Ali Cihangiroğlu 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 (düzenlendi) Nexus 6P düşünenlere gaz vermek gibi olmasın ama alttaki dayanıklılık testini gördüm, bilgi için paylaşıyorum (ben wp ciyim o başka [emoji3] ). Nexus 6P'ye "ağır" dayanıklılık testi http://www.teknokulis.com/webtv/videoizle/nexus-6pye-agir-dayaniklilik-testi Dediğim gibi daha cihaz ortada yok, ben su anki bilgilere göre konusuyorum, eğer video daki gibiyse anında elerim, bu arada V 10 bu açıdan su anki testlere göre saglamlikta en baba telefon gozukmekte, bu durumda beklemedeyim, zaten m7 var bende, telefona ihtiyacım yok, maksat spor değişiklik olsun Htc ile Samsung ilişkisi kurmak bence hatadır.Bunu satışındada ele almak ayrı bir hatadır diye düşünüyorum. Bu iki markanın üretim,satış,kullanıcı sıtratejisi oldukça farklı boyuttadır diyede düşünüyorum. 2 sinide kulanmadım.Ben her daim Sony ve Asus tavsiyede,tercihte ederim Fakat Sony yada Asus'ta olsa Htc bu işte tartışılmaz öncüdür. A9 modeli ile millet olmamış dedi, alet yazılım olarak alayını döver bu net, atladıkları şeyse bu aletin premium olmaması, yani üst düzey model değil bu, kendileride söylüyor bunu, sınıfında bence çok iyi, a9 m9 ile aynı kulvarda değil, bir alt sinifta, bunu unutmamak lazım...HTC dedinmi biraz duracaksin, öyle kolayca batmaz ve yabanada atılmaz, androidi en iyi kullanan su an için bile Htc dir. 31 Ekim 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 İşte karşınızda ULEFONE .. Kendisi Tam bir ponpon katili . Kasasıyla donanımıyla gücüyle ve fiyatıyla öne çıkan 1 cihaz. Çinçonlar ile irtibata geçip türkiye distribütörlüğünü alıyorum . Forumada fiyatı 500TL http://www.banggood.com/Ulefone-Paris-5-Inch-2GB-RAM-Android-5_1-MTK6753-64bit-Octa-core-1_3GHz-4G-LTE-Smartphone-p-993204.html?utmid=200 Basic Information Model Ulefone Paris Band 2G: GSM850/900/1800/1900 3G: WCDMA900/2100 4G: FDD-LTE800/1800/2100/2600 SIM Card Dual SIM Card Dual Standby, (Micro SIM Card &Micro SIM Card) Both SIM slots are compatable with 4G, respectively Service Provide Unlocked Style Bar Phone Color Black,White Shell Material Plastic System OS Android 5.1 CPU MTK6753 64Bit ,Octa core 1.3GHz GPU Mali-T720 ROM 16GB EMMC RAM 2GB LPDDR3 1866MHz Screen Display Size 5.0 inch Type On-cell IPS LTPS,GFF full Lamination (2.5D Arc screen) Corning Gorilla Glass 3 Resolution 1280*720 (HD 720) Support Format Audio File Format WAV, AMR, MP3,AWB Video File Format 3GP, MP4, RMVB Image File Format GIF, JPEG, BMP, PNG E-book Format TXT, PDF FM Radio Yes, earphone needed Earphone Port 3.5mm Card Extend Supports an external TF card up to 64GB Data Transfer & Connectivity Data transfer USB/Bluetooth Mobile internet WAP/WiFi General Camera 13.0MP, auto focus with flash light , 5.0MP front Camera, Video 1080P Language multi-language,Please refer to the screenshots Phonebook 500 Message SMS, MMS Input Handwrite/Keypad GPS Built in GPS, A-GPS, GLONASS, Digital Compass WIFI Yes, 802.11b/g/n, Supports dual-band Wi-Fi 2.4GHz Bluetooth Yes,Bluetooth 4.0 Other Features Bluetooth, MP3, MP4, GPS, 3G, People, Browser, Hall Effect Sensor,Gravity Sensor,Ambient Light Sensor.Touch Sensor,OTG, E-book, Wi-Fi, 4G Dimensions 144.5*71.7*8.0mm Net Weight 128g Battery 2250mAh Standby time About 3~4 days Package Included 1 x Ulefone Paris Smartphone 1 x Battery 1 x Charger 1 x USB Cable 1 x Earphone 1 x User Manual 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 Dediğim gibi daha cihaz ortada yok, ben su anki bilgilere göre konusuyorum, eğer video daki gibiyse anında elerim, bu arada V 10 bu açıdan su anki testlere göre saglamlikta en baba telefon gozukmekte, bu durumda beklemedeyim, zaten m7 var bende, telefona ihtiyacım yok, maksat spor değişiklik olsun A9 modeli ile millet olmamış dedi, alet yazılım olarak alayını döver bu net, atladıkları şeyse bu aletin premium olmaması, yani üst düzey model değil bu, kendileride söylüyor bunu, sınıfında bence çok iyi, a9 m9 ile aynı kulvarda değil, bir alt sinifta, bunu unutmamak lazım... HTC dedinmi biraz duracaksin, öyle kolayca batmaz ve yabanada atılmaz, androidi en iyi kullanan su an için bile Htc dir. A9'u beğenmeyenlerden biriyim. Beklentimi karşılamadi daha doğrusu. Ha diyorlarsa bu amiral gemi degil, orta segment. Hayhay. O zaman fiyatını görelim. Sonra tekrar inceleyelim. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 A9'u beğenmeyenlerden biriyim. Beklentimi karşılamadi daha doğrusu. Ha diyorlarsa bu amiral gemi degil, orta segment. Hayhay. O zaman fiyatını görelim. Sonra tekrar inceleyelim.Bence de htc pis kaka, sat sen abi m8 i Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 Bence de htc pis kaka, sat sen abi m8 iYürü git la... İsmi lazım değil servet aydın diye bi arkadaş m7 aldı. Çok memnunmuş. Ondakini al. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 Yürü git la... İsmi lazım değil servet aydın diye bi arkadaş m7 aldı. Çok memnunmuş. Ondakini al.M7 eskittim ben ilk Mert den alırdım yoksa direk Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 M7 eskittim ben ilk Mert den alırdım yoksa direk O zaman bekle. Nexus gelsin [emoji14] Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 O zaman bekle. Nexus gelsin [emoji14]Çok geç Nexus beklerken g2 verelim [emoji14] Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 G2 + bir miktar para + holosko isterim Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 G2 + bir miktar para + holosko isterimAnlaştık, holosko kısmını da nakit olarak ayarlayalım [emoji14] Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 Anlaştık, holosko kısmını da nakit olarak ayarlayalım [emoji14]G2 + çok miktar para o zaman.Sen ölücüysen ben gömücüyüm [emoji16] [emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 G2 + çok miktar para o zaman. Sen ölücüysen ben gömücüyüm [emoji16] [emoji16] Tamam sar üççüs Yorum bağlantısı
Semih İzgi 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 İşte karşınızda ULEFONE .. Kendisi Tam bir ponpon katili . Kasasıyla donanımıyla gücüyle ve fiyatıyla öne çıkan 1 cihaz. Çinçonlar ile irtibata geçip türkiye distribütörlüğünü alıyorum . Forumada fiyatı 500TL http://www.banggood.com/Ulefone-Paris-5-Inch-2GB-RAM-Android-5_1-MTK6753-64bit-Octa-core-1_3GHz-4G-LTE-Smartphone-p-993204.html?utmid=200 Şu model daha çok hoşuma gidiyor http://www.kingsouq.com/ulefone-be-touch-2-s109430.html Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 ule bu phone ne zaman gelecekÇadır kurmak lazım zorlu center a Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 A9'u beğenmeyenlerden biriyim. Beklentimi karşılamadi daha doğrusu. Ha diyorlarsa bu amiral gemi degil, orta segment. Hayhay. O zaman fiyatını görelim. Sonra tekrar inceleyelim.Orta segment kardeş Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 1 Kasım 2015 Paylaş 1 Kasım 2015 Şu model daha çok hoşuma gidiyor http://www.kingsouq.com/ulefone-be-touch-2-s109430.html Semih o model daha iyi fakat pahalı sahibindende 800 falan istiyorlardi. Birde şey var ZUK Z1 . bu cihazda baya bi iddali. Çine falab yolum düşse kesinlikle alirim bu modellerdeb 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 Nexus 6P düşünenlere gaz vermek gibi olmasın ama alttaki dayanıklılık testini gördüm, bilgi için paylaşıyorum (ben wp ciyim o başka ). Nexus 6P'ye "ağır" dayanıklılık testi http://www.teknokulis.com/webtv/videoizle/nexus-6pye-agir-dayaniklilik-testi Senin testte fake çıktı kardeş, karalamalara inanmamak lazım, henüz cihaz tam olarak ortada değil Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 olabilir ben yapmadım, internet sitesinde yayınlanmıştı onların yalancısıyım, ama doğruda olabilir çunku bi kaç erken dağıtım yapılmış deneme amaçlı. Bu gunde chip dergisinde okuduğuma göre 6p nin çıkış tarihi 2 hafta ertelenmiş, Google on sipariş verenlerin sabrını zorladığı için 25 dolar geri verecekmiş.. On siparişi şimdi verenlere güzel bi haber. Senin testte fake çıktı kardeş, karalamalara inanmamak lazım, henüz cihaz tam olarak ortada değil Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 olabilir ben yapmadım, internet sitesinde yayınlanmıştı onların yalancısıyım, ama doğruda olabilir çunku bi kaç erken dağıtım yapılmış deneme amaçlı. Bu gunde chip dergisinde okuduğuma göre 6p nin çıkış tarihi 2 hafta ertelenmiş, Google on sipariş verenlerin sabrını zorladığı için 25 dolar geri verecekmiş.. On siparişi şimdi verenlere güzel bi haber. Bakalım bize gelecekmi ve fiyat ne olacak... Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 xiomi m2 note varmış. 860 lira filan. nasıl? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 xiomi m2 note varmış. 860 lira filan. nasıl? Meizu mu? Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 Meizu M2 note var birde Xiaomi Redmi note. Ikiside super telefon. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 (düzenlendi) Şu LG v10 da fena değil hani, çelik kasa, bükülme sıfır, çift ekran, çift ön kamera vs. acaba yazılımsal olarakta düzeldimi? 3 Kasım 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts