Uğur Göçer 5 Ağustos 2015 Paylaş 5 Ağustos 2015 kayseride araç kameramın kaydettiği görüntü. 1.30 dakikadan sonra sol tarafa bakın. cam baya kirliymiş. Takip mesafesi sorunu. İnanın bazen sırf arkamda hızlı gelenler yüzünden yayalara hakları olan yolu veremiyorum yoksa sonuç böyle olur eminim. 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Ağustos 2015 Paylaş 5 Ağustos 2015 Kameranın görüş açısından çıktıktan sonra vuran aracın şöförü araçtan inemedi düpedüz şokta, hondanınki ise çıldırmış durumdaydı Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Eylül 2015 Paylaş 2 Eylül 2015 videodaki kişisel yorumlarım için kusura bakmayınız 3 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Eylül 2015 Paylaş 2 Eylül 2015 Işık yeşil olduktan sonra da bir maceraperest giriyor görüntüye.. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Eylül 2015 Paylaş 2 Eylül 2015 Işık yeşil olduktan sonra da bir maceraperest giriyor görüntüye.. Abi o ses ne Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Eylül 2015 Paylaş 2 Eylül 2015 Normalde sessiz cekiyorum ama YouTube bu paraziti ekliyor, anlamadım neden olduğunu.. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Eylül 2015 Paylaş 2 Eylül 2015 Bu kadar geniş kavşaklara kırmızı ışıkta girmeye, böyle sollamalar yapmaya nasıl cesaret ediyorlar anlamıyorum. Sonra vay efendim kaza can aldı. Emre abi nin videoda 2.mercedesin kıç kısmını o kamyon alsaydı keşke diye düşündüm. Yine cana bişey olmasın da en azından arabasına gelecek zarar belki aklını başına getirirdi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Eylül 2015 Paylaş 2 Eylül 2015 Ben ışıkta beklerken ışığın dibine ters park eden taksiciye yoğunlaşmıştım, yanından kırmızı yanarken araba geçmiş yahu.. Peşpeşe ihlalleri yakalamışım.. 2 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Geçen gün yaşadığım olay, kayıt silindiğinden yükleme fırsatım olmadı. Kavşakta bana yeşil yandığı anda kırmızıda geçen sürücüye korna çalarak tepkimi gösteriyorum ve bir sonraki kırmızıda yan yana duruyoruz. Bana neden korna çaldın der gibi bakıyor. Yan koltuğunda oturan ise eliyle alkış tutarak güya beni protesto ediyor. Camı açıyorum. Ben: Beyefendi kırmızıda geçtiniz. O : Geçmedim. Ben: Ben yeşilde geçtiğime göre, siz kırmızıda geçtiniz. O : Geçmedim. Ben: (Aracımdaki kamerayı göstererek) Araçta kamera var, isterseniz izleyelim. O : ??? Araçta hasta var.... (Klasik kıvırma sözü) Ben: Benim araçta da hamile var. 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Bugün bana yeşil yanarken bariz kırmızıda geçti yeni yetme züppenin teki, sonraki kırmızıda yanına geldim. - Dedim kardeş kırmızıda geçtin farkında mısın? Ne dese beğenirsiniz züppe: - Abi kırmızı yeşil farketmez. - Dedim farkettiğinde senin için çok geçmiş olacak, devam et böyle. Mondeo yu kullanıyordum, merso olsa kamerayı gösterip ceza gelince bakalım farkediyor mu diyecektim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 3 Eylül 2015 Yazar Paylaş 3 Eylül 2015 Bugün bana yeşil yanarken bariz kırmızıda geçti yeni yetme züppenin teki, sonraki kırmızıda yanına geldim. - Dedim kardeş kırmızıda geçtin farkında mısın? Ne dese beğenirsiniz züppe: - Abi kırmızı yeşil farketmez. - Dedim farkettiğinde senin için çok geçmiş olacak, devam et böyle. Mondeo yu kullanıyordum, merso olsa kamerayı gösterip ceza gelince bakalım farkediyor mu diyecektim. Daha önce anlatmıştım denk geldi mi bilmiyorum. Durum şu: hastanenin bahçesinden caddeye çıkıyorum. Kapıya gelince durdum ki soldan gelenler geçsin, onlar bitince de ben çıkayım. Soldan bir iki araba geldi geçti, bir araç daha geliyor ağır ağır. Ama çıksam durmak zorunda kalacak, ben de bekledim "bir araba yahu, ne olacak beklesen" hesaabı. Adam geldi geldi geldi ve benim çıkacağım kapıya doğru giriş yaptı. Tabii ben çıkmadan giremez. Yanaştım biraz daha, yan yana durduk. Dedim; "Kardeşim, sinyal versene, ben seni bekliyorum burada. Buraya döneceğini bilsem, sen gelmeden çıkarım, sen de rahat edersin, ben de." Adam (lafın gelişi adam dedim) dedi ki, "Polis misin?". Dedim; "Polis olmak lazım galiba senin gibilere." En çok sinyal vermeyenlere gıcığım ben. Kırmızıda geçene araca polis arabası yol verdiğinden beri pek takmıyorum ama, hakkımı gasbederse de basıyorum kalay... ehm, kornayı... 4 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 çok kıymetli besin değeri yüksek ve faydalı hayvanımız olan öküzü bu fosillere kullanacaktım düşündüm öküz len bu her derde deva bu fosiller gibi çöp değilki bu nedenle bunlar birerer fosil ve atık bence 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 çok kıymetli besin değeri yüksek ve faydalı hayvanımız olan öküzü bu fosillere kullanacaktım düşündüm öküz len bu her derde deva bu fosiller gibi çöp değilki bu nedenle bunlar birerer fosil ve atık bence Fosilin hiç değilse bilimsel değeri var, çöpten de metan gazı elde edilebiliyor. Mikrop diyeceğim onunda faydalı olanı var. Velhasıl-ı kelam bunları tabir edecek kelime lugatta yok.... 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 (düzenlendi) http://www.haberturk.com/yasam/haber/1120256-vatandas-trafik-ihlali-yapani-cekecek-polis-ceza-yazacak trafik canavarlarını ihbar edebilmek için whats up kullanıyoruz arkadaşlar artık bizim veya bir başkasının canını tehlikeye atan emniyet şeridi magandalarını, makasçı kovalakları, yolu babasının yolu gibi ortalayıp giden kuraltanımaz büyük araçları, hatta va hatta bizim güvenliğimizi sağlayan elemanların kuraltanımazlıklarını dahi anında şikayet edebileceğimiz emniyetin yeni bir uygulaması başladı.... hepimize hayırlı olsun.... whats up ta şu numaralardan anında şikayet edebiliriz 0533 155 0 155 ve 0552 155 0155... tek yapmanız gereken kural ihlali yapan araçların resmini çekmek ve altına nerede saat kaçta olduğunu ayrıntılı belirtmek yeterli olacaktır... ama plakasını net çekin ki yesin cezayı Arkadaş yollamış direkt ilgilenmişler cvp atmışlar. Orijinalden alinti: nokmen Emniyetin whatsupp numaralari ise yariyor. Iste G90 kameram ile ilk sikayetim ve 35 dakika sonra gelen cevap. Araç iki defa üst üste kirmizida geçti. 3 Eylül 2015 tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Sadece İstanbul'da olmasa iyiydi... İnşallah yakında tüm Türkiye kabul edilir. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 http://www.haberturk.com/yasam/haber/1120256-vatandas-trafik-ihlali-yapani-cekecek-polis-ceza-yazacak trafik canavarlarını ihbar edebilmek için whats up kullanıyoruz arkadaşlar artık bizim veya bir başkasının canını tehlikeye atan emniyet şeridi magandalarını, makasçı kovalakları, yolu babasının yolu gibi ortalayıp giden kuraltanımaz büyük araçları, hatta va hatta bizim güvenliğimizi sağlayan elemanların kuraltanımazlıklarını dahi anında şikayet edebileceğimiz emniyetin yeni bir uygulaması başladı.... hepimize hayırlı olsun.... whats up ta şu numaralardan anında şikayet edebiliriz 0533 155 0 155 ve 0552 155 0155... tek yapmanız gereken kural ihlali yapan araçların resmini çekmek ve altına nerede saat kaçta olduğunu ayrıntılı belirtmek yeterli olacaktır... ama plakasını net çekin ki yesin cezayı Arkadaş yollamış direkt ilgilenmişler cvp atmışlar. Orijinalden alinti: nokmen Emniyetin whatsupp numaralari ise yariyor. Iste G90 kameram ile ilk sikayetim ve 35 dakika sonra gelen cevap. Araç iki defa üst üste kirmizida geçti. İzmir dede varmı yahu Yorum bağlantısı
Misafir 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 (düzenlendi) İzmir dede varmı yahu Şimdilik sadece İstanbul'da başladı diye biliyorum ben ama demek ki başlamış sizin oralarda da abi 4 Eylül 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 İzmir dede varmı yahu Şimdilik sadece İstanbul'da başladı diye biliyorum ben ama demek ki başlamış sizin oralarda da abi Yok abiler, şikayeti gönderen Olgu bey değil başka forumdan bir arkadaşı. İlk başta ben de öyle sanmıştım Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Olgu varya öpecem seni dedim ula başladı izmirdede oh diye düşünmüştüm 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 (düzenlendi) 0:47 de son anda farkedilen kopek. Ankara dan dönerken 3 gün önce 4 Eylül 2015 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 (düzenlendi) 0:47 de son anda farkedilen kopek. Ankara dan dönerken 3 gün önce Abi geçmiş olsun. Allah korumuş. Köpekler araçlara çok büyük hasarlar veriyor. Tabi kaybedilen bir hayvan canı da tuzu biberi. Kamera da iyiymiş hani, saati söylüyor 4 Eylül 2015 tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Abi geçmiş olsun. Allah korumuş. Köpekler araçlara çok büyük hasarlar veriyor. Tabi kaybedilen bir hayvan canı da tuzu biberi. Kamera da iyiymiş hani, saati söylüyor +1000 büyük geçmiş olsun kardeşim başıma geldi bilirim Fosilin hiç değilse bilimsel değeri var, çöpten de metan gazı elde edilebiliyor. Mikrop diyeceğim onunda faydalı olanı var. Velhasıl-ı kelam bunları tabir edecek kelime lugatta yok.... Vallaha öle Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Geçmiş olsun. Arada kamera bonusları sayıyor sanırım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts