Emre Usta 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 Niye ters yöndeymiş? Milletin peşinden koştuğu sığırlardan mıymış?Abi iki defa oldu bu ters yonden gelisler. Allah kazadan beladan korusun 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 29 Ekim 2015 Yazar Paylaş 29 Ekim 2015 06 GZU 62 plakalı araç sürücüsü Allahından bul. Konum Elmadağ tırmanış Bu görüntünün konuşmaları duyduğumuz sürümünü heyecanla bekliyoruz. Büyük geçmiş olsun kardeşim. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 geçmiş olsun. bu arada kameradaki gps pekte sağlıklı hız bilgisi vermiyor sanırım. viralı 65 ile dönüp 40-50 km ile kapıyı açıp iniyorsunuz Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Cornetci yanliş yapti, Bi-Xenon olacakki çakacaksin selektörü Saydırmadığım nadir durumlardan birisi [emoji2] ikisinden de beklediğim hareketleri yaptılar, ondan saymadım galiba [emoji4] Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Benim son videomu izledinizmi ? nasil saydirdim anlatamam Şimdi izledim, oturduğum yerden kalkıp yanına gelesim vardı, saydırmaktan fazlasını hak etmiş, geçmiş olsun, iyi kurtarmışsınız... Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Kesinlikle Yaninda durup aşağıya indim zaten mahv ettim onu orda , en ufak ses tonunu dahi duymadım sustu inek. Ve resmen delirdim orda kendimi zor tuttum, nasıl iştir yahu 1 vites ile karşıdan karşıya geçmek hele o yolda. Hayır Allah göstermesin, vursan tam kapıdan, hem araba ikiye bölünecek hem de canından olacak. Sonra işin yoksa ölene mi yanasın, sonrasında uğraşacağına mı yanasın, velhasılı kelam Allah korumuş. Tekrar geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 https://vimeo.com/144045396 Eryaman koçtaş yanı Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 https://www.youtube.com/watch?v=UMlJWEtjxkA&app=desktop Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Buda bolunmus yolda ters yonde ustume gelen aracin fotosu.selektor korna yaptim zor durdu. emre bey allahtan algılayıpta durmuş yoksa çok fena... 06 GZU 62 plakalı araç sürücüsü Allahından bul. Konum Elmadağ tırmanış kubilay bey öylece geçmiş olsun ucuz atlatılmış ama eleman tam gel beni biç çıkışı yapmış. 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 emre bey allahtan algılayıpta durmuş yoksa çok fena... kubilay bey öylece geçmiş olsun ucuz atlatılmış ama eleman tam gel beni biç çıkışı yapmış. Ayni yolda birde ters yonden gelen araca carpmamak icin karsi serite gectim gecen sene allahtan karsi taraftan is cikis saati olmasina ragmen araba olmamasi sag salim atlattik kazayi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 (düzenlendi) Kubilay Bey, inanın söyleceyecek kelimeler bulamadım. Ne cümle kursak kafi gelmez. Bir tane de benden... 31 Ekim 2015 tarihinde Ahmet Ekici tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 06 GZU 62 plakalı araç sürücüsü Allahından bul. Konum Elmadağ tırmanış Vursanız bile bu tür adamlar o araca rağmen ne ölüyor ne de sakat kalıyor kalkıp yürüyebilir hatta. Enteresandır bu adamlarda çok şans var Allah bir taraftan aklı alınca diğer taraftan şansı veriyor galiba. Allah kazadan beladan korusun. Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 1 Kasım 2015 Paylaş 1 Kasım 2015 bu kavşaktan geçerken dikkatli olun. kırmızıyı dinleyen yok Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 Abi bu seferkiler hazırliksiz yakalanmiş gibiler, ışıkları geçtikten sonra kirmızı yandı onlara Ama şu var bu yeri ikinci kezdir izliyorum resmen geriyor adamı ya o zaman ışıkların ya yerinde ya zamanlamasında bir hata var... onların taraftan çıkarken bi dahakine bi dikkat edicem bakalım neymiş mevzu. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 Bana da sizin tarafa yeşil erken yanıyor gibi geldi. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 Video başlığını yanlış okumusum Bende İçimiz mi fesat ne Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 Bana da sizin tarafa yeşil erken yanıyor gibi geldi. ahmet bey dün akşam tekrar baktım. Bize yeşil yandığında diğer tarafın yaya ışıklarıda yeşil yanmış oluyor yani geçen arkadaşlar kesinlikle kırmızıda geçiyor.Genelde sarıda yavaşlama huyumuz olmadığı için. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Ne var ki burda? Biri atlayacak diye korkmuştur hocam Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Kasım 2015 Yazar Paylaş 4 Kasım 2015 Biri atlayacak diye korkmuştur hocam O değil be Furkan'ım. Ama özellikle senin gözünden kaçmasına şaşırdım. Gözlüklerini takarak bir daha dener misin kardeşim? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Abi sinyal vermiyor da başka birşey varmı acep önündekide aynı modda sanırım Yorum bağlantısı
Recommended Posts