Ertan Alptekin 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Ben böyle saçma bir şey görmedim. Embesilin önde gideni. Hem.suçlu hem güçlü. Gerçekten böyle insanlarla trafikte olmak istemiyorum... Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Sabah sabah durum şu Arkadaşlar trafik yoğun şeritimde bekliyorum soldan bir korna geldi aynadan ona baktım kafamı tam sağa çeviriyordum önümdeki aracın haraket etini görünce ayağımı devriyajdan yavaşça kadırdım aracım haraket etti bu arada yüzüm tam istikamet yönüne dödüğünde bu süzme önüme atlamıştı tabi temas oldu hemen sinyal yaktı ve durmadı gidiyordu dayadım kornayı durdu indi ve indim dedim sinyalin yokmu ve neden önüme atlıyorsun dedimde sinyal verdim dedi arkadaş çarptın niye gidiyorsun diyorum birşey yok pasta yaptırırsın geçer dedi ben delirdim arkadaş burada sensörler var onlar nolacak dedim bakmayın aslında cızık bile yok da pasta yaptırırsın geçer deyince delirdim velasıl bir çok konuşma ben yoluma gidiyordum sen çarptın demesinmi ya araçta kamera var ne halt yedin kaydedildi dedim ve verdiği cevap abi ben geçeyim sana yol vereyim diye hareket ettim demesinmi dedim nediyorsun sen yol hakkı benim sen nasıl yol veriyorsun önüme atlayarak dedim. sonuç ya dedim dikkat et ve git ve gitti araçta birşey yok arkadaşlar sadece yaptığı ve söyledi laflara tav oldum uzattım konuyu dese abi kusura bakma yanlışlık oldu can fedada birde atarlanıyor. Not :video kalitesi hd lakin youtube net hızına göre ayarladı için kötü görünebiliyor video izlerken sağ alttaki dişliyi tıklayıp çözünürlü hd yaparsanız net izlenir Okan abi geçmiş olsun.adamın söylediklerine iyi tahammül etmişsin Yorum bağlantısı
Okan Tansel 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Okan abi geçmiş olsun.adamın söylediklerine iyi tahammül etmişsin Kardeşim benim ALLAH razı olsun .vallaha genelde çok agrasif deyilimidir. ama bu sabah beni delirtmiş videoya bakınca adamdaki rahatla bak pasta yaptırırsın geçer dedi töbe töbe 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Kardeşim benim ALLAH razı olsun .vallaha genelde çok agrasif deyilimidir. ama bu sabah beni delirtmiş videoya bakınca adamdaki rahatla bak pasta yaptırırsın geçer dedi töbe töbe valla daha dün o kavşaktaydım akşam vakti nasıl kalabalık bu gene iyi. Uyanık baktı vurdu hemen sinyal veriyor. O nasıl bir giriş ya öyle Yorum bağlantısı
Okan Tansel 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 valla daha dün o kavşaktaydım akşam vakti nasıl kalabalık bu gene iyi. Uyanık baktı vurdu hemen sinyal veriyor. O nasıl bir giriş ya öyle Gardaşım acayip hint fikirliymiş videoyu izledikçe fark ettim Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Artist ya hareketlere bak. Ağzını burnunu kıracaksın böylelerinin. İzlerken ayar oldum herife. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Artist ya hareketlere bak. Ağzını burnunu kıracaksın böylelerinin. İzlerken ayar oldum herife. Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 (düzenlendi) okan bey geçmiş olsun. eleman resmen önünüze doğru uçmuş.kazadan sonra sinyal açmalar falan harika. bi de kamera var dediğinizdeki surat ifadesi harika olmuş. 12 Kasım 2015 tarihinde ilhan Gülcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 okan bey geçmiş olsun. eleman resmen önünüze doğru uçmuş.kazadan sonra sinyal açmalar falan harika. bi de kamera var dediğinizdeki surat ifadesi harika olmuş. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 Recep ivedik gibi yürüyo la bu valla ya harbi öyle. İvediğin izmir şubesi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 birincisinde önüme kırdı. önüne geçtim bi süre yol vermedim. sisleri çakarllı focus. sonra pes ettim yavaşladım. tekrar önüme atladı. https://www.youtube.com/watch?v=Z49JkclfTh8 ben farkettim ama yandaki taksi zor durdu Yorum bağlantısı
Misafir 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 Nerde erdek nerde ankara Kamera işe yaramaya başlamış artık. Erdekte yatıp duruyordu abi Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 BEnim araç kamerası bulutlardan bildiriyor 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 (düzenlendi) Okancım çok geçmiş olsun. Trafikte bunlardan o kadar çok var ki. Bir de Bornova değil mi orası ? İzmir'in trafiğine en sinir olduğum yeri. 15 Kasım 2015 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 Okancım çok geçmiş olsun. Trafikte bunlardan o kadar çok var ki. Bir de Bornova değil mi orası ? İzmir'in trafiğine en sinir olduğum yeri. ALLAH razı olsun abi aynen rezil bir kavşakmı desem 5 yolmu desem bilemedim resil bir sistemi var eğeünüversite acilin girişini geçer geçmez rezil bir düzen var buradaki trafikte herkes kafasına göre takılıyor. 1 Yorum bağlantısı
Eren GÜZELKAN 17 Kasım 2015 Paylaş 17 Kasım 2015 Adam önümde polis tezgahını fena dağıttı :D https://youtu.be/9_hRKUirqfg Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2015 Paylaş 17 Kasım 2015 İlerde dörtlü yakmış neyin kafasıysa artık Yorum bağlantısı
Eren GÜZELKAN 17 Kasım 2015 Paylaş 17 Kasım 2015 Ben inanamadim zaten bide ilginc olan 3 une vurdu bitanesini onunde goturdu :-) Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 (düzenlendi) geçen sağlam kaza olmuştu. mustafa bey o hesabı bi takip edeyim bakayım varsa hemen basarız şikayeti. 18 Kasım 2015 tarihinde ilhan Gülcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 (düzenlendi) https://support.google.com/youtube/answer/2797468?hl=tr videoları CC olarak gelişmiş ayarlarda işaretlerseniz kullanılan video için sizden onay alınıyormuş anladığım kadarıyla. Tavsiye ederim. arka kamerayı 49. ya da 50. saniyeden itibaren izleyin 2 videoyu yanyana koymak için öyle ayarlamıştım o yüzden öndeki ile benzer uzunlukta. 18 Kasım 2015 tarihinde ilhan Gülcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Göktuğ TÜZÜNER 21 Kasım 2015 Paylaş 21 Kasım 2015 (düzenlendi) Bugün bir çocuğun hayatını kurtardım (biraz abartmış olabilirim, herkes yapabilir, NE VAR?) Not: Siz de buraya araç kayıt cihazlarınızdan çıkan ilginç görüntüleri koyabilirsiniz. Kayıt cihazınız yoksa buluruz. Abi çocuk dondurma yalamaya dalmış gözü araba falan görmez onun. 21 Kasım 2015 tarihinde Göktuğ TÜZÜNER tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts