İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Tamer Geveci

Akşam akşam küçük bir kaza atlattık . Olayın öncesinde diğer araç sağımdan girmek istedi yol vermedim kavşağa geldiğimde ise sinyalimi verdim solumdan girmek istedi giremedi ve bana çarptı .Araçtan inince ilk cümlesi bana niye yol vermiyorsun oldu ve tartıştık .

https://www.youtube.com/watch?v=sIP7GfrBjts

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Akşam akşam küçük bir kaza atlattık . Olayın öncesinde diğer araç sağımdan girmek istedi yol vermedim kavşağa geldiğimde ise sinyalimi verdim solumdan girmek istedi giremedi ve bana çarptı .Araçtan inince ilk cümlesi bana niye yol vermiyorsun oldu ve tartıştık .

https://www.youtube.com/watch?v=sIP7GfrBjts&feature=youtu.be

geçmiş olsun..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

https://www.youtube.com/watch?v=sIP7GfrBjts&feature=youtu.be

Tamer, geçmiş olsun kardeşim de kaza atlatmamışsın ki; yapmışın. ;) Cana geleceğine mala gelsin. Can sıkıcı tabii ama oluyor işte. Ee senin zararını ödeyecek değil mi adam?

Yorum bağlantısı
Misafir

Geçmiş olsun. İçim cız etti o vurma sesinden sonra :( Dayak arsızı resmen.Ama sakin olmakta fayda var her zaman.

Yorum bağlantısı
Tamer Geveci

Teşekkür ederim küçüğü de büyüğü de kimsenin başına gelmesin. Murat bey fotoğrafları çektik formu doldurduk . Çarpan adam aniden önüme kırdı şeklinde yazdı bende sinyal verdiğimi belirttim formda . Polis de geldi formu polis eşliğinde doldurduk , ilk kazam olduğu icin acemiyim. Eşimin duyduğuna göre polislerden biri çarpan kişiye " adamın arabasında kamera var hiç boş yere itiraz etme"demiş . Canımız yanmadı çok şükür .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Teşekkür ederim küçüğü de büyüğü de kimsenin başına gelmesin. Murat bey fotoğrafları çektik formu doldurduk . Çarpan adam aniden önüme kırdı şeklinde yazdı bende sinyal verdiğimi belirttim formda . Polis de geldi formu polis eşliğinde doldurduk , ilk kazam olduğu icin acemiyim. Eşimin duyduğuna göre polislerden biri çarpan kişiye " adamın arabasında kamera var hiç boş yere itiraz etme"demiş . Canımız yanmadı çok şükür .

Yuh, "aniden önüme kırdı" mı demiş bir de? Öyle yırtacak aklı sıra. N'apsın garip, sende kamera olduğunu bilmiyor tabii. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

büyük geçmiş olsun kardeşim ALLAH beterinden sakınsın.

Yorum bağlantısı

Motorsikletçi haklı ama, yanındaki bayansa ayıp etmiş.

Biraz atardan ötürü sesi kapadım :biggrin:

Bu yolu biliyorum çok berbat bi ışık lazım kesinlikle oraya.

Bu arada Bandırma ve Erdek'te senin arabayı arıyorlar not etmişler, kamerayı sökeceklermiş  :D  :D  :D

Arabanın önündeki o koca siyahlık ney öle hiç yakıştıramadım sana :D

Yorum bağlantısı

Bu yolu biliyorum çok berbat bi ışık lazım kesinlikle oraya.

Bu arada Bandırma ve Erdek'te senin arabayı arıyorlar not etmişler, kamerayı sökeceklermiş :D:D:D

Arabanın önündeki o koca siyahlık ney öle hiç yakıştıramadım sana :D

Hahahaha :D cezayı kesmişler mi connecte.

Evden çıktım camda onu gördüm abi. Yıkamaya gidiyordum zaten :p

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Arkadaş bendemi sorun var yoksa benimi buluyorlar silah taşısam kesin sıkarım ilk iki videoda benim 2 numara gece ateşlendi saba karşı 4 te yattım 5,30 da ayaktaydım bu zat arkamdan geliyor süratim 95 civarı farkında değilim tek gözüm açık diğerini oğuşturuyorum önüme bakıyorum fark etmedim dibime kadar girmiş yakmış uzunları aynaya bir baktım akraba olacağız verdim sağ sinyali tam sağa geçeceğim kendini sağa attı 1 dk sağdan geldi nolduğunu anlamadım önüme atladı ve beni durdurmaya çalıştı aracın için kalabalıktı adamın pe süpan ALLAH dedim ya sabır dedim demeseydim gazetede manşettim diğerleride arka arkaya geldi .töbe töbe elimde kalacak biri yada ben birinin elinde kalacağım :angry:   :)

bu arada video kalitesi yotube üzerine yükleyince bozuluyor başka bir yol varmı yoksa görüntüler cam gibi aslında

https://youtu.be/ZLjeCw2bmIs

https://youtu.be/8iijLA9YSoo

https://youtu.be/NMb0UdFeNvc

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Minibüs motoru sıkıştırınca:

Ah bana denk gelmiyorki şöyle kameralılar . Gaza gelmiş motorlu yada dayağı gelmiş diyebiliriz ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ah bana denk gelmiyorki şöyle kameralılar . Gaza gelmiş motorlu yada dayağı gelmiş diyebiliriz ...

Motor haklı ancak, biliyorsun di mi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Motor haklı ancak, biliyorsun di mi?

Haklı olsun , bana böyle biri bir şey dese gel döv derim . Cam açılıyor bakıyor genç tıfıl biri direk üste çıkmaya çalışıyor . Kısacası haklıyken haksız durama düşüyor , 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Haklı olsun , bana böyle biri bir şey dese gel döv derim . Cam açılıyor bakıyor genç tıfıl biri direk üste çıkmaya çalışıyor . Kısacası haklıyken haksız durama düşüyor , 

Tabi canım, adamın laf etmesi normal değil. Ancak motorda kelle koltukta geziyorsun. Diğer sürücülere tepkili olmaları çok normal. Hepsi böyle davranıyor çünkü maalesef.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Tabi canım, adamın laf etmesi normal değil. Ancak motorda kelle koltukta geziyorsun. Diğer sürücülere tepkili olmaları çok normal. Hepsi böyle davranıyor çünkü maalesef.

Valla kardeşim , motorlu gördümü uzaklaşıyorum heleki kurye olanlardan . Geçen kağıthanede teki aynaya dokundu korna çaldım kaçtı sütlüceye kadar kovaladım aradan dereden gitti az kulağını çınlatmadım ... Kaydı'da vardı koymayı unuttum üstüne yeni kayıtlar olmuş :) 

video'nun altındaki yorumlar da o motorlunun az kulağı çınlamamış hani :D

Sağ şerit boşken solu kapatmış gidiyorsunuz, transporter sürücüsü önünüze geçip aynısını size yapmış... Onun yaptığı doğru değil ancak sizin de hatasız olduğunu söylenemez.

Gencin yanında bayan mı var, ben mi yanlış görüyorum...

Aynen bayan var .

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

:)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Şeytan tüyü var sizde  :D böyle tipleri çekiyorsunuz   :seytan:

iki günde toplam aynı tarz 5 vukaat ALLAH beterinden sakınsın bence şerit uyarı sistemi türkiyeye gelen tüm araçlara zorunlu standart olmalı babasının yolu sanki sinyal süs zaten  :D  :D

Bu arada olgunum kamera harika çekim. yutup biraz bozdu ilkleride sonuncusu netice veriyor varmı satılık kamera hihihi

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Şeytan tüyü var sizde  :D böyle tipleri çekiyorsunuz   :seytan:

Yok Olgu; trafikte öküz çok. :)

iki günde toplam aynı tarz 5 vukaat ALLAH beterinden sakınsın bence şerit uyarı sistemi türkiyeye gelen tüm araçlara zorunlu standart olmalı babasının yolu sanki sinyal süs zaten  :D  :D

Bu arada olgunum kamera harika çekim. yutup biraz bozdu ilkleride sonuncusu netice veriyor varmı satılık kamera hihihi

Kamera iyi, görüntü kötü değil Okan. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

Yok abi sana kamera verdim vereli tüm Trafik magandalarını mıknatıs gibi çekmeye başladın  :unsure2: Artık sana kamera yok  :fiuw:

1-2 ay içinde bu kaçıncı vukuuat  :pilot:

Bu arada 2 tane aksion kamerası incelemem oldu ( imzamda var Xiaomi ) ve özüme döndüm efsane kamera Mini 0806 siparişi geçtim kargo bekliyorum  :futbolcu:  :muhaha:

03SGucU.jpg

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Yok Olgu; trafikte öküz çok. :)

Kamera iyi, görüntü kötü değil Okan. ;)

Aynen abi napacağız bilmiyorum bu öküzlerle trafikte sabır sabır diliyorum yüce rabbim duamı kabul ediyor şükürler olsun

Yok abi sana kamera verdim vereli tüm Trafik magandalarını mıknatıs gibi çekmeye başladın  :unsure2: Artık sana kamera yok  :fiuw:

1-2 ay içinde bu kaçıncı vukuuat 

Bu arada 2 tane aksion kamerası incelemem oldu ( imzamda var Xiaomi ) ve özüme döndüm efsane kamera Mini 0806 siparişi geçtim kargo bekliyorum   

:sandalye:  vallaha olgunum süzme çok kamera napsın hihihhi

öz iyidir ;) bu arada şu hanımın seni boşama durumuna geldiğin 1000 TL kamera ne durumda 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Aynen abi napacağız bilmiyorum bu öküzlerle trafikte sabır sabır diliyorum yüce rabbim duamı kabul ediyor şükürler olsun

:sandalye:  vallaha olgunum süzme çok kamera napsın hihihhi

öz iyidir ;) bu arada şu hanımın seni boşama durumuna geldiğin 1000 TL kamera ne durumda 

valla canavar gibi abi hemen taze bir örnek çekim yayınlıyım senin için :) bu çekimi özellikle dandik kameraları linkleyip bu nasıl iyimidir diye soranlara cvp olarak koyacağım  :fiuw: Çöp çöp demekten yazmaktan yoruldum  :blush:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...