İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Ertan Alptekin

Ben böyle saçma bir şey görmedim. Embesilin önde gideni. Hem.suçlu hem güçlü. Gerçekten böyle insanlarla trafikte olmak istemiyorum...

Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

Sabah sabah durum şu Arkadaşlar trafik yoğun şeritimde bekliyorum soldan bir korna geldi aynadan ona baktım kafamı tam sağa çeviriyordum önümdeki aracın haraket etini görünce ayağımı devriyajdan yavaşça kadırdım aracım haraket etti bu arada yüzüm tam istikamet yönüne dödüğünde bu süzme önüme atlamıştı tabi temas oldu hemen sinyal yaktı ve durmadı gidiyordu dayadım kornayı durdu indi ve indim dedim sinyalin yokmu ve neden önüme atlıyorsun dedimde sinyal verdim dedi arkadaş çarptın niye gidiyorsun diyorum birşey yok pasta yaptırırsın geçer dedi ben delirdim arkadaş burada sensörler var onlar nolacak dedim bakmayın aslında cızık bile yok da pasta yaptırırsın geçer deyince delirdim velasıl bir çok konuşma ben yoluma gidiyordum sen çarptın demesinmi  ya araçta kamera var ne halt yedin kaydedildi dedim ve verdiği cevap abi ben geçeyim sana yol vereyim diye hareket ettim demesinmi dedim nediyorsun sen yol hakkı benim sen nasıl yol veriyorsun önüme atlayarak dedim. sonuç ya dedim dikkat et ve git ve gitti araçta birşey yok arkadaşlar sadece yaptığı ve söyledi laflara tav oldum uzattım konuyu dese abi kusura bakma yanlışlık oldu can fedada birde atarlanıyor. :jedi:  :D

Not :video kalitesi hd lakin youtube net hızına göre ayarladı için kötü görünebiliyor video izlerken sağ alttaki dişliyi tıklayıp çözünürlü hd yaparsanız net izlenir  :biggrin:

Okan abi geçmiş olsun.adamın söylediklerine iyi tahammül etmişsin :)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Okan abi geçmiş olsun.adamın söylediklerine iyi tahammül etmişsin :)

Kardeşim benim ALLAH razı olsun .vallaha genelde çok agrasif deyilimidir. ama bu sabah beni delirtmiş videoya bakınca adamdaki rahatla bak pasta yaptırırsın geçer dedi töbe töbe  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Kardeşim benim ALLAH razı olsun .vallaha genelde çok agrasif deyilimidir. ama bu sabah beni delirtmiş videoya bakınca adamdaki rahatla bak pasta yaptırırsın geçer dedi töbe töbe  :D

valla daha dün o kavşaktaydım akşam vakti nasıl kalabalık bu gene iyi. Uyanık baktı vurdu hemen sinyal veriyor. O nasıl bir giriş ya öyle  :shok:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

valla daha dün o kavşaktaydım akşam vakti nasıl kalabalık bu gene iyi. Uyanık baktı vurdu hemen sinyal veriyor. O nasıl bir giriş ya öyle  :shok:

Gardaşım acayip hint fikirliymiş videoyu izledikçe fark ettim 

Yorum bağlantısı

Artist ya hareketlere bak. Ağzını burnunu kıracaksın böylelerinin. İzlerken ayar oldum herife.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Artist ya hareketlere bak. Ağzını burnunu kıracaksın böylelerinin. İzlerken ayar oldum herife.

:biggrin:  :good1:

Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan
(düzenlendi)

okan bey geçmiş olsun. eleman resmen önünüze doğru uçmuş.kazadan sonra sinyal açmalar falan harika. bi de kamera var dediğinizdeki surat ifadesi harika olmuş. :)

tarihinde ilhan Gülcan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

okan bey geçmiş olsun. eleman resmen önünüze doğru uçmuş.kazadan sonra sinyal açmalar falan harika. bi de kamera var dediğinizdeki surat ifadesi harika olmuş. :)

:D  :D

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Recep ivedik gibi yürüyo la bu  :D  :D

valla ya harbi öyle. İvediğin izmir şubesi  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

Okancım çok geçmiş olsun. Trafikte bunlardan o kadar çok var ki. Bir de Bornova değil mi orası ? İzmir'in trafiğine en sinir olduğum yeri. 

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Okancım çok geçmiş olsun. Trafikte bunlardan o kadar çok var ki. Bir de Bornova değil mi orası ? İzmir'in trafiğine en sinir olduğum yeri. 

ALLAH razı olsun abi aynen rezil bir kavşakmı desem 5 yolmu desem bilemedim resil bir sistemi var eğeünüversite acilin girişini geçer geçmez rezil bir düzen var buradaki trafikte herkes kafasına göre takılıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eren GÜZELKAN

Ben inanamadim zaten bide ilginc olan 3 une vurdu bitanesini onunde goturdu :-)

Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan
(düzenlendi)

geçen sağlam kaza olmuştu.

mustafa bey o hesabı bi takip edeyim bakayım varsa hemen basarız şikayeti.

Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan
(düzenlendi)

https://support.google.com/youtube/answer/2797468?hl=tr

videoları CC olarak gelişmiş ayarlarda işaretlerseniz kullanılan video için sizden onay alınıyormuş anladığım kadarıyla. Tavsiye ederim.

arka kamerayı 49. ya da 50. saniyeden itibaren izleyin 2 videoyu yanyana koymak için öyle ayarlamıştım o yüzden öndeki ile benzer uzunlukta. :)

Yorum bağlantısı
Göktuğ TÜZÜNER
(düzenlendi)

Bugün bir çocuğun hayatını kurtardım (biraz abartmış olabilirim, herkes yapabilir, NE VAR?)

Not: Siz de buraya araç kayıt cihazlarınızdan çıkan ilginç görüntüleri koyabilirsiniz. Kayıt cihazınız yoksa buluruz. ;)

Abi çocuk dondurma yalamaya dalmış gözü araba falan görmez onun.

tarihinde Göktuğ TÜZÜNER tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...