Misafir 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Gelmedi henüz bir şey.. Yolun ortasında yolcu indiren minibüs.. Hep sakat! Hep yanlış! İlk videodan bahsediyorum. Daha sapağa girişte başlıyor yanlış, peşinden üst geçitte sollama filan....Ne var; tabakhaneye mi yetişiyorsun. Millet fotokopi için sıraya mı girdi? Yol vermiyeceksin böylelerine.... Sinirden ikinci videoyu izlemedim bile... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Üst geçit iki şerit amirim.. İki giriyor daralmadan iki çıkıyor, alamayacağın viraja hızlı girmeyeceksin.. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Üst geçit iki şerit amirim.. İki giriyor daralmadan iki çıkıyor, alamayacağın viraja hızlı girmeyeceksin.. Hmm. demek solladığın aracın sürücüsünü tanıyorsun. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Hmm. demek solladığın aracın sürücüsünü tanıyorsun. Yok, genel bilgi olarak yazdım.. Yorum bağlantısı
Emre Şahin2 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 ne marka abi sendeki araç içi kamera Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 ne marka abi sendeki araç içi kamera FCTR marka, yani G1W-C... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Üst geçit iki şerit amirim.. İki giriyor daralmadan iki çıkıyor, alamayacağın viraja hızlı girmeyeceksin.. Abi herkes mondi kullanmıyor ki girebilsin virajlara. Tam bilkentli kız öğrenci arabası. 1 Yorum bağlantısı
Alper Köksal 24 Temmuz 2015 Paylaş 24 Temmuz 2015 (düzenlendi) yalova'da kırmızı ışık ihlali. Adam göz göre göre geçti ya. 24 Temmuz 2015 tarihinde Alper Köksal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Temmuz 2015 Paylaş 24 Temmuz 2015 yalova'da kırmızı ışık ihlali. Adam göz göre göre geçti ya. Adam değil de adamlar diyelim. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Temmuz 2015 Paylaş 24 Temmuz 2015 Üst geçit iki şerit amirim.. İki giriyor daralmadan iki çıkıyor, alamayacağın viraja hızlı girmeyeceksin.. Bul 1.4 leri sıkıştır virajlarda abi ck ck Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 (düzenlendi) Buda benim araç kameramdan yansıyanlar. Bugün Kadın Doğum Hastanesi kavşağında meydana gelen maddi hasarlı kaza. Kamerada çift kamera var ve geniş açı olması için ikisinide öne doğru konumlandırdım. Görüntüler ortada birleşiyor. Orta şeritte bulunan benim önümdeki aracın önündeki araç olan toros sol şeridi kontrol etmeden birden sola dönmeye kalkınca sol şeritten gelen corolla sert bir frene rağmen duramadı ve torosun sol arka tarafına çarptı. 28 Temmuz 2015 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 Adres satırından kopyalayıp yapıştırınca oldu. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 Bugün inegol bursa yolunda bir Toroscuda tir ile otobüse makas atayım derken tura çarptı sonra ters döndü bordure çıktı dikkatli olmak lazım az yavaş gitmek lazim 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 Gördüğüm kadarıyla size yeşil yanıyor ama corolla duramamış. https://youtu.be/YO9ThbkWtgY Buda benim araç kameramdan yansıyanlar. Bugün Kadın Doğum Hastanesi kavşağında meydana gelen maddi hasarlı kaza. Kamerada çift kamera var ve geniş öaçı olması için ikisinide öne doğru konumlandırdım. Görüntüler ortada birleşiyor. Orta şeritte bulunan benim önümdeki aracın önündeki araç olan toros sol şeridi kontrol etmeden birden sola dönmeye kalkınca sol şeritten gelen corolla sert bir frene rağmen duramadı ve torosun sol arka tarafına çarptı. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 28 Temmuz 2015 Paylaş 28 Temmuz 2015 Gördüğüm kadarıyla size yeşil yanıyor ama corolla duramamış. Evet, bize yeşil yanıyordu ama toros bir anda sola dönünce corolla da soldan biraz hızlıydı. Duramadı. Yorum bağlantısı
Alper Köksal 29 Temmuz 2015 Paylaş 29 Temmuz 2015 Bir kırmızı ışık ihlali daha Bursa Otokoç önünde. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 29 Temmuz 2015 Paylaş 29 Temmuz 2015 Bir kırmızı ışık ihlali daha Bursa Otokoç önünde. Aydın da o kadar çok ki.. Hergün 5-6 video yükleyebilirim Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 2 Ağustos 2015 Paylaş 2 Ağustos 2015 (düzenlendi) Avanos'ta kısa bir şehir turu 2 Ağustos 2015 tarihinde Ahmet Ekici tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 2 Ağustos 2015 Paylaş 2 Ağustos 2015 Hiç semem daracık yolları o köprü ney öyle beya tek araçlık gibi ve hiç lamba yok çok kaza olur çok Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 2 Ağustos 2015 Paylaş 2 Ağustos 2015 Hiç semem daracık yolları o köprü ney öyle beya tek araçlık gibi ve hiç lamba yok çok kaza olur çok Köprü sonunda CRV girdi custom ile sığamadık neredeyse. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Ağustos 2015 Paylaş 2 Ağustos 2015 Hiç semem daracık yolları o köprü ney öyle beya tek araçlık gibi ve hiç lamba yok çok kaza olur çok Oraya hayatımda sadece bir defa gittim. Üzerinden 3 yıl geçmiştir, sadece o köprüyü hatırlıyorum. Bende Caravelle vardı karşıdan gelenle zor geçmiştik sanki 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 otobüs ve otomobil yan yana geçemez. Zaten otobüs geçişi yasaklandı. Eski taş köprü bu. Doğuda ve batıda geniş çevre yolu köprüleri var. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 kayseride araç kameramın kaydettiği görüntü. 1.30 dakikadan sonra sol tarafa bakın. cam baya kirliymiş. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts