İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Murat Dere

Bugun Aracı belediyeye bırakmaya giderken kıl payı kazadan yırttım, Sol aynaya bakarken ansızın durdu bende dalgındım biraz son anda farkettim frene asldım, iyi arkadaki bana vurmadı..

youtubeye yükleyemiyorum ondan faceden yükledim, 

Hd izleyelim 

Aynanın zararı. Ben araçtaki bütün aynaları söktüm. Zaten kullanmıyorum. Ağırlık yapıyorlardı. :crazy:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Geçmiş olsun Şafak.

Sağol abim.  Releks sağlammış bunuda öğrendim.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Acelenin verdiği stresle, gereksiz bekleme ve ters yöne giren adamın el kolu beni çileden çıkarttı.. 

Haklıymış gibi el kol yapıyor  :crazy:   Tersten girip artislik yapmak , canı birşeyler istiyordu sanırım.. 

Youtube sorunum halloldu yeni yükledim . Cumartesi atraksiyonu :D 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Acelenin verdiği stresle, gereksiz bekleme ve ters yöne giren adamın el kolu beni çileden çıkarttı.. 

Haklıymış gibi el kol yapıyor  :crazy:   Tersten girip artislik yapmak , canı birşeyler istiyordu sanırım.. 

Youtube sorunum halloldu yeni yükledim . Cumartesi atraksiyonu :D

Tersten girenleri koyuyo muyduk ya? Ohoo, ben koysam dolar burası. Adam tersten giriyor, kaldırımın üstüne, evin bahçe kapısının önüne parkediyor bir de. Böylelerini dayak aterken döveceksin. ;)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Tersten girenleri koyuyo muyduk ya? Ohoo, ben koysam dolar burası. Adam tersten giriyor, kaldırımın üstüne, evin bahçe kapısının önüne parkediyor bir de. Böylelerini dayak aterken döveceksin. ;)

Haklıymış gibi artislik yapıyor.. :D 

Koymayalımmı abi :p Sen ne dersen o :D 

Maksat kameranın Kalitesi yani öhm :p 

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Haklıymış gibi artislik yapıyor.. :D

Koymayalımmı abi :p Sen ne dersen o :D

Maksat kameranın Kalitesi yani öhm :p

Koy len koy, oyunlarda güççükkene kural değişince öyle sorardık ya, ondan şeyettim. Ben her yerde vardır onlardan diye koymadıydım da. Bundan sonra ben de koycam. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Sakin ol Şafak hocam olur böyle vakalar. Sıcak vaktine denk gelmiş dayının.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Sakin ol Şafak hocam olur böyle vakalar. Sıcak vaktine denk gelmiş dayının.

Hocam benim sinirlendiğim olay, geçmesi için yol veriyorum ancak beyazlının yol verme pozisyonu yok+ halendir yol vermesi için el kol yapıyor.. Tersten girdiğinin farkında..

Benimde acelem vardı bir yere yetişmek için ondan dolayı gerildim :D  Yoksa istanbul gibi bir şehirde bu kadar tahamulsuz olsak.. millete uysak .. çok işimiz var .. 

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Sizin orda özellikle minibüsçüler afedersiniz biraz öküzmüş he?

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Minibüsçüler harbi dayaklıkmış. Neye güvenip böyle işlere kalkışırlar. Sonuncusu hem makas atıyor hem de gidip en sağa dayanıyor bu adam hangi hizmet ediyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Geçen hafta kuzu dönüşü bir manzara :D

Otobüs önüme atlar ben kornaya asılır, otobusun yanına geçer camı indiririm, 
Otobüs Şöförü: abi taksici ansızın önümde durdu kusura bakma  der.. 
videonun sonrasını kestim.. Taksici ve otobüs şöförü ile güzel bir diyalog kurdum..

Sizce kim suçlu? Taksi sinyal verip otobüsün önüne giriyor ancak , büyük arabanın önünde pat diye durulur mu?..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Geçen hafta kuzu dönüşü bir manzara :D

Otobüs önüme atlar ben kornaya asılır, otobusun yanına geçer camı indiririm, 
Otobüs Şöförü: abi taksici ansızın önümde durdu kusura bakma  der.. 
videonun sonrasını kestim.. Taksici ve otobüs şöförü ile güzel bir diyalog kurdum..

Sizce kim suçlu? Taksi sinyal verip otobüsün önüne giriyor ancak , büyük arabanın önünde pat diye durulur mu?..

Otobüs şöförü suçlu olsa açıklama yapmazdı bence, taksici müşteri görünce bütün dünyayı unutmuştur.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

suclu otobus sofuru cikmadan once bakmasi gerekirdi heybeti kullanayim dedi.fakat kornayi yedi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Otobüsün yola gireceği de belliymiş, yavaşlamak, yol vermek için zaman da varmış. O da düşünülebilirdi.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Otobüsün yola gireceği de belliymiş, yavaşlamak, yol vermek için zaman da varmış. O da düşünülebilirdi.

Olabilir.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

buda benden gelsin. dönülmez yerden dönen ve kırmızı ışık dinlemeyen taksiler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Bu zamana kadar yol verdiğimiz için zaten öyle önümüze kırıyorlar.. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Eren hocam hayırlı olsun. Canlı canlı çevirme anıda görmüş olduk. Canlı canlı radar gireni de görmüştüm. 

Yorum bağlantısı

Eren hocam hayırlı olsun. Canlı canlı çevirme anıda görmüş olduk. Canlı canlı radar gireni de görmüştüm.

Gayet sessiz bi çevirme oldu :) hiç diyalog yok :)
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Yalnız o, radara böyle giriyordu sanırım:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...