İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Selçuk Bakış
(düzenlendi)

Hiç bir lambası çalışmıyor.

tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Yo Okan abi Videonun sol üst köşesinden sağ alt köşeye dogru fordclubtr stickeri gidiyor :) :) Hocamın bahsettiği o :)

Maalesef o değil, onu çok uzun zamandır kullanıyor Murat hocam
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Hee Şimdi anladim Pardon ben yeni gordum sanirim ondsn bahsediyor sandim Murat hocam :) :)

Aslında bizde kullansak iyi olur, video calinmalarina önlem olarak koyuyor Murat Hocam
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Abi sinyal vermiyor da başka birşey varmı acep önündekide aynı modda sanırım

Cık, değil... :p

Vayyyy beee süper yaa

Hocam çok beğendim ben 

İyi yaptın, ne diyim? :punish:

Hiç bir lambası çalışmıyor.

Cıks, değil... ;)

Yo Okan abi Videonun sol üst köşesinden sağ alt köşeye dogru fordclubtr stickeri gidiyor Hocamın bahsettiği o

O da değil. :p

Aynen bahsettiğin gibi Abi, Fren lambasinin yanmamasi nedeni ile Murat hocam sonradan farkediyor yavaşladıgını.

Kesinlikle.

Mesela Türkiye ekrani adli bir kanal devamli forumda paylaşilan araç içi kamera görüntulerini paylaşıyor. Murat hocam o banneri videoya nasil kopyalandigini anlatirsa şayet bende uygulamak isterim.

Anlattık kardeşim. :p Araştırın biraz. Her şeyi devletten beklemeyin. ;) Aaa... ---> http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/267808-nas%C4%B1l-yap%C4%B1l%C4%B1r-g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BClere-hareketli-fctr-logosu-ekleme/

Özelikle Furkan'ın görmemesine şaşırdım diyorum, dikkat edin biraz. Hadi bakim... :D

Öndeki aracın fren lambası ya yanmıyor ya da arkadan güçlü ışık geldiğinden net görünmüyor ama bu değil orada aradığım benim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

O değil be Furkan'ım. Ama özellikle senin gözünden kaçmasına şaşırdım. Gözlüklerini takarak bir daha dener misin kardeşim? :tongue2:

Hocam direksiyonu sağda olan mersedes mi?

Tam onu diyecektim, bir merso var ama :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

bir tahmin daha o ford transitin kaputun üstünde ne yazıyor ?

Yorum bağlantısı
Selim Kaya
(düzenlendi)

Ne var ki burda?

Görece olarak "ters yönden" giden araç var. Hem de Muğla 'da.  :biggrin:

Ekleme: "Türkiye şartlarına ayak uyduran Mercedes", akan trafiğe, kavşaktan 90 derece ile dalıyor.

tarihinde Recep Selim Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Hocam direksiyonu sağda olan mersedes mi?

Tebrik ederim janim. :bravo:

Tam onu diyecektim, bir merso var ama :D

Ya Furkan, anladın mı ısrarımı şimdi? ;)

Görece olarak "ters yönden" giden araç var. Hem de Muğla 'da.  :biggrin:

Ekleme: "Türkiye şartlarına ayak uyduran Mercedes", akan trafiğe, kavşaktan 90 derece ile dalıyor.

Evet ya, "Sarışına bak, Mercedes kullanıyo." diye düşündüm, sonra direksiyon parladı bir anda, "LAAN! Bunun direksiyon yanlış yerde amaa..." durumu oluştu. Meğer sarışın değilmiş sürücü. Hem de Muğla'da evet. ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Gecmis olsun..capmadiginiz gozukuyor ama 6 aracin ortasinda kelimesinden acaba ben mi yanlis anladim dedim.

Benim aracta kamera olsa epey macera cikar. Sabah 6:30'da bile aksiyon arayan cok:)

Saygilarimla.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Geçmiş olsun Kubilay arkadaşlara :)

Oranın geliş istikametinde komikçe bir kazamız var.

Bizim araç 207d Mercedes minibüs. 87 model. Çarptığımız araç Rover bir modeli.

Köprüde gizli buzlanma varmış. Öndeki Rover köprüyü tırmanırken aniden durunca biz kızaklayıp bindirdik. Rover'a hiç bir şey olmadı bizim tampon demirdendi eğildi. Köprü korkuluklarına iple bağlayıp düzelttik, devam ettik. Bizim minibüste arka tarafta sabitlenmemiş yan duran 3 kişilik koltuk vardı. Çarpmanın etkisiyle bir ucu kalktı ve koltuk tavanla taban arasına sıkışmıştı :) Üzerindeki 3-4 kişi de (hepsi akrabam) ön cama doğru yapışmışlardı.. O köprüye bundan sonra kış boyunca çok dikkat etmeni tavsiye ederim...

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Yo hayır ben zor bela durdum, video'da belli zaten. 6 araç içerisinden bir tek ben hasar almadım şükür.

Geçmiş olsun, Allah korumuş.
Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan

öylece geçmiş olsun. her ne kadar türkiyenin neresinde olursan ol takip mesafesine izin vermemelerine rağmen takip mesafesine dikkat.  :good1:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Sabah sabah durum şu Arkadaşlar trafik yoğun şeritimde bekliyorum soldan bir korna geldi aynadan ona baktım kafamı tam sağa çeviriyordum önümdeki aracın haraket etini görünce ayağımı devriyajdan yavaşça kadırdım aracım haraket etti bu arada yüzüm tam istikamet yönüne dödüğünde bu süzme önüme atlamıştı tabi temas oldu hemen sinyal yaktı ve durmadı gidiyordu dayadım kornayı durdu indi ve indim dedim sinyalin yokmu ve neden önüme atlıyorsun dedimde sinyal verdim dedi arkadaş çarptın niye gidiyorsun diyorum birşey yok pasta yaptırırsın geçer dedi ben delirdim arkadaş burada sensörler var onlar nolacak dedim bakmayın aslında cızık bile yok da pasta yaptırırsın geçer deyince delirdim velasıl bir çok konuşma ben yoluma gidiyordum sen çarptın demesinmi  ya araçta kamera var ne halt yedin kaydedildi dedim ve verdiği cevap abi ben geçeyim sana yol vereyim diye hareket ettim demesinmi dedim nediyorsun sen yol hakkı benim sen nasıl yol veriyorsun önüme atlayarak dedim. sonuç ya dedim dikkat et ve git ve gitti araçta birşey yok arkadaşlar sadece yaptığı ve söyledi laflara tav oldum uzattım konuyu dese abi kusura bakma yanlışlık oldu can fedada birde atarlanıyor. :jedi:  :D

Not :video kalitesi hd lakin youtube net hızına göre ayarladı için kötü görünebiliyor video izlerken sağ alttaki dişliyi tıklayıp çözünürlü hd yaparsanız net izlenir  :biggrin:

https://www.youtube.com/watch?v=aNbjz5erVzg&feature=youtu.be

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Geçmiş olsun abi. Hepte seni buluyor bu dengesizler.. 

ALLAH razı olsun kardeşim benimmm  he valla  :D  :D

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Abi geçmiş olsun öncelikle. Abi avatar ile senin alakan yok :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bunu eskişehir toplantısında Okan abi kendi de dile getirmişti :D 

Yorum bağlantısı
Yasir Baş

Sinyali çarptıktan sonra açmış tammm şark kurnazıymış..Geçmiş olsun..

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

ALLAH razı olsun kardeşim  :D  :D  :D  :D  tamamen kameradan beni şişman göteriyor  :D  :D

31. saniyeye göre sinyali daha sonradan açıyor gibi. Geçmiş olsun.

aynen kardeşim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

gecmis olsun.

sinyali zamaninda vermis olsa bile sinyal veren herkes serit degistirebilir mi hemen ..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

gecmis olsun.

sinyali zamaninda vermis olsa bile sinyal veren herkes serit degistirebilir mi hemen ..

Teşekkür ederim kardeşim .katiyen değiştiremez zamanı ve sırası beklenir.kimisi daha sinyal kolunu indirir indirmez şeridi değiştiriyor kola temas ettiya tamam yol onun  :angry:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...