Ali Cihangiroğlu 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 (düzenlendi) Çift kamera lazım o zaman, biri yolu, diğeri karşıdaki sürücünün yüzünü zumlayacak şekilde kalibre edilmiş olmalı hem çift kamera ile 3d efekt bile olabilir Bu arada sende kadına avatarındaki ifadenle bakmalıyıdın, o an kadının yüz ifadesini çok merak ederdim vallahi 19 Kasım 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 Seninki niye uyduya bağlanmamış.. hız sıfır görünüyor.. ? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 Senin şeride tammı girmiş, o zaman bundan 10 numara psikoloji sorusu çıkar, bunu çözmek, beni aşar öğretmenim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 Bi mangal eksikti... Hobaaa, konu mangala geldi yine... Ohooo, olmaz ki... Yettim gari Seninki niye uyduya bağlanmamış.. hız sıfır görünüyor.. ? Dandik cihaz, bende ona dikkat ettim 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 Kamera ses keydetmiyormu yoksa konuşmalar silindimi Yorum bağlantısı
Murat Dere 19 Kasım 2012 Yazar Paylaş 19 Kasım 2012 Seninki niye uyduya bağlanmamış.. hız sıfır görünüyor.. ? Daha yeni çıktıydım yola. Alet açılır açılmaz bağlananını yapmamışlar daha her gün bakıyorum. Çıksın, alıcam canım. Yettim gari Dandik cihaz, bende ona dikkat ettim Olm cihaza niye bakıyonuz, biz orda bi şey anlatıyoz? Allaallaaaa... Kamera ses keydetmiyormu yoksa konuşmalar silindimi Hee ses de kaydetmiyo. De gidin la! Kışt, kışt... Yorum bağlantısı
Fatih Ada 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 Ben görüntü kalitesi çok iyi bir cihaz arıyorum ama bu konuya yabancıyım. Fiyatı uygun diye dandik birşey almaktan korkuyorum. Nasıl birşey alayım? GoPro hero 3 alman lazim abi o zaman.. Yorum bağlantısı
Murat Dere 19 Kasım 2012 Yazar Paylaş 19 Kasım 2012 GoPro hero 3 alman lazim abi o zaman.. Madem ucuz istemiyor arkadaş, de mi Fatih? 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 19 Kasım 2012 Yazar Paylaş 19 Kasım 2012 Gıskançlar için aradım, buldum aşağıdaki çekimi. Görüntünün altında gısgançlar listesi vardır, tikat yanı. Seninki niye uyduya bağlanmamış.. hız sıfır görünüyor.. ? Yettim gari Dandik cihaz, bende ona dikkat ettim Kamera ses keydetmiyormu yoksa konuşmalar silindimi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 Olm cihaza niye bakıyonuz, biz orda bi şey anlatıyoz? Allaallaaaa... Bize ne olaydan, en yakınımıza 500km uzakta 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 Benim araçtaki HUD (Head On Display)... (Havaya bak!) Kameranın merceğinde koruma naylonu kalmış hocam, onu sökersen daha güzel gece çekimleri görürüz..Zaten farlar da tırt...Siyah ekrana bakıyor gibi oldum.. Yorum bağlantısı
Murat Dere 19 Kasım 2012 Yazar Paylaş 19 Kasım 2012 Kameranın merceğinde koruma naylonu kalmış hocam, onu sökersen daha güzel gece çekimleri görürüz..Zaten farlar da tırt...Siyah ekrana bakıyor gibi oldum.. Al bi gısganç daa... Olm ben mahsus kararttım HUD daha iyi görünsün diye. Al bakalım. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 sayın DERE Allah kötü birşey kaydetmekten esirgesin 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Ocak 2013 Yazar Paylaş 1 Ocak 2013 sayın DERE Allah kötü birşey kaydetmekten esirgesin Cümlemizi kardeşim, cümlemizi... 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Ocak 2013 Yazar Paylaş 1 Ocak 2013 (düzenlendi) Gömmeyi niye devre dışı bıraktın hocam? Ama vardı az önce ya! İsmail nasıl seyretti o zaman. Aaa... Du bi bakim. Gömüm gelim ben... Gömdüm, geldim... Olmuş mu? 1 Ocak 2013 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 Ama vardı az önce ya! İsmail nasıl seyretti o zaman. Aaa... Du bi bakim. Gömüm gelim ben... ben çocukları uYOUTUBE seyerttim Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Ocak 2013 Yazar Paylaş 1 Ocak 2013 ben çocukları uYOUTUBE seyerttim Bi tek ben mi görüyodum yaa? Ülen zaten kafam yeterince karışık... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 Bi tek ben mi görüyodum yaa? Ülen zaten kafam yeterince karışık... Now, it's OK! Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 Abi geçmiş olsun. Cop, Haydar neyin bişey yok muydu yanında da durmadın Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 ben çocukları uYOUTUBE seyerttim ayrıca seyretmeyi becerememişim Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 Bi ara da nasıl "küfür etmeden sadece kornaya bastığınızı" da paylaşırsanız seviniriz 2 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 Ama, lastik sesi duyulana kadar sana fren bastırdığına göre, o korna sesini de çoktan hak etmiş oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts