İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Mustafa_Şahin

Resmen göre göre yola atladı bende gayet rahat yola cıkmıyacakmıs gibi gidiyorum...Son anda fren basmasam suan ugrasıyorduk...

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Resmen göre göre yola atladı bende gayet rahat yola cıkmıyacakmıs gibi gidiyorum...Son anda fren basmasam suan ugrasıyorduk...

Allah korumuş resmen...

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

https://vimeo.com/125402244

Aksam akşam başımıza iş alıyorduk arkadaşın kafa güzeldi herhalde arkasında bakıyorum hiç sanki o değilmiş gibi [emoji15]

Buna vursan birde sana dava açar biliyonmu :)

Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

Buna vursan birde sana dava açar biliyonmu :)

Bursa da semt emek burdaki insanların çoğunun şans eseri yaşadığını düşünüyorum. Trafik hak getire kimsenin umrunda değil.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Allah korumuş resmen beterinden sakınsın yüce rabbim  :nazar: 

Yorum bağlantısı

Yazık kim bilir ne derdi vardı. O da sana kızmıştır, neden vurup öldürmedi, intiharıma engel oldu diye. Yarın, öbür gün duyarız Bursa'da intihar eden gencin dramı diye.

Başka bir yorum yapamıyorum.

Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

Yazık kim bilir ne derdi vardı. O da sana kızmıştır, neden vurup öldürmedi, intiharıma engel oldu diye. Yarın, öbür gün duyarız Bursa'da intihar eden gencin dramı diye.

Başka bir yorum yapamıyorum.

Dert değilde arada bende gidicem onun işi görülecek diye [emoji3]
Yorum bağlantısı
Adem Tarı
(düzenlendi)

Ben kaydetmedim ama paylaşmak istedim. Bence artık emniyetin kendisi ile paylaşılan videolardaki araçlara ceza kesmesi gerekiyor, yoksa bazıları akıllanmayacak.

Cinayete teşebbüsten başka bir şey değil. Motorsiklet sürücüsü ölse, adı "kaza" olacak öyle mi..?

Biraz da benden görüntüler...

Corsa sürücüsü makası seviyor ama benimle aynı kırmızıya yakalanıyor. Girdiği riske değmediğinin farkında bile değil...

Balıkesir'de sağdan gelen kamyon, benim sağ tarafı az daha götürüyordu. Firmasına şikayet etmeyi düşündüm ama sonra neden yapmadığımı ben de bilmiyorum...

Uno sürücüsü, muhtemelen benim neden orada durduğumdan bihaber. Bu görüntüleri, EGM'nin online ihbar servisine gönderdim ama işleme aldılar mı bilinmez...

Önümdeki Ford kamyonet, kılpayı da olsa kırmızıda geçiyor, ama sorsan "sarıydı" der. Ya sağdan gelen araç daha seri kalkmış olsaydı..?

tarihinde Adem Tarı tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adem Tarı

ardından şu video geldi:

Yorum yok!

Yani var da burada paylaşırsam forum kurallarını ihlal etmiş olurum... [emoji298]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Saçma sapan bir sebepten dolayı olan kaza . Dikkatsizlik ve kaygan zemin .

http://www.youtube.com/watch?v=QDX9LOTCqwU

1.40. Saniyeden sonra oluyor kaza . Görüntü kalitesini sağ taraftan iyileştirmeyi unutmayın .

2:11 de döndüğün yer bizim eski evin sokağı abi şimdi de 2 sokak üstü şok marketin sokağındayız :) 

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Okan Tansel
(düzenlendi)

ardından şu video geldi:

Şimdik bu aracı kullanana söleyecekerim söylesem kesin formdan atılır. bir daha adres nikine yazmama bile engellenir de neyse.

Bu şöförü alacaksın kızılcık sopasını alacaksın ıslatacan dövecen dinlenecen dövecen dinlenecen dövecen yorulmak yok dövmeye devam taaki 10 sene oturdu yerden kalkamayana kadar . :boks:  :boks:  :kafa:  :ireful1:

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

ardından şu video geldi:

Her bir saniyesi çetin bir cevize çatması için dua ettim, bazı anlar bariyere girmesi için baze anlarda da kamyona minibüse çarpması için...

Adam 7 dakikada kaç kişinin hayatını teklikeye attı ya.

Kim bilir biz bu videoyu izlerken bile o bir yerlerde birilerinin hayatını tehlikeye sokacak hareketler peşinde.

Düşünüyorum da bunun gibileri ıslatıp yaş meşe odunuyla dövmek çok mu acımasızlık olur?

Yorum bağlantısı
TARIK BAYRAKTAR
(düzenlendi)

ardından şu video geldi:

Aynen bu şekilde kullanan bir BİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİPPPPPPPP en sağ şeritten en sol şeride ve yaklaşık 90-100 ile en sol şeritte sollama yapan bana çarptı. Son anda farkedip vurma anında nasıl bir zamanlama yaptı isem hemen öncesinde direksiyonu 180 derece sağ çevirerek darbeyi yavaşlattım ve o hızla spin atmaktan kurtuldum. Fakat aracım doblo idi ve yolun solundaki beton bloklara doğru sol 2 lastik aynı anda çarptı. Benim aracımda 2 jant kenarında hafifi bir yamulma ve plastik tamponda boya izi dışında bir hasar meydana gelmedi ama BİİİİPPPPPin aracı arka taraf lastikten itibaren haşat oldu. Hızımı azaltıp ilk çıkıştan çıktım arkasından, polisle olan komedi anlarımı ise bir ara anlatırım. :D

Artık benim kameralardan uçan kuş bile kaçamaz  :help:

do0WFGY.jpg

Uçan kuş demişken donanımhaber forumdan Kubilay beyin yakaladığı araçlarla yarışan kuş şahane :)

https://www.youtube.com/watch?v=K7M_N9_TJys

Kameralar güzelmiş, bana da lazım bi tane. Test ettiğinize göre önerilerinizi alabiliriz. :D

:D

tarihinde TARIK BAYRAKTAR tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Aynen bu şekilde kullanan bir BİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİPPPPPPPP en sağ şeritten en sol şeride ve yaklaşık 90-100 ile en sol şeritte sollama yapan bana çarptı. Son anda farkedip vurma anında nasıl bir zamanlama yaptı isem hemen öncesinde direksiyonu 180 derece sağ çevirerek darbeyi yavaşlattım ve o hızla spin atmaktan kurtuldum. Fakat aracım doblo idi ve yolun solundaki beton bloklara doğru sol 2 lastik aynı anda çarptı. Benim aracımda 2 jant kenarında hafifi bir yamulma ve plastik tamponda boya izi dışında bir hasar meydana gelmedi ama BİİİİPPPPPin aracı arka taraf lastikten itibaren haşat oldu. Hızımı azaltıp ilk çıkıştan çıktım arkasından, polisle olan komedi anlarımı ise bir ara anlatırım. :D

Kameralar güzelmiş, bana da lazım bi tane. Test ettiğinize göre önerilerinizi alabiliriz. :D

:D

Aaa sizde izmirden ne güzel :) Mini 0806 testleri bitti düşünürseniz maliyetine verebilirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Aaa sizde izmirden ne güzel :) Mini 0806 testleri bitti düşünürseniz maliyetine verebilirim.

Öyle testi bitmiş başka güzel bir kamera var mıdır? Varsa fiyat nedir [emoji4]
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Öyle testi bitmiş başka güzel bir kamera var mıdır? Varsa fiyat nedir [emoji4]

Mlsf yok :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Mlsf yok :(

Sağlık olsun, bu 42$ kamerada askı aparatı var mıydı acaba, onun siparişini vermeyi planlıyorum.

Yorum bağlantısı
TARIK BAYRAKTAR

Bir ara buluşabilirsek güzel olur. :)  

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...