İçeriğe Yönlendir

Akıllı Cep Telefonu Önerileri

Misafir

Recommended Posts

Zafer Ayvacı

Ahanda son durum...

"Huawei'nin şu anda Nexus 6P'yi Türkiye'de satışa çıkarmasına dair herhangi bir planı yok. Huaweiülkemizdeki pazar talebine göre sonraki aylarda sınırlı sayıda Nexus 6P'yi çıkarabilir. Kısaca 6P ülkemizde bir ihtimalle ancak 2016'da raflardaki yerini alabilir. Ama bu durumun talebe göre şekilleneceğini tekrardan belirteyim.

Hasan Uğur Nayır - Teknokulis"

şuan çok sağlam bir fırça yazısını huawei ye yollamış bulunmaktayım :angry:

Evet benim de okuduğum buydu.

Adamsın!

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Evet benim de okuduğum buydu.

Adamsın!

M8 i satsana bana abi sen sıkıldın artık
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

M8 i satsana bana abi sen sıkıldın artık

Huawei'ye mail at [emoji14]
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Z3 yakışır [emoji14]

Eskidi, z5 anca kurtarır  :D

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Eskidi, z5 anca kurtarır :D

Ha doğru, zony de zamzung gibi oldu hergün bir model :D takip edemiyorum tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Z3 yakışır [emoji14]

Eskidi, z5 anca kurtarır :D

Nexus harici cihaz yok gözümde. M8'den sonra z3-5-15 sarmaz beni.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

v10 tutmadı, satışları kötü ve sevmedik :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Lg v10?

Bakmadım bile. Ama elciy falan beni bozar yav. hTC ötesi gerçekten beni cezbetmiyor. Nexus.un da güncelleme avantajı, tasarım, BoomSound benzeri duble hoparlör, kamera ve muhtemelen uygun fiyat kısımları çekti.

V10 neymiş bi ara bakayım.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Nexus harici cihaz yok gözümde. M8'den sonra z3-5-15 sarmaz beni.

z5 duman eder bencede neyse  :D çift hoparlör, geri kalan herşeyde ise fena yapar  :tongue:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

M8'i mi? :D

m9 bile hikaye ne m8 i  :D

http://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone2=6074&idPhone3=6891&idPhone1=7536

aslında m9 çokta fena gelmiyor gözüme, m7 den sonra farklı olsun istiyorum, o yüzden pek sarmadı beni, ama şu kesin M9 3 sene rahat götürür beni :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

m9 bile hikaye ne m8 i :D

Hahahahh. Premium class abi. Tarz meselesi. Ayrıca stabilite, sorunsuzluk veeee hTC Sense!
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hahahahh. Premium class abi. Tarz meselesi. Ayrıca stabilite, sorunsuzluk veeee hTC Sense!

Sony de aynı stabillikte Zafer, adamlar yapmış valla :) sense süper evet ama sadece sense de yetmiyor

, bu arada m9 halen 2200 tl. civarı, bu durumda Nexus 6P en iyi seçim olacak sanırım.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Daha önce yazdım, m8den sonra su anda başka hTC almam ben. A9 dahil. Nexus.u da saydığım sebepler ve beklediğim fiyat aralığında gelirse. Yoksa m8'in eksik yönü yok benim için.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

S5'i nasıl bilirsin abi?

çok iyi bliriz, en son 189 liraydı sanırım  :D

1280x720-l86.jpg

Daha önce yazdım, m8den sonra su anda başka hTC almam ben. A9 dahil. Nexus.u da saydığım sebepler ve beklediğim fiyat aralığında gelirse. Yoksa m8'in eksik yönü yok benim için.

onu bırak ben m7 den sonra ihtiyaç duymuyorum, sen m8 le hiç duymazsın  :D  benim derdim sadece değişiklik olsun, yoksa m7 yi satacağım falanda yok :) zaten kamerasıda sağlam, seninkinden, sıkıntı yok  :D

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
(düzenlendi)

o nedir ya :D

tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

o nedir ya :D

s beeeş hani flash tv de satıyorlarya  :D  birde ixperia var, bir görsen  :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Diyoruzda inanan yok. Ali abiye göre ultrasüpersonic telefonları var. Ama gelgörki zamzungun tek modeli kadar toplam satışı yok.

Nesine inanmıyoruz, m7 m8 Super cihazlar, m7 ile hala en ufak sıkıntı yada eksiklik yaşamış değilim, gel gorki tutulmadı, adamlar reklam yapamıyor, satışın olmaması tırt olması demek degil ki, adamların cihazları güzel yazılım o biçim ama satmıyor ışte, samsung satsa ne olur note serisi dışında ise yarayan modeli sadece edge, 3 yaşındaki m7 nin yanında s serileri hala hikaye kalmakta, samsunga para vermem ben, ama m7 den sonra durdu adamlar, üstüne birşey koymadilar bence, satmama sebebkerinden biri de bu, yoksa m7-8-9 benim diyen çoğu telefonu yer :) tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Htc ile Samsung ilişkisi kurmak bence hatadır.Bunu satışındada ele almak ayrı bir hatadır diye düşünüyorum.

Bu iki markanın üretim,satış,kullanıcı sıtratejisi oldukça farklı boyuttadır diyede düşünüyorum.

2 sinide kulanmadım.Ben her daim Sony ve Asus tavsiyede,tercihte ederim Fakat Sony yada Asus'ta olsa Htc bu işte tartışılmaz öncüdür. :good1:

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...