum bunlar beni bekliyor diye  :D  :D

Yorum bağlantısı

he valla bazen bende aynı şeyi düşünüyorum bunlar beni bekliyor diye  :D  :D

Ben artık dalgaya vurdum işi, öküzlük yapanlara pardon kusura bakmayın buyrun geçin diye el kol yapıyorum gülerek :D 

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Yani diyorsun illa arabada g3 taşı  :D  :D  :D  :D

:biggrin: Her türlü trafik yorumu yapılır kardeşim :flowers:  

yahu adamın arabasıda DEV gibi nasıl atlıyorlar önüne anlamıyorum  :blush:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

yahu adamın arabasıda DEV gibi nasıl atlıyorlar önüne anlamıyorum  :blush:

Deli bunlar deli kafayı yemişler aldıracaklar bana bir kırk ayak görecekler  :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
(düzenlendi)

Ben artık dalgaya vurdum işi, öküzlük yapanlara pardon kusura bakmayın buyrun geçin diye el kol yapıyorum gülerek :D

Araç kamerası değil ama lafı geçince paylaşayim dedim, benim oğlan fazla dikkatli arabada :)

tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
(düzenlendi)

Teyze bize combo yaptı :D 

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...