Ali Cihangiroğlu 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Fiyatı da iyi. 1000 lira altı olmalı. Hımm, olmadı o zaman 32gb olanı abd de 1500 tl. ne yazıkki... Telefonu oğlum kullanıyor. iphone gibi tek tuş.farkı hem dokunmatik hem basmalı.yani tek dokunuşla bi önceki menüye geçiş yapıyor.basınca ana menüye dönüyor.kamera 20küsur megapiksel.gayet başarılı. bende s6 plus var ikisini yanyana koyup test ettik hız aynı.parmak izi kilitli.kasa oldukça sağlam.dışardeyken düşürmüş ama çizik yok.hafıza kartı takılmıyor.32 gb ideali.teli ilk aldığımda türkçe vardı.şimdi güncellemelerden sonra türkçe gitti.ama çözülebilirmiş.bunlar oğlumun anlattıkları. Bu arada oğlum android delisi.özellikle bu teli istemişti çinden.2 aydır telefonu kullanıyor.sormamı istediğiniz bir sey varsa öğrenim. Afferin oğlana, daha bu yaşta doğru yolda, eee yeni kuşak azizim Yorum bağlantısı
İsa Erdoğan 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Bu arada benim telin kamerası 16 piksel meizu 20piksel şimdi yanyana koyup foto çektim benim 16 m.piksel daha kaliteli resim çekiyor.meizu pek 20m.piksel gibi durmuyor.yada benim test yapış şeklim hatalı. Ali bey android özgürlüktür:) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 16mp daha kaliteli gozukebilir ekranda. megapiksel farki bir noktaya yakinlasitrsaniz cikar ama 2.6'lik mercimek sensorlerden cok sey beklememek lazim. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Bu arada benim telin kamerası 16 piksel meizu 20piksel şimdi yanyana koyup foto çektim benim 16 m.piksel daha kaliteli resim çekiyor.meizu pek 20m.piksel gibi durmuyor.yada benim test yapış şeklim hatalı. Ali bey android özgürlüktür:) mp in kalite ile pekte ilgisi yoktur, lens ve sensör ile yazılım önemli aslında... Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Telefonu oğlum kullanıyor. iphone gibi tek tuş.farkı hem dokunmatik hem basmalı.yani tek dokunuşla bi önceki menüye geçiş yapıyor.basınca ana menüye dönüyor.kamera 20küsur megapiksel.gayet başarılı. bende s6 plus var ikisini yanyana koyup test ettik hız aynı.parmak izi kilitli.kasa oldukça sağlam.dışardeyken düşürmüş ama çizik yok.hafıza kartı takılmıyor.32 gb ideali.teli ilk aldığımda türkçe vardı.şimdi güncellemelerden sonra türkçe gitti.ama çözülebilirmiş.bunlar oğlumun anlattıkları. Bu arada oğlum android delisi.özellikle bu teli istemişti çinden.2 aydır telefonu kullanıyor.sormamı istediğiniz bir sey varsa öğrenim. Tek tuşun biraz basit durduğundan bahsediyorlar, doğru mu? 800 liraya kayıt dahil mi? Bu arada oğlunuza selamlar. Yorum bağlantısı
İsa Erdoğan 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Fiyata kayıt dahil değil. Tek tuşu bi kaç dakkadır deniyorum.gayet kullanışlı.geri dönüşler oldukça hızlı.tek tuşlu tlflarda olması gereken kullanışlı bir özellik bence. İmkanınız varsa almadan önce bir test etmenizde fayda var.satışa başladımı bilmiyorum Türkiye de. oğlumdan da size selam var.ayrıca söylediği ekrana kırılmaz ekran koruyucu takıldığında tek tuş hafif içerde kaldığı için kullanmada sıkıntı oluyormuş.oda çıkarmış.belki söylenen sıkıntı bundan kaynaklı olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Hah demek ekran koruyucu takınca tuşa basmak zor oluyor, bu durumda barnak izi sensörü telefonun arkasında olan bir modele bakmak lazım 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Hah demek ekran koruyucu takınca tuşa basmak zor oluyor, bu durumda barnak izi sensörü telefonun arkasında olan bir modele bakmak lazım Arkada daha kullanışlı gibi 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Hah demek ekran koruyucu takınca tuşa basmak zor oluyor, bu durumda barnak izi sensörü telefonun arkasında olan bir modele bakmak lazım Barnak izi sensoru problem yapmazda tusa basmasi gicik oluyor. Benim kayinbiraderin ayponuna temperli cam taktik ordan biliyorum:) Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 (düzenlendi) Barnak izi sensoru problem yapmazda tusa basmasi gicik oluyor. Benim kayinbiraderin ayponuna temperli cam taktik ordan biliyorum:) Onda sadece tuş sorun oluyorsa iyi yine 29 Ekim 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 (düzenlendi) Arkada daha kullanışlı gibi o zaman az daha ucuzuna geçelim 32 gb 429 dolares nexus 5X 29 Ekim 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 (düzenlendi) o zaman az daha ucuzuna geçelim 32 gb 429 dolares [/url] Ekran sararma sorunu var diyorlar. Bir sonraki partiye kadar sabret abi 29 Ekim 2015 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 ondroid one turkcell de 699 lira 24 taksit. hangi paketler bilmiyorum ama. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Benim galaxy alpha da da temperli cam var ve tuş çok içeride kalmış. Parmak izini kullanmıyorum. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Şu cihazda da gözüm var. 6000 Mah pil çok dikkat çekici. http://www.kingsouq.com/oukitel-k6000-mp000369c.html Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Şom ağızımı açmışım. Şarj soketim bozuldu ve telefonsuz kaldım... Parçayı spariş ettim Aliexpressden fakat 20 günde mi gelir 30 günde mi gelir... Ne yapsak şimdi. Sende ne var di semih honkong post varsa onu seceydin maksimum 12 günde gelirdi Yorum bağlantısı
Semih İzgi 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Sende ne var di semih honkong post varsa onu seceydin maksimum 12 günde gelirdi Lenovo K900 var bende abi. Cok guzel cihaz ama lenovo gozden cikartali cok oldu. Öksüz ama gururlu. Standart sevkiyati sectim honkong post varmi bakayim bi. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Lenovo K900 var bende abi. Cok guzel cihaz ama lenovo gozden cikartali cok oldu. Öksüz ama gururlu. Standart sevkiyati sectim honkong post varmi bakayim bi. 12 günde gelmiş ti bana bikaç kişi k900 onermisto nasıl cihaz Yorum bağlantısı
Semih İzgi 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 12 günde gelmiş ti bana bikaç kişi k900 onermisto nasıl cihaz Şekil cihaz. Kamerasından çok memnunum yoksa satmak için birçok sebep bulursun (ısınması, pili içmesi, güncelleme almaması) Severek kullanıyorum, yedek parçası gelince gittiği yere kadar son nefesini verene kadar kullanırım sanırım. Külli patlayınca da meizu MX6 (çıkmış olur) alırım 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Galiba meizu mx5 alacağım. Digital market'te satışı var. Ayrıca Bahreyn'den getirtme şansım da var. Bahreyn fiyatını tam bilmiyorum ancak garanti işi kafamı kurcalıyor. Pasaport kaydı falan 1000 lirayı geçmezse getirtmeye değer mi?Bence diğer modellere göre riskli bir iş Meizu. O yüzden ben olsam TR satışından alırım abi. Yani garanti ihtiyacı doğarsa aradaki fiyat farkından fazla harcamak zorunda kalabilirsin. Mx5 güzel cihaz bence. Alınabilir. Ali abi bu Nexus6p gelmeyecek diyorlar memlekete. Herhalde o iş yatacak. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Benim galaxy alpha da da temperli cam var ve tuş çok içeride kalmış. Parmak izini kullanmıyorum. Zamzunga döndün gene Zamzung bile pişman oldu o telefonu ürettiğine. O fiyata o telefonu alanlara yazık. Hemen vazgeçtiler üretimden. S4 için custom rom yapan bi çocuk vardı.. Dünya kullanıyordu romunu. S4 ü satıp alpha aldı çocuk herkesi üzdü. Muhtemelen kendini de.. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Zamzunga döndün gene Zamzung bile pişman oldu o telefonu ürettiğine. O fiyata o telefonu alanlara yazık. Hemen vazgeçtiler üretimden. S4 için custom rom yapan bi çocuk vardı.. Dünya kullanıyordu romunu. S4 ü satıp alpha aldı çocuk herkesi üzdü. Muhtemelen kendini de.. Valla bence çok hoş cihaz. 3 gün oldu gayet mutluyuz şimdilik. Bıraktığım yerde samsung berbat durumdaydı biraz daha kendini toplamış. Ama bir htc değil. Samsung bu cihazda nirvana yapıp hata yaptığını anlayıp bırakmış olmalı. Tasarımı ve kamerası çok hoşuma gitti. Eğer bana kafa tutarsa full kaskosu var bakarsın kırılmış gelmiş 1500 tl. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 (düzenlendi) Bence diğer modellere göre riskli bir iş Meizu. O yüzden ben olsam TR satışından alırım abi. Yani garanti ihtiyacı doğarsa aradaki fiyat farkından fazla harcamak zorunda kalabilirsin. Mx5 güzel cihaz bence. Alınabilir. Ali abi bu Nexus6p gelmeyecek diyorlar memlekete. Herhalde o iş yatacak. Nereden öğrendin, gelmesin dert değil, abd den alacağım nasılsa 30 Ekim 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Nereden öğrendin, gelmesin dert değil, abd den alacağım nasılsa Hatırlamıyorum da gecen shiftdelete.Net gibi bir yerde okumuştum. Hatirlayamadim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Hatırlamıyorum da gecen shiftdelete.Net gibi bir yerde okumuştum. Hatirlayamadim. Ahanda son durum... "Huawei'nin şu anda Nexus 6P'yi Türkiye'de satışa çıkarmasına dair herhangi bir planı yok. Huaweiülkemizdeki pazar talebine göre sonraki aylarda sınırlı sayıda Nexus 6P'yi çıkarabilir. Kısaca 6P ülkemizde bir ihtimalle ancak 2016'da raflardaki yerini alabilir. Ama bu durumun talebe göre şekilleneceğini tekrardan belirteyim. Hasan Uğur Nayır - Teknokulis" şuan çok sağlam bir fırça yazısını huawei ye yollamış bulunmaktayım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts