İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Gelmedi henüz bir şey.. :p

Yolun ortasında yolcu indiren minibüs..  :D

Hep sakat! Hep yanlış! :angry: İlk videodan bahsediyorum. Daha sapağa girişte başlıyor yanlış, peşinden üst geçitte sollama filan....Ne var; tabakhaneye mi yetişiyorsun. Millet fotokopi için sıraya mı girdi? Yol vermiyeceksin böylelerine....

Sinirden ikinci videoyu izlemedim bile... :angry:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Üst geçit iki şerit amirim.. İki giriyor daralmadan iki çıkıyor, alamayacağın viraja hızlı girmeyeceksin.. ;)

Yorum bağlantısı

Üst geçit iki şerit amirim.. İki giriyor daralmadan iki çıkıyor, alamayacağın viraja hızlı girmeyeceksin.. ;)

Hmm. demek solladığın aracın sürücüsünü tanıyorsun. :yes:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Hmm. demek solladığın aracın sürücüsünü tanıyorsun. :yes:

Yok, genel bilgi olarak yazdım.. :D

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Abi herkes mondi kullanmıyor ki girebilsin virajlara. :p

Tam bilkentli kız öğrenci arabası. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Köksal
(düzenlendi)

yalova'da kırmızı ışık ihlali. Adam göz göre göre geçti ya. 

tarihinde Alper Köksal tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

yalova'da kırmızı ışık ihlali. Adam göz göre göre geçti ya. 

Adam değil de adamlar diyelim. :)

Yorum bağlantısı

Bul 1.4 leri sıkıştır virajlarda abi ck ck :p 

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

Buda benim araç kameramdan yansıyanlar. Bugün Kadın Doğum Hastanesi kavşağında meydana gelen maddi hasarlı kaza. Kamerada çift kamera var ve geniş açı olması için ikisinide öne doğru konumlandırdım. Görüntüler ortada birleşiyor. Orta şeritte bulunan benim önümdeki aracın önündeki araç olan toros sol şeridi kontrol etmeden birden sola dönmeye kalkınca sol şeritten gelen corolla sert bir frene rağmen duramadı ve torosun sol arka tarafına çarptı.

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Bugün inegol bursa yolunda bir Toroscuda tir ile otobüse makas atayım derken tura çarptı sonra ters döndü bordure çıktı dikkatli olmak lazım az yavaş gitmek lazim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Gördüğüm kadarıyla size yeşil yanıyor ama corolla duramamış.

https://youtu.be/YO9ThbkWtgY

Buda benim araç kameramdan yansıyanlar. Bugün Kadın Doğum Hastanesi kavşağında meydana gelen maddi hasarlı kaza. Kamerada çift kamera var ve geniş öaçı olması için ikisinide öne doğru konumlandırdım. Görüntüler ortada birleşiyor. Orta şeritte bulunan benim önümdeki aracın önündeki araç olan toros sol şeridi kontrol etmeden birden sola dönmeye kalkınca sol şeritten gelen corolla sert bir frene rağmen duramadı ve torosun sol arka tarafına çarptı.

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Gördüğüm kadarıyla size yeşil yanıyor ama corolla duramamış.

Evet, bize yeşil yanıyordu ama toros bir anda sola dönünce corolla da soldan biraz hızlıydı. Duramadı.

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Bir kırmızı ışık ihlali daha Bursa Otokoç önünde.

Aydın da o kadar çok ki.. :angry: Hergün 5-6 video yükleyebilirim

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici
(düzenlendi)

Avanos'ta kısa bir şehir turu

tarihinde Ahmet Ekici tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Hiç semem daracık yolları o köprü ney öyle beya tek araçlık gibi ve hiç lamba yok çok kaza olur çok  :D

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Hiç semem daracık yolları o köprü ney öyle beya tek araçlık gibi ve hiç lamba yok çok kaza olur çok  :D

Köprü sonunda CRV girdi custom ile sığamadık neredeyse.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Oraya hayatımda sadece bir defa gittim. Üzerinden 3 yıl geçmiştir, sadece o köprüyü hatırlıyorum. Bende Caravelle vardı karşıdan gelenle zor geçmiştik sanki :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

otobüs ve otomobil yan yana geçemez.

Zaten otobüs geçişi yasaklandı.

Eski taş köprü bu.

Doğuda ve batıda geniş çevre yolu köprüleri var.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

kayseride araç kameramın kaydettiği görüntü. 1.30 dakikadan sonra sol tarafa bakın. cam baya kirliymiş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...