Korhan Orkun 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 http://www.opel.com.tr/microsite/mokka/?gclid=CJPhnvnw0LICFccLfAodzncALg#/gallery http://www.autoshow.com.tr/bir-turk-kahvesi-lutfen-HaberDetay/2852.aspx Mini ML320 izlenimi de verdi bu resim. 52.000 liradan başlıyormuş fiyatı. Corsanın SUV hali gibi geldi bana. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 (düzenlendi) Güzel, Juke yerine alternatif. Chevy daha da güzelmiş. İsimleri bize uymamış ama. Biri oka, diğeri nerde trak bırak 25 Eylül 2012 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 Konu yakında mecraan dan kayar, fun a kadar gelir demedi demen 4 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 Fun bunu tıkalı eksoz, bitik balata ve çatlat buji ile yer Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 Fun bunu tıkalı eksoz, bitik balata ve çatlat buji ile yer + delik manifold 1 Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 Bence güzel olmuş, bir test lazım sanki... Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 Tüm yorumlara istinaden :D :D Son yoruma istinaden 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 meşhur kahvedir bu isim 52bin TL :s 96 mondeomu bir daha sevdim Yorum bağlantısı
Engin Murat Ünal 26 Eylül 2012 Paylaş 26 Eylül 2012 Dizel motor seçeneği olmaması kötü olmuş. Gelirse de 1.7 cdti getirmezler inşallah. Şu piyasada 1.5 dci motorla qashqai karşısında rakip yok. VW tiguan 2.0, Hyundaki ix35 2.0, Kia 2.0, vs. Kimse crossover satma derdinde değil galiba bir tek renault-niisan bu hamleyi yaptı pastadan büyük dilimi aldı. Aracın tasarımını ben beğendim. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Eylül 2012 Paylaş 26 Eylül 2012 Görüp incelemek lazım karar vermeden önce.Tassarım olarak hoşuma gitti. Gerçi gönül bundan ister ama http://www.opel.com.tr/microsite/astra_gtc/#/opc_exterior Yorum bağlantısı
Korhan Orkun 16 Kasım 2012 Yazar Paylaş 16 Kasım 2012 http://www.ssangyong.com.tr/?p=korando Mokka'nın aynıs mı bu? SsangYoung ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 (düzenlendi) Ben iki gün önce bayide durdum inceledim içine dışına baktım. Test sürüşü yapıp elemanları ümitlendirmeye kıyamadım çünkü değmeyecekti. Zamanım da yoktu. 4x4 1.4 T versiyonunu (enjoy ama iyi) 56 bine veriyorlar. Araç kaliteli. Bir sıkıntı yok. Sevmediğim çok yumurta hatları var. İçerisi ise orta konsol klasik karmaşa. Cemil İpekçi yapmış gibi yeni uzakdoğu ekolü. Asıl sevmediğim o kadar yokuş iniş desteği felan varken ön yaklaşma açısının 10.9 derece olması. Kaldırımdan bile zor iner. Önünü vurur mutlaka. O nedenle elenmeli. Taa ki burnunu kaldırana kadar. Cemil İpekçi modelini sevenler alabilir. Chevy trax biraz daha az cemil ipekçi modeli. Araç 18 inç jantlarla geliyor ve lastik acaba kaça? 215 55 18 !!!! Bir baksanıza.. Görüş konusunda ön cam alanı biraz bana darlık hissettirdi. Cam benden uzak. Bu nedenle filim seyreder gibi yola bakıyorum. Anlamadım. Araç mı dar yoksa cam mı uzak. Koltuk kalitesi iyi. Arka koltuk biraz çukur. Ayrıca yine yeni pek çok araçta olan arka camın kapı seviyesi alçak ama içi yüksekte. Kafayı vurunca kapıya değil üst tavan kenarına vuruyorsunuz. Çıkarken de başı eğmek gerekiyor. Arka koltuk diz mesafesi fazlasıyla yeterli. Bagaj yeterli. araç 4x4 dikkat çekerim. basit bir türmüş ama sonuçta 4x4. chevy trax eğer 56 bine değil de benzer donanımı 50 bine verir de bir de zengin aksesuar (alt koruma, üst barlar, yan korumalar vesaire) yaratırsa şık olabilir. Ama sadece şık. Duster bile daha çok güven uyandırıyor anlam taşıyor bence. Juke farklı bir olay. Çünkü onun tasarımı fordKA gibi orijinal. Eski 280ZX ten esintiler var. Bu ise yükseltilmiş corsa. minyatürize insignia. Yani "ben farklıyım" demek yerine "ben ucuzum" diyor. Şu an baş favorim ford ecosport. O araç gelecek yılların aracı. Zaten kim buldu B sıfını "memur jipi kavramını" Ford. Neyle? Ford Fusion ile.. Şimdi ancak millet uyanıyor.. Biz yıllardır b sınıfı çakma memur jipi kullanıyoruz. Bir de VW nin Polo SUV projesi var. O da ilginç olabilir. Küçülmek şart sonuçta. Küçüleceğiz. 16 Kasım 2012 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 Aveo bazlı olduğunu gizleyebiliyor mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 (düzenlendi) Aveo bazlı olduğunu gizleyebiliyor mu? Corsa'ya binmedim. Ama aracın altına eğildim yere dizimi koyup. Altı evlere şenlik. Bir sürü girinti çıkıntı ortalıkta malzeme. Corsa'ya binmedimden kasıt corsa ile aveo aynı mı? Bir de tabi bu kore malı aveo şeklinde. 16 Kasım 2012 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 corsa , aveo aynıdır, değilse de aveo dan iyi değildir Aveo-trax-mokka nın temeli aynı Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 17 Kasım 2012 Paylaş 17 Kasım 2012 Kuga 1.6 dizel gelecek, hele bir gelsin... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Kasım 2012 Paylaş 17 Kasım 2012 Opelin tırt, birtek zafira yı severim o kadar Yorum bağlantısı
Recommended Posts