Murat Dere 1 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2014 Bugun Aracı belediyeye bırakmaya giderken kıl payı kazadan yırttım, Sol aynaya bakarken ansızın durdu bende dalgındım biraz son anda farkettim frene asldım, iyi arkadaki bana vurmadı.. youtubeye yükleyemiyorum ondan faceden yükledim, Hd izleyelim Aynanın zararı. Ben araçtaki bütün aynaları söktüm. Zaten kullanmıyorum. Ağırlık yapıyorlardı. 3 Yorum bağlantısı
Safak Acar 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Geçmiş olsun Şafak. Sağol abim. Releks sağlammış bunuda öğrendim.. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Acelenin verdiği stresle, gereksiz bekleme ve ters yöne giren adamın el kolu beni çileden çıkarttı.. Haklıymış gibi el kol yapıyor Tersten girip artislik yapmak , canı birşeyler istiyordu sanırım.. Youtube sorunum halloldu yeni yükledim . Cumartesi atraksiyonu 3 Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2014 Acelenin verdiği stresle, gereksiz bekleme ve ters yöne giren adamın el kolu beni çileden çıkarttı.. Haklıymış gibi el kol yapıyor Tersten girip artislik yapmak , canı birşeyler istiyordu sanırım.. Youtube sorunum halloldu yeni yükledim . Cumartesi atraksiyonu Tersten girenleri koyuyo muyduk ya? Ohoo, ben koysam dolar burası. Adam tersten giriyor, kaldırımın üstüne, evin bahçe kapısının önüne parkediyor bir de. Böylelerini dayak aterken döveceksin. 3 Yorum bağlantısı
Safak Acar 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Tersten girenleri koyuyo muyduk ya? Ohoo, ben koysam dolar burası. Adam tersten giriyor, kaldırımın üstüne, evin bahçe kapısının önüne parkediyor bir de. Böylelerini dayak aterken döveceksin. Haklıymış gibi artislik yapıyor.. Koymayalımmı abi Sen ne dersen o Maksat kameranın Kalitesi yani öhm Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2014 Haklıymış gibi artislik yapıyor.. Koymayalımmı abi Sen ne dersen o Maksat kameranın Kalitesi yani öhm Koy len koy, oyunlarda güççükkene kural değişince öyle sorardık ya, ondan şeyettim. Ben her yerde vardır onlardan diye koymadıydım da. Bundan sonra ben de koycam. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Sakin ol Şafak hocam olur böyle vakalar. Sıcak vaktine denk gelmiş dayının. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Sakin ol Şafak hocam olur böyle vakalar. Sıcak vaktine denk gelmiş dayının. Hocam benim sinirlendiğim olay, geçmesi için yol veriyorum ancak beyazlının yol verme pozisyonu yok+ halendir yol vermesi için el kol yapıyor.. Tersten girdiğinin farkında.. Benimde acelem vardı bir yere yetişmek için ondan dolayı gerildim Yoksa istanbul gibi bir şehirde bu kadar tahamulsuz olsak.. millete uysak .. çok işimiz var .. Yorum bağlantısı
Murat Dere 10 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2014 Sizin orda özellikle minibüsçüler afedersiniz biraz öküzmüş he? 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 Minibüsçüler harbi dayaklıkmış. Neye güvenip böyle işlere kalkışırlar. Sonuncusu hem makas atıyor hem de gidip en sağa dayanıyor bu adam hangi hizmet ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Geçen hafta kuzu dönüşü bir manzara Otobüs önüme atlar ben kornaya asılır, otobusun yanına geçer camı indiririm, Otobüs Şöförü: abi taksici ansızın önümde durdu kusura bakma der.. videonun sonrasını kestim.. Taksici ve otobüs şöförü ile güzel bir diyalog kurdum.. Sizce kim suçlu? Taksi sinyal verip otobüsün önüne giriyor ancak , büyük arabanın önünde pat diye durulur mu?.. 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Geçen hafta kuzu dönüşü bir manzara Otobüs önüme atlar ben kornaya asılır, otobusun yanına geçer camı indiririm, Otobüs Şöförü: abi taksici ansızın önümde durdu kusura bakma der.. videonun sonrasını kestim.. Taksici ve otobüs şöförü ile güzel bir diyalog kurdum.. Sizce kim suçlu? Taksi sinyal verip otobüsün önüne giriyor ancak , büyük arabanın önünde pat diye durulur mu?.. Otobüs şöförü suçlu olsa açıklama yapmazdı bence, taksici müşteri görünce bütün dünyayı unutmuştur. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 suclu otobus sofuru cikmadan once bakmasi gerekirdi heybeti kullanayim dedi.fakat kornayi yedi 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Otobüsün yola gireceği de belliymiş, yavaşlamak, yol vermek için zaman da varmış. O da düşünülebilirdi. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Otobüsün yola gireceği de belliymiş, yavaşlamak, yol vermek için zaman da varmış. O da düşünülebilirdi. Olabilir. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 buda benden gelsin. dönülmez yerden dönen ve kırmızı ışık dinlemeyen taksiler. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Bu zamana kadar yol verdiğimiz için zaten öyle önümüze kırıyorlar.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 Eren hocam hayırlı olsun. Canlı canlı çevirme anıda görmüş olduk. Canlı canlı radar gireni de görmüştüm. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 Eren hocam hayırlı olsun. Canlı canlı çevirme anıda görmüş olduk. Canlı canlı radar gireni de görmüştüm.Gayet sessiz bi çevirme oldu hiç diyalog yok Yorum bağlantısı
Murat Dere 16 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2014 Eren hocam hayırlı olsun. Canlı canlı çevirme anıda görmüş olduk. Canlı canlı radar gireni de görmüştüm. Yalnız o, radara böyle giriyordu sanırım: 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts