Ali Gürsoy 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 Güzelmiş bende buna benzer bir şey yükledim . deniyim akşam . Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 Alışık değiliz biz böyle şeylere karrdeşim. Alışmak da istemiyoruzz. Boşuna büyük şehir yapmıyorlar Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Ocak 2013 Yazar Paylaş 11 Ocak 2013 Boşuna büyük şehir yapmıyorlar Olm hem "siyaset yasak" diyorsunuz hem de kaşıyorsunuz. Başlatma len büyükşehirinden de yapandan da... 2 Yorum bağlantısı
Yasin Karataş 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 Murat abi iki aydır bir türlü görüşemedik ya.Aracını nereye park ediyorsun.Bİr ara gelip araç kamerana yansıyım en azından:) 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Ocak 2013 Yazar Paylaş 11 Ocak 2013 Murat abi iki aydır bir türlü görüşemedik ya.Aracını nereye park ediyorsun.Bİr ara gelip araç kamerana yansıyım en azından:) Bizim hat belli kardeşim; evden okula, okuldan eve. Özlem 2 Pastanesi'nden yukarı Tarım'dan sağa dön, okul; aynısını tersten yap, ev. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 (düzenlendi) Bugün bir çocuğun hayatını kurtardım (biraz abartmış olabilirim, herkes yapabilir, NE VAR?) Not: Siz de buraya araç kayıt cihazlarınızdan çıkan ilginç görüntüleri koyabilirsiniz. Kayıt cihazınız yoksa buluruz. (aslındaparmakkaldıranöğrencismileyiolacaktıamabunubulabildim) Ben, ben ben kamera isteyebilir miyim öğretmenim? Ama, aracımın çakmağından çıkan cereyandan beslenecek, motorun çalışmasına duyarlı olacak motor çalışınca çekmeye başlayacak, ben sağa sinyal verince o da sağı gösterecek, sola sinyal verince o da solu gösterecek, hiç bir yere sinyal vermeyince ön tarafı gösterecek.(dörtlüleri yakınca nereyi gösterecek daha karar veremedim ) üzerinde hız göstergesi olacak ama hızı telefon vericilerinden almayacak, akıllı cihaz çektiği görüntünün hızını bilmez mi? Daha yazacam, biraz düşüneyim de. 11 Ocak 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Ocak 2013 Yazar Paylaş 11 Ocak 2013 (aslındaparmakkaldıranöğrencismileyiolacaktıamabunubulabildim) Ben, ben ben kamera isteyebilir miyim öğretmenim? Ama, aracımın çakmağından çıkan cereyandan beslenecek, motorun çalışmasına duyarlı olacak motor çalışınca çekmeye başlayacak, ben sağa sinyal verince o da sağı gösterecek, sola sinyal verince o da solu gösterecek, hiç bir yere sinyal vermeyince ön tarafı gösterecek.(dörtlüleri yakınca nereyi gösterecek daha karar veremedim ) üzerinde hız göstergesi olacak ama hızı telefon vericilerinden almayacak, akıllı cihaz çektiği görüntünün hızını bilmez mi? Daha yazacam, biraz düşüneyim de. Bağlantı vereyim; http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-Now-Car-dvr-Full-HD-1920-1080P-30ftp-with-GPS-G-sensor-and-H/506967087.html Sağa sola dönmez ama bu. Artık bi zahmet... Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 (aslındaparmakkaldıranöğrencismileyiolacaktıamabunubulabildim) Ben, ben ben kamera isteyebilir miyim öğretmenim? Ama, aracımın çakmağından çıkan cereyandan beslenecek, motorun çalışmasına duyarlı olacak motor çalışınca çekmeye başlayacak, ben sağa sinyal verince o da sağı gösterecek, sola sinyal verince o da solu gösterecek, hiç bir yere sinyal vermeyince ön tarafı gösterecek.(dörtlüleri yakınca nereyi gösterecek daha karar veremedim ) üzerinde hız göstergesi olacak ama hızı telefon vericilerinden almayacak, akıllı cihaz çektiği görüntünün hızını bilmez mi? Daha yazacam, biraz düşüneyim de. ooooo Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 iphone her şeye çare Bu da android için olanından https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dailyroads.v&feature=search_result Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 vouw iyiymiş bu android de ki. capture yöntemiyle de kayıt alıyor. sevdim. Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 yarın bi araç içi telefon tutucu alayım video paylaşmaya başlayayım bende Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 27 Ocak 2013 Paylaş 27 Ocak 2013 Murat abiden almış olduğum kamerayı kullanmaya başladım, Teşekkürler Beyaz minübüs önündeki taksiye sanki bağlı soluna bakmadan onunla beraber çıkıyor. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 27 Ocak 2013 Paylaş 27 Ocak 2013 Bir kameram bile yok Vahhh vaahh benim canım emmim. ..Senin arabaya ben çok gizli kamera ayarlarım...Şöyle en FBI tarzlısından... Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 27 Ocak 2013 Paylaş 27 Ocak 2013 Bir kameram bile yok En az senin kadar sevdiğim bir abimizde vardı ama sattı, yoksa sana alırdık abi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Ocak 2013 Paylaş 27 Ocak 2013 Murat abiden almış olduğum kamerayı kullanmaya başladım, Teşekkürler Beyaz minübüs önündeki taksiye sanki bağlı soluna bakmadan onunla beraber çıkıyor. Ses ve Görüntü için bir ayar varmı Kamerada Serdar ? Benim Kamera 5dk.lık Part Part olarak kayır yapıyor.. Bu partlardan belirli bölümleri alabileceğim Video Kesme Proğramı lazım Boilsoft'ta videoyu kesince ekranda Reklamı çıkıyor bunu istemiyorum.. MovieMaker'da bunu yapmayıda beceremedim... 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 27 Ocak 2013 Paylaş 27 Ocak 2013 Bir kameram bile yok Üzüldüm şimdi Bu partlardan belirli bölümleri alabileceğim Video Kesme Proğramı lazım Banada lazım kullanımı kolay bir program.. Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 27 Ocak 2013 Paylaş 27 Ocak 2013 bende kamera istiyorum. Banada ayarlayın bende alayım. Ben çok ekşın yaşıyorum bazen abartıyorum veriyorum kornanın gözüne eve geldiğimde bakarım gerçekten abarttığım kadar varmı anlarım. Mehmet abi ne alacaksan bana da söyle ben de alayım ama çok pahalı olmasın Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Ocak 2013 Paylaş 27 Ocak 2013 (düzenlendi) Üzüldüm şimdi Banada lazım kullanımı kolay bir program.. Piyasada okadar çok Video Kesme Proğramı var ki en az 10 adet indirdim.. Hiçbiri bekleneni veremedi, aksine bazıları kesmeyi bile beceremiyor... 27 Ocak 2013 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emin Önal 27 Ocak 2013 Paylaş 27 Ocak 2013 Piyasada okadar çok Video Kesme Proğramı var ki en az 10 adet indirdim.. Hiçbiri bekleneni veremedi, aksine bazıları kesmeyi bile beceremiyor... Ben hiç araştırmadım,referanslı olanı indiririm diye,sen sormuşsun,cevabı bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 28 Ocak 2013 Paylaş 28 Ocak 2013 Burda çocuk ne kadar rahat.Adam yolu satın almış.... :D Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 28 Ocak 2013 Paylaş 28 Ocak 2013 Gunaydin bende internetten bir kac tane imdirdim fakat hepsi deneme surumu cikti. Moive maker dan yaptim su an sirketteyim eve gidince bir maker anlatimi hazirlarim en kolayi maker. 2 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 28 Ocak 2013 Paylaş 28 Ocak 2013 MovieMaker'da bunu yapmayıda beceremedim... Arkadaşlar dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım idare edersiniz artık http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/239892-movie-maker-dan-film-kesme-anlatimi/page__fromsearch__1 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 28 Ocak 2013 Paylaş 28 Ocak 2013 Arkadaşlar dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım idare edersiniz artık http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/239892-movie-maker-dan-film-kesme-anlatimi/page__fromsearch__1 Eline sağlık eve gidince bir uğraşayım Teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts