İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Evren Erakçora

Büyük Geçmiş olsun. Bence %50 verilecektir sembol ile size. 

Yüzde 50 olmaz ikisinden biri hatalı. Burada clio hatalı. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

çok sağolun sizce yüzde olarak hata oranı dağılımı nasıl olur

Geçmiş olsun.

Sağdan gelen araca yol verme ve yolun eğim olması lehinize.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Geçmiş olsun.

Sağdan gelen araca yol verme ve yolun eğim olması lehinize.

Insallah böyle sonuçlanır basimi agirtmak istemiyorum zaten bayram üstü arabasiz kaldim
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Insallah böyle sonuçlanır basimi agirtmak istemiyorum zaten bayram üstü arabasiz kaldim

Yolların ikisi de sokak mı geçiyor?

Yollarda yol ver işareti, ya da DUR yazan bir tabela var mı baktınız mı bunlara?

Eğer ikisi de sokak ise siz haklı olmasınız kural gereği...

Geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan

Çocuklara çok dikkat etmek gerekiyor.

İlk video'da; (burdan gördüğüm kadarıyla) çok işlek bir yola hiç hız kesmeden girmişsin abi, o kamyonetli abi de başka bir forumda sağdan gelen tehlike diye video koymuş olabilir :) 

Sonraki videoda geç farketmen ve biraz daha hızlı olman kötü sonuç doğurabilirdi, çok geçmiş olsun. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

İlk video'da; (burdan gördüğüm kadarıyla) çok işlek bir yola hiç hız kesmeden girmişsin abi, o kamyonetli abi de başka bir forumda sağdan gelen tehlike diye video koymuş olabilir :) 

Sonraki videoda geç farketmen ve biraz daha hızlı olman kötü sonuç doğurabilirdi, çok geçmiş olsun. 

O kamyonetli abi bunu okumalı ilk önce : http://blog.milliyet.com.tr/kavsak-kurali--gecis-oncelik-hakki-daima-saginizdan-gelen-aracindir/Blog/?BlogNo=7658

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Normalde sessiz cekiyorum ama YouTube bu paraziti ekliyor, anlamadım neden olduğunu..

Abi bugün özellikle bi Video yükledim youtube a ama öyle bi parazit ses olmadı, bence sen bi ayarlara falan bak :D
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Emmiyi çağırsaydın :D

Telefon çekmiyordu abi.. :D Pek kullanılmayan orman içinde köy yolu, Doğukan' a verdim arabayı bende el feneriyle sağa sola bakıyordum. Annemle babamda arka koltuktalar..Bir anda çıktı arabadan indim ama far ışığında takılı kalan tavşanlar gitmiş, sağa sola keskin dönüşler yapabilen bir ırk gelmiş.. :D
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

:D led olsa yakalrsın

El feneri ledli.. :p Hem de 3.6 volt pil vardı ama tavşan alışmış abi.. :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

arabada dedik. eski teknolojiye alıştı tabii tavşanlar.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...