Misafir 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 Abi talihsizlikler ardi ardini kesmiyor. Ankara'da Ben şuan izmire geldim birde İzmirin tadina bakayim : :) Bu arada bence kedi panikleyip dönmese boyle bir aksilik olmazdi Abi. Yapacağin pek birsey kalmamiş Aynen hocam şu 1 haftadır şanssızlıklar peşimi bırakmıyor gerçekten. Maalesef çok üzüldüm. İzmir güzel İzmir. İyi yolculuklar. Erken farketmesem çok kötü sonuçlanabilirdi... İnsanlarda nasıl cesaret var anlamıyorum. Bu kadar hızlı ve işlek yolda elinde o kadar yükle hangi akla hizmet geçmeye çalışmış. Koşsa koşamaz, geri dönse dönemez. Bununla geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 Erken farketmesem çok kötü sonuçlanabilirdi... Birde üst geçidin dibinde yapıyor ya, 10 tane merdiven çıkmamak hayatından daha değerli demek... Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 Aynen hocam şu 1 haftadır şanssızlıklar peşimi bırakmıyor gerçekten. Maalesef çok üzüldüm. İzmir güzel İzmir. İyi yolculuklar. İnsanlarda nasıl cesaret var anlamıyorum. Bu kadar hızlı ve işlek yolda elinde o kadar yükle hangi akla hizmet geçmeye çalışmış. Koşsa koşamaz, geri dönse dönemez. Bununla geçmiş olsun. Aynen zaten yükten başını zor kaldırıp bana baktı hiçbir yere kaçamaz.. Birde üst geçidin dibinde yapıyor ya, 10 tane merdiven çıkmamak hayatından daha değerli demek... Gerçekten öyle dibinde üst geçit var ama inatla hayatı pahasına o kadar yükle bu yoldan geçiyor.. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 Erken farketmesem çok kötü sonuçlanabilirdi... Oha ya canına susamış intihar ediyor resmen..... allah korumuş sizi. ( Vursan o çekmiyor siz çekiyorsunuz ) 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 (düzenlendi) Bugün evimizin yakınında olan bir kaza eklediğim görüntü kalitesi çok kötü olmuş, yenisini ekledim. 12 Ekim 2015 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 Erken farketmesem çok kötü sonuçlanabilirdi... Vay öküz vay... 1 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 13 Ekim 2015 Paylaş 13 Ekim 2015 Fordclubtr hatrına yol verdiğim New transit, Yoksa Babası gelse yol vermezdi hehehe Edit: Çalmış olduğum 3 adet klaksonun anlamları var İlk korna buyur geç anlamındaydı İkinci korna sürücüye el kaldırıp Teşekkür ettiği içindi Son korna ise orta koltukta oturan bir yolcunun el kaldırıp yine Teşekkür etmesineydi 2 videoda da ilgimi çeken şey arkadaki türküler oldu Yorum bağlantısı
Koray Demir 13 Ekim 2015 Paylaş 13 Ekim 2015 Fordclubtr hatrına yol verdiğim New transit, Yoksa Babası gelse yol vermezdi hehehe [emoji3] Edit: Çalmış olduğum 3 adet klaksonun anlamları var İlk korna buyur geç anlamındaydı İkinci korna sürücüye el kaldırıp Teşekkür ettiği içindi Son korna ise orta koltukta oturan bir yolcunun el kaldırıp yine Teşekkür etmesineydi Dolmuş veya özel halk otobüsü olsaydı muhtemelen direkt önünüze kırmisti. Ankara farkı [emoji3] Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Ekim 2015 Paylaş 13 Ekim 2015 Ama gördüğüm kadarıyla adam da efendice yol istemiş. Duyarlılığınız için sağolun, trafikte hep böyle olsak keşke... Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 13 Ekim 2015 Paylaş 13 Ekim 2015 Uzun zamandır yollarda gördüğüm şeyler itibariyle yol verme istediğinizi takdire şayan karşılıyor, tebrik ediyorum. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Ekim 2015 Paylaş 13 Ekim 2015 Sürücü böyle olur işte sakin sakin. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Ekim 2015 Paylaş 13 Ekim 2015 1011 civarı. Oralar hep sıkışır. Daha çok diğer istikamette Konya'ya giden taraf sıkışır gerçi. Buralara çok aşinayım. İskitlerden dolayı yol vermenin gerçekleştiği yere kadar hep sol ve orta şeridi tercih ediyordum daha güvenli oluyordu. Bir sonraki sapaktan Fatih köprüsü veya daha ilerideki sola u dönüş ardından zorlu sağa dönüşle eve giderdim hep. Oradaki u dönüşü Ankara'nın 'bug'larından. Ankaranın bug'ları 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Ekim 2015 Paylaş 13 Ekim 2015 Aydınlıkevlerde oturuyorum. Her aksam kullanmak zorunda kaldigim istikamet. Turgut özal bulvarı değilde, bahsetğiniz gibi Aydinlikevlere giriş için sağa dönüş tam bir fiyasko çok kazalar yasanan bir mevki sizde iyi biliyorsunuzdur. Bizim evimiz de Subayevlerinde. Yani ailem halen orada. Çok yakınmışız. Seneye geldiğimde görüşürüz inşallah Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Ekim 2015 Paylaş 17 Ekim 2015 Şu kısa videoyu lütfen izleyin. Önerilerinizi bekliyorum. Bu arada arabayı süren hanım... https://www.youtube.com/watch?v=Mv0S9qUvxqM&feature=youtu.be İlk önce bana bir sansür programı lazım ama çok ağır olmamalı sadece plakamı sansürleyeceğim köşeden. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Ekim 2015 Paylaş 17 Ekim 2015 Anladiğim kadari ile Forklift operatörü çimento paletini yolun ortasina düşürmüş , videoda gorunen o iki kişide çimentolari yerden kaldirma telaşında. Forkliftçi Allah emanet zaten umrunda değil seyir halindeki araç. El ile işaret yapiyor geç diye. Emin ol abi bu goruntulere ne ceza gelir nede başka bir uyari !! Hiç kendini yorma burası Türkiye. Videonun sonuna dogru şikayet edeceğim bunlari dedingini duydugum için aciklama yapayim dedim. Sansür programi olarak Sony Vegası kullanabilirsin abi En kolay buzlama programıdir. Bu görüntü sadece bir örnek. Bu cadde sürekli bu şekilde gasp olunuyor. Adamlar fakir de değil sadece insanlara saygıları yok. Belki bimere şikayet etsem ses çıkabilir. Malum seçim zamanı canlanır bu işler Sony vegas'ı deneyeceğim teşekkürler. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Ekim 2015 Paylaş 18 Ekim 2015 Önceki videoyu sileceğim buraya yeni halini yüklüyorum. Köşeye siyah bir sansür uygulayabildim. Çok çirkin oldu ama iş görüyor Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 18 Ekim 2015 Paylaş 18 Ekim 2015 Sakıncalı kelimeler de çok Emre, Forklift falan Şimdi King görür. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Ekim 2015 Paylaş 18 Ekim 2015 Sakıncalı kelimeler de çok Emre, Forklift falan Şimdi King görür. Haşmet abi anlamadım desem? Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 18 Ekim 2015 Paylaş 18 Ekim 2015 Haşmet abi anlamadım desem? İşsizlikten emekli ve ihtiyarlık halleri Emre, sonunda bana doğru dürüst iş bulacak birileri 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Ekim 2015 Paylaş 18 Ekim 2015 Anlaşıldı abi, king deyince anlamalıydım zaten Bu arada forkliftin Türkçesi yok mudur acep? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Ekim 2015 Paylaş 18 Ekim 2015 Sakıncalı kelimeler de çok Emre, Forklift falan Şimdi King görür. Buyrun kime bakınız? Anlaşıldı abi, king deyince anlamalıydım zaten Bu arada forkliftin Türkçesi yok mudur acep? Portif 3 Yorum bağlantısı
Safak Acar 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Bayram sonrası köye giderken başımıza gelen ucuz atlatılmış kaza sebebiyeti olaydan resimler videosu ilerleyen vakitlerde Bu arada kameranın tarihide sıfırlanmış.. Lastik patlama anı.. Öyle bi patladıki tam uyuyordum uyuyamadan uyandım resmen.. Lastik kaplamasının koptuğu çamurluğu parçaladığı an.. lastik çamurluğu üstümüze gelirken.. Ani refleks ile aracın çamurluğundan kaçtığımız an, olaydan sonra yolda durup çamurluğu tır şöförü ile aldık. Gerçekten agır bir parça camdan içeri gelse neler olacağını tahmin etmek istemiyorum(verilmiş sadakamız varmış dedik ) Ucuz atlatılmış bir olay 2 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Tırın dorsedeki nazarlıkta manidar olmuş Geçmiş olsun abi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts