İçeriğe Yönlendir

Akıllı Cep Telefonu Önerileri

Misafir

Recommended Posts

Alper Doğan

Akıllı telefona geçme zamanım geldi. 1300 liraya kadar çıkabilirim diye düşünüyorum fakat ne kadar az para verirsem o kadar mutlu olurum. Aldımmı 4 5 yıl kullanırım, hâlâ nokia c7 var.

Hangi telefonları önerirsiniz bu konuda sevgili forumdaşlar. Lenovo s90 ilgimi çekti görüntüsü yüzünden.

O fiyatlara sony z2 tavsiye ederim
Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

Akıllı telefona geçme zamanım geldi. 1300 liraya kadar çıkabilirim diye düşünüyorum fakat ne kadar az para verirsem o kadar mutlu olurum. Aldımmı 4 5 yıl kullanırım, hâlâ nokia c7 var.

Hangi telefonları önerirsiniz bu konuda sevgili forumdaşlar. Lenovo s90 ilgimi çekti görüntüsü yüzünden.

Asus zenfone 2 kullanıyorum gerçekten memnunum.
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

benim huawei p8 i almadınız.. şimdi reklamlar bastırdı yakında konuşmaya başlarsınnız :)

ben çekilişle hediye etmeye karar verdim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Ben kullaniyorum S90. Herhangi bir sorunuz varsa yardimci olmaya calisirim.

Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu

O fiyatlara sony z2 tavsiye ederim

Fiyat olarak 1600 civarı bildiğim kadarıyla. Limitimi aşıyor.

benim huawei p8 i almadınız.. şimdi reklamlar bastırdı yakında konuşmaya başlarsınnız :)

P8 iyi midir hoş mudur telefon konusunda cahilim Mehmet Hocam. Fiyat alabileceğim düzeyde ise alırım ben, çekilişe gerek yok. :D

Yorum bağlantısı
Alper Doğan

Fiyat olarak 1600 civarı bildiğim kadarıyla. Limitimi aşıyor.

P8 iyi midir hoş mudur telefon konusunda cahilim Mehmet Hocam. Fiyat alabileceğim düzeyde ise alırım ben, çekilişe gerek yok. :D

Yok malesef daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Sıra no 1= Ali

Cekilise başka katılım olmadığından cihaz kendisine verilmelidir :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Huawei cok iyi Dunya da ama Türkiye'de operator telefonu olmaktan ileri gidemiyor malesef. Reklam yetersizliği.

Eğer çekiliş varsa bende katılirim. :D

Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu

Ben kullaniyorum S90. Herhangi bir sorunuz varsa yardimci olmaya calisirim.

Şarjı ne kadar süre idare ediyor ortalama bir kullanımda? Memnun olmadığınız özellikleri var mı?

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin
(düzenlendi)

Normal kullanimda 1 gun kadar. Zaten on screen suresi 4:30 saat civari.

Telefon dizayn ve malzeme kalitesi olarak cok guzel. Kasa full aluminyum.

Eksi taraflari:

- display Super Amoled olmasina ragmen Samsung taki canlilik yok

- telefonun alt kismindaki tuslarin isiklandirmasi yok. Com sacma :)

- alt tarafta iki hoparlor cikisi olmasina ragmen sarece tek tarafi calisiyor. Ikincisi tamamem dekoradyon amacli.

Su an ayni fiyat araliginda Huawei P8 Lite genel olarak daha iyi ve tercih edilmesi gerek bence. Onun da eksi tarafi pili acayip zayif olmasi.

tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu

Normal kullanimda 1 gun kadar. Zaten on screen suresi 4:30 saat civari.

Telefon dizayn ve malzeme kalitesi olarak cok guzel. Kasa full aluminyum.

Eksi taraflari:

- display Super Amoled olmasina ragmen Samsung taki canlilik yok

- telefonun alt kismindaki tuslarin isiklandirmasi yok. Com sacma :)

- alt tarafta iki hoparlor cikisi olmasina ragmen sarece tek tarafi calisiyor. Ikincisi tamamem dekoradyon amacli.

Su an ayni fiyat araliginda Huawei P8 Lite genel olarak daha iyi ve tercih edilmesi gerek bence. Onun da eksi tarafi pili acayip zayif olmasi.

Sevdiğim kısım tasarımı ve inceliği kesinlikle. P8 lite'ın pili o kadar zayıf ise zor olur kullanması.

Yorum bağlantısı

Pil uzun gitsin isteyen varsa akıllı telefon alımayacaksınız. Sıfır telefona az giden pil yapacak değil adamlar. Bütün telefonlar artık bir günü zor yapıyor. Haa sadece alo derseniz o zaman 2 günü görürsünüz.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Hocam p8 ilanın kalktı mi ben mi bulamıyorum?
Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu

Hocam p8 ilanın kalktı mi ben mi bulamıyorum?

Bildiğim kadarıyla Mehmet Bey satmaktan vazgeçti Zafer Abi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

N9005 ise kaçırmayın. Hatta varsa bi tane de bana lazım :)

evet sonu 5 le bitiyor. renkde siyah. yalnız kasa ekran serviste değişmiş sıkıntı olur mu? telefon çiziksiz şu anda hiç bir sıkıntısı yok

Yorum bağlantısı
Misafir

Note 4 için ne düşünüyorsunuz?

Samsung un tek alınacak serisi diyor herkes. Note ve diğerleri..  ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

evet sonu 5 le bitiyor. renkde siyah. yalnız kasa ekran serviste değişmiş sıkıntı olur mu? telefon çiziksiz şu anda hiç bir sıkıntısı yok

Ne kadar?

Note 4 için ne düşünüyorsunuz?

Bugün inceledim arkadaşta note 3 ten daha tok daha bi kaliteli duruyor. Fani dünyada iş görür :)

Yurt dışından gelen telefonlar garantili olmuyor. Genelde de rootlu oluyor. Root varsa hemen efsyedeğini alın. Yoksa da bence hemen root yapıp yedeğini gene alın. Ayrıca pilin altındaki imei ile telefonda çıkan imei aynı mı, btk kaydı var mı mutlaka karşılaştırın. Telefonla arama yapıp ses durumunu kontrol edin.

Ekran değişimi şans muhtemelen sorun olmaz.

Yorum bağlantısı
Misafir

Ne kadar?

900 vermiş telefoncu. Akraba indirimi ile 850 ye alırım gibi.  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Mevcut 16 gb discovery telefonumu değiştirmeyi veya takaslamayi düşünüyorum. Max.450-500 TL ye alternatif ne alabilirim ?

Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Peki bu GM 4g ler nasildir kullanipta şikayetçi olan var mıdır ? Discoveryide ki kronik problemler 4g dede var mıdır ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...