İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Misafir

Onu de boş neden sola geçiyorsa şuursuz... Allah korumuş.

Araç solluyor ondan sola geçiyor.

7. saniyede durdurunca görünüyor :)

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Evet hızlı izleyince görmemiştim :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

sinyalsizler mahallesi sakat bi yere benziyo o saate gencecik adam tek basiniza dolasmayin abey

Hele ikincisi; ne sinyal veriyor ne de yola çıkmadan önce farlar açık. Öküz dicem ayıp olacak, demeyeyim en iyisi. :seytan:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

sinyalsizler mahallesi sakat bi yere benziyo o saate gencecik adam tek basiniza dolasmayin abey

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Böyle durumlarda benim hanımda çok korkuyor :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Tır sürücüsü cahil genç bir çocuk mutlaka.. Yerden iki metre yukardan bakınca aklı karışabiliyor. Ya orta şeritte akşam vakti araba itenlere ne demeli ? Orası Mevlana bulvarı yani Konya-Samsun yolu..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan

serkan bey o hafriyat kamyonları gençte olsa yaşlıda olsa hepimizden uzak olsun. türkiyenin her yerinde mayın gibi geziyorlar. :(

bu aşağıdaki arkadaşı istanbuldaki emniyet whatsapp hattına şikayet ettim videoyla birlikte ama ceza yedimi yemedimi hiç bilmiyorum.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan
(düzenlendi)

İlhan abi sonuna kadar haklısın. Artis birde cevap verme gereksiniminde bulunuyor Cahil ergen.

Fark ettinmi bilmiyorum dolmuş içindeki Bayana bir bakın, sanki siz suçluymuşsunuz gibi davranıyor gıcık oldum o Womene.

Kubilay hocam şimdi zaten dikkat edersen dolmuş şöförü önüne baksana yaa yaparken sende kırmızıda niye geçiyosun deyince kimseye bişey olmadı ya moduna döndü. şimdi o bayanda kırmızıdamı geçtiler ne oldu ne olmadı farkında olmadığı için ben üstlerine sürüyor gözüktüğüm için tırsmış olabilir. Öndeki araç kırmızıda geçmişti zaten durmadı ama ben o hamleyi özellikle yaptım bir ümit acaba yavaşlayıp bari minibüs yol verirmi diye ama frene basmasam adam beni biçip gidecek.Birde minibüs içindeki muhabbetlerde görki nasıldıki ona göre düşünmek lazım. Sonunda demişim ya hem suçlu hem güçlü. :)

tarihinde ilhan Gülcan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Fark ettinmi bilmiyorum dolmuş içindeki Bayana bir bakın, sanki siz suçluymuşsunuz gibi davranıyor gıcık oldum o Womene.

Kız bakmış çocuk durmuyor demiş ne kadar cesaretli, sonra çocuk demiş çektim kameraya kız demiş görürüm inşallah deyip gitmiş.. :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Kubilay hocam şimdi zaten dikkat edersen dolmuş şöförü önüne baksana yaa yaparken sende kırmızıda niye geçiyosun deyince kimseye bişey olmadı ya moduna döndü. şimdi o bayanda kırmızıdamı geçtiler ne oldu ne olmadı farkında olmadığı için ben üstlerine sürüyor gözüktüğüm için tırsmış olabilir. Öndeki araç kırmızıda geçmişti zaten durmadı ama ben o hamleyi özellikle yaptım bir ümit acaba yavaşlayıp bari minibüs yol verirmi diye ama frene basmasam adam beni biçip gidecek.Birde minibüs içindeki muhabbetlerde görki nasıldıki ona göre düşünmek lazım. Sonunda demişim ya hem suçlu hem güçlü. :)

Ticari araç sürücülerine hele ki can taşıyorlarsa en ağır cezayı kesmeleri gerekir ve belli bir hatadan sonra meslekten men etmeleri gayet yerinde olur. O kadın sizin yerinize oradan gelen bir kamyon tarafından çarpılan minibüsün içinde can verse feci kaza manşetlerine çıkacak üç gün sonra unutulacak..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

serkan bey o hafriyat kamyonları gençte olsa yaşlıda olsa hepimizden uzak olsun. türkiyenin her yerinde mayın gibi geziyorlar. :(

bu aşağıdaki arkadaşı istanbuldaki emniyet whatsapp hattına şikayet ettim videoyla birlikte ama ceza yedimi yemedimi hiç bilmiyorum.

Video'daki yer eyüp'ten yukarı çıkış ve mobilyacıların olduğu bölge değilmi ? Eğer ora ise o bölgedeki münübüs şöförlerinin zaten rahabilitasyona girmeleri gerekiyor . Değişik bir hayata bakışları var ... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Yeri geldi diye şu videoyu eklemek istiyorum. Şu dolmuşun içinde olsaydı öyle bakamayacaktı.

Kırmızıda geçen dolmuş 12 kişiye emzar oldu. O zamanlar orada oturuyordum ve o lambaları da kullanıyordum.

Bu gibi durumlarda keşke sadece sürücü geberip gitse diyorum, tohumlarına para mı verdim ben bunların? Allah rahmet eylesin yolculara, pisi pisine vefat etmişler.

Video'daki yer eyüp'ten yukarı çıkış ve mobilyacıların olduğu bölge değilmi ? Eğer ora ise o bölgedeki münübüs şöförlerinin zaten rahabilitasyona girmeleri gerekiyor . Değişik bir hayata bakışları var ... 

Yukarıdakinin değişik bakacak hayatı kalmamıştır.

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Yeri geldi diye şu videoyu eklemek istiyorum. Şu dolmuşun içinde olsaydı öyle bakamayacaktı.

Kırmızıda geçen dolmuş 12 kişiye emzar oldu. O zamanlar orada oturuyordum ve o lambaları da kullanıyordum.

Ben de şu anda burada oturuyorum ve bu yolu çok sık kullanıyorum. Burada hala değişen hiçbir şey yok, sadece trafik ışıklarında EDS var, bunun haricinde hala emniyet şeridinden gelip kırmızıda geçenler mevcut. Beni hep rahatsız eden bir bölge, ama yine de videoyu görmeseydim burada böyle büyük bir kaza olduğunu düşünemezdim. Daha da kötüsü, bu yolun ne gerisinin ne ilerisinin düzgün bir aydınlatması yok.

Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan

Size ulan deme hakkını kim veriyor ona. İzlerken sinir oldum : :bambam3::bambam2:

Valla eren bey buna o ehliyeti verip o minibüste çalıştıran kimse o veriyordur herhalde. öyle ulana mulana takılacak olsak benim her gün trafikte 2-3 kişiyi harcamam gerekir. ali bey'inde söylediği gibi adamların dünyaları değişik...  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

O kiz arac cok yakin oldugu icin bence bakiyior araca. Cunki nerdeyse surtecek gibi geciyor dolmus.

Saygilarimla.

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Size ulan deme hakkını kim veriyor ona. İzlerken sinir oldum :bambam3::bambam2:

Eren, dolmus soforunun hayatta en basarili oldugu konu; trafikte haksiz olsa da uste cikabilecek lafi, lafin yetmedigi yerde kufuru, kufurun yetmedigi yerde kaba siddeti hizlica hayata gecirebilmeleri. Onlara ders vermekle hayat gecmez. En iyi yapacagin sey, senin onune kirdiysa ilerde sen de onune kirarsin ama soyle bir sey var aractan inme olmazsa kinci degiller. Sana 30 sn korna calar, ilerde musteri gorunce durur alir, yolda bir daha karsilassan bulasmaz sana:) Genelde gozleri sagda olur.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Misafir

Ankara'ya her geldiğimde sıklıkla yaşıyorum bunu abi :D oranın dolmuşçuları bu işte 1 numara malesef :)

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Kırmızı da sakat gidiyor yakın takip ediyor. 

Yorum bağlantısı
Emre Usta

Buda bolunmus yolda ters yonde ustume gelen aracin fotosu.selektor korna yaptim zor durdu.

3ec8cfd382850b343df238ea4f0579bc.jpg

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Buda bolunmus yolda ters yonde ustume gelen aracin fotosu.selektor korna yaptim zor durdu.

Niye ters yöndeymiş? Milletin peşinden koştuğu sığırlardan mıymış?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...