İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Serkan Toker

Bende eski teknolojiyim, arabayı ben kullanıp Doğukan kovalasydı bugün farklı olurduk..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Askerligimi Karaman Sarıvelilerde Ulaştirma Er olarak yaptım.

Bir akşam Dumlugöze semti Muhtari yaylalarda Far avi yapildigina dair bir şikayette bulundu, hemen olay yerine intikal ettik ve şahislari 40 dakika sonra kıs kivrak yakaladik.

Bayramlarda köyler kalabalık oluyor, aküye projektör bağlayan eline dede yadigarı tüfeği alan ormana giriyor. Halbuki hep derim, yolda giderken önümden bir geyik geçse veya bir dağ keçisi geçse ne kadar güzel olur. Bolca yaban domuzu görüyoruz, tavşan da sıklıkla çıkıyor ama daha da çoğalmaları benim en büyük tememnim. Evde besledğimiz tavşan bembeyaz olmasa köyde bırakacaktım ama bir günü tamamlayamaz maalesef.. 

80 model Toros olmaz bu arada, Toros görünümlü Renault 12 SW dir.. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bende eski teknolojiyim, arabayı ben kullanıp Doğukan kovalasydı bugün farklı olurduk..

:D  :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

İstanbul Halkalı'ya taşındığımdan beri İstanbul trafiğinden daha da nefret ettim.

21. saniyeden sonra en sağ şeridi izleyin.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

İstanbul Halkalı'ya taşındığımdan beri İstanbul trafiğinden daha da nefret ettim.

O Connect nasıl öyle kaydı ya?

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

O Connect nasıl öyle kaydı ya?

Videoda olmayan daha önceki kullanım tarzına bakarsak kaymadı, el freni çekti diyebiliriz.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

yuhh döneceği yeri kaçırdı sağ sinyal yanıyor elfreniyle dönmeya kalkmış tabi elfireni pimi kitlemiş indiremedi içim girmiş kaldırıma birde yoldaki o kabartma etkisi var bence

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Videoda olmayan daha önceki kullanım tarzına bakarsak kaymadı, el freni çekti diyebiliriz.

Bence arkadaş hızlı ve öfkeli filminin etkisinde fazla kalmış ama altındaki araç o etkilere tepki vermek için yapılmamış :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Bence arkadaş hızlı ve öfkeli filminin etkisinde fazla kalmış ama altındaki araç o etkilere tepki vermek için yapılmamış :)

GTA'yı çok oynuyor olmasın :-)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Yok kaymadi, kendi capinda usta'ca park etti :)

Bencede. Ve harika idi :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Buda Şapşal sürücü 2 :angry: :angry: Farkındaysanız yine Tehlike atlattığım aynı güzargah :fiuw:

( Sesi tekrar sansürlemek zorunda kaldım yanımdaki Betül hanımın ağzı bozuldu :rolleyes: Ben kapıyı açarak sadece Brovo size diyerek çıkıştım ineğin bana verdiği cevap sen çok hızlı geliyordun oldu, ben cevap vermeden kapımı kapatıp tekrar yoluma baktım.

Iyi sabir var sizde amma badire atlatmisini [emoji1] [emoji1]

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

Sol tarafına Dikkatli bakmayan Şapşal sürücü. Neyseki Özürdiledi ve Özürünü Kabül ettim :)( Videoyu 25 Sn'den itibaren izleyin )

Edit: Kamera sesini sansürlememin nedeni karşı sürücüye karşı olan Hakaret yada Küfür değildir, aracım içerisinde bulunan Arkadaşım ile Özel konuşmam nedeni iledir Bilginize :)

Bence bu adamların ikisinide alcan, sonra ayrı boş bir sınıfa oturtacaksın ama ayrı ayrı sıralara yoksa anlamazlar.

Çıkma parçacıdan araç içindeki yan aynalar ve dikiz aynasını tahtanın ortasında masanın üstüne koyup temelden öğretmeye başlayacaksın.

Ayna nedir,

Nasıl kullanılır,

Hangi durumlarda aynaya bakılır,

Aynaya bakmaz isek ne olur

Gibi temel bilgileri öğrettikten sonra uzun bir "aynaya bakmayan sürücülerin sebep olduğu" kaza videoları izlettirip evlerine yollanır.

Vay be gt680w nin netliğini görmeyeli çok olmuştu gözlerimin pası silindi :)

Not : saatte 17 km ile giidyorsun o "sen çok hızlısın" diyen arkadaşa kameradan sd kartı çıkartıp tablete takıcan ve gösterip " kardeş özür dilerim bi dahaki sefere 5 km ile sürerim" diyip lokum ikram edicen :)

tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Olgu abi Mesajini iki kez üst üste izledim Ellerine sağlık :) :)

İfaa ettiğin kelimelerde çok haklisin bu tip şapşallar insani kanser ediyor. Çok sinirlendiriyor.

Yalniz Dikkatsizce kapiyi açan o şahis bana o kadar sesini yükselttiki anlatamam nasıl bir sabir sergilediğimi görüntüleri izledikten sonra kanaat getirdim :

Beni donanimhaberden hatirliyorsundur sanirim :) Gt 680w 1 seneyi aşkındir kullaniyorum maşallah hiç sıkıntı yaratmadı jilet gibi çekim yapiyor. Türkiyenin estore009'sun sen. Hehehhehe :)

Edit: Orjinal çekimleri sansürsüz yayinlamak geliyor içimden nedeni nasil sakin ve sabirli oldugumu sizlere kanitlamak için aslinda :)

Olur valla isteyen download etsin izlesin :) dropbox a at bakalım :) Cam gibi netliği de görürüz ( youtube mahfediyor )  :bravo:

Yorum bağlantısı
Misafir

Kubilay hocam her ikisinde de ucuz atlatmışsınız. Artık Ankara'da kazasız belasız araç kullanmak şans işi.

Ben sizin kadar şanslı değilmiş ki şapşalın biriyle yaşadık kazayı.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

Arkadaşlar yakın bir arkadaşım kullanılmamış gpsli G90 kamerasını satıyor. 200 tl fiyatı var ilgilenenler özel msj ile cep telefonu atarlarsa bana dönüş yapıyım :)

Kameranın örnek çekim kalitesi :

https://www.dropbox.com/s/2eivvr44jlm7whk/Gunduzhdr.zip?dl=0

https://www.dropbox.com/s/ser5gg5pue9qv50/gece%20hdr.rar?dl=0

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Kangal yürüyüşe çıkmak istemiş, komşu yürümeye koşmaya çekiştirmeye erinmiş :)

Son anda farkettiğim araç :)

Gerçekten hathcback yapmaya çok az kaldığım bir şahin.

Başka yere bakarken ben kırmızı yanmış:)

ve şeroki fren sistemiyle beni mahcup eder

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

En son video da çalan müzik çok güzeldir. Geçmiş olsun bu arada...

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Kangal yürüyüşe çıkmak istemiş, komşu yürümeye koşmaya çekiştirmeye erinmiş :)

Erolum öncelikle geçmiş olsun ve ilk videodaki öküze vay ailesi kötü çocuk diyor o köpeğin yerine o kansızı bağlamalı diyorum   :angry:  :ireful1:  :bambam3:

Yorum bağlantısı
Misafir

Erolum öncelikle geçmiş olsun ve ilk videodaki öküze vay ailesi kötü çocuk diyor o köpeğin yerine o kansızı bağlamalı diyorum :angry::ireful1::bambam3:

Sana katılıyorum[emoji106]
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Akşam eve dönerken kararsız bir kediyi maalesef ezdim  :(

Dikiz aynasından baktığımda kedi hiçbir şey olmamış gibi yan binaya doğru kaçtı.

İnşallah yaşıyordur. 

Maalesef hatalısınız. Kedi koşmaya başladığı an tıpkı insan geçer gibi yavaşlamanız gerekiyordu. Siz sanıyorum kısa bir süre frene basıp sonra ayağınızı çektiniz.

Ayrıca far ayarınız da inanılmaz kötü :(

Yorum bağlantısı
Misafir

Maalesef hatalısınız. Kedi koşmaya başladığı an tıpkı insan geçer gibi yavaşlamanız gerekiyordu. Siz sanıyorum kısa bir süre frene basıp sonra ayağınızı çektiniz.

Ayrıca far ayarınız da inanılmaz kötü :(

Haklısınız biraz daha önceden yavaşlamam gerekirdi. Aslında kedi durup geri dönmese böyle birşey olmayacaktı. Geçeceğini düşündüğüm için fazla yavaşlamadım. Normalde çok dikkat eden birisiyimdir. Çok üzüldüm çarptığım için.

Far ayarım geçtiğimiz cumartesi yapmiş olduğum kaza sebebiyle bu şekilde. Sol farım kırık malesef. Tramer sonucu, eksperin parça getirmesi vs. 1 hafta sürdüğünden bu şekilde mecburen kullanmak durumundayım.

Yorum bağlantısı
Onur Çelebi

Erken farketmesem çok kötü sonuçlanabilirdi...

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...