İçeriğe Yönlendir

Akıllı Cep Telefonu Önerileri

Misafir

Recommended Posts

Gürçay Hüseyin

EU versiyon degil ise sistemi guncelleme. Cok guzel telefon bencede.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

EU versiyon degil ise sistemi guncelleme. Cok guzel telefon bencede.

eu version yüklü şuanda.. ama güncelleme yapmıyorum yine de :) 

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin
(düzenlendi)

Eu ise bas gazaa. :D

Pil omru ile bilgi verebilirsen makbule gecer. 

tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Yurtdışından lenovo vibe x2 aldım.. Çiçek maaşallah çiçek :D

Nasıl aldın. Patates olarak mı aldın :) gümrükten geçitmek için :D

Yoksa biri mi getirdi...

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Eu ise bas gazaa. :D

Pil omru ile bilgi verebilirsen makbule gecer. 

Telefon yeni olduğu için biraz kurcalıyorum haliyle sağını solunu. Bu durumda 1.5 gün gidiyor bana şarjı.. Dün akşam 5 de şart ettim şuanda %59 da şarjı..

Nasıl aldın. Patates olarak mı aldın :) gümrükten geçitmek için :D

Yoksa biri mi getirdi...

Yok meşhur siteden aldım..

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Önder Kuru
(düzenlendi)

General mobile 4G (Android One) gören inceleyen oldu mu?

tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

General mobile 4G (Android One) gören inceleyen oldu mu?

Alan bile oldu. İlk izlenimleri konusuna yazdım. Merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim. Parasına göre iyi telefon, detaylı inceleme ve kullanma firsatim olmadı. İlerleyen günlerde batarya vb konularda daha detaylı bilgileri yazarım

Yorum bağlantısı

Sahte olsa nolur. Gittigidiyor bu konuda çok hassas. Telefonu alınca 2 gün incele sahteyse geri gönder. Orjinal olduğunu anlamak için önce kiese tanıtın. Sadece bu yetmeyebilir ama. Pilin altındaki imei ile telefondan sorgulanan imei aynı olmalı ve BTK dan imei kontrolü yapılmalı.

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Arkadaşlar bir sorum olacak. Samsung e5 aldım. E5 için igo'nun navigasyon sürümü var mı yoksa herhangi yazılım atsam çalışır mı?

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Belki yeri ve konusu degil ama bi abim GM 4g aldi. Antutu test sonucu 20850.  Antutuya pek takilmam ama ben g2 ile 40000 alirken bu cihazin yarı puan almasi beni tedirgin etti. Yeni nesil işlemcisi ve 2 gb rami ile bi 30bine yaklasir diyordum fakat cok altinda kaldı. Gm 4g kullanicisi varsa rica etsem bi test yapabilirmi? Karsilastirma açısından 

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Belki yeri ve konusu degil ama bi abim GM 4g aldi. Antutu test sonucu 20850.  Antutuya pek takilmam ama ben g2 ile 40000 alirken bu cihazin yarı puan almasi beni tedirgin etti. Yeni nesil işlemcisi ve 2 gb rami ile bi 30bine yaklasir diyordum fakat cok altinda kaldı. Gm 4g kullanicisi varsa rica etsem bi test yapabilirmi? Karsilastirma açısından 

Rakamlarda anormallik yok. :)

Yorum bağlantısı

Arkadaşlar bir sorum olacak. Samsung e5 aldım. E5 için igo'nun navigasyon sürümü var mı yoksa herhangi yazılım atsam çalışır mı?

Google markette satilan bir surum vardi. Google ile sanirim bir problemleri oldugu icin su an satista degil. Ben almistim Note2, nite3, note4 guzelce kullaniyordum. Son gincellemeee telefona format attim. Markette de olmayinca firmaya mail gonderdim cevap bekliyorum simdi.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

İnternette bir kaç sürüm buldum indirdim ama hata veriyor. Bir yerde hata yapıyorum sanırım.

Yorum bağlantısı

İnternette bir kaç sürüm buldum indirdim ama hata veriyor. Bir yerde hata yapıyorum sanırım.

Onlari hepsi kırılmış surumlerdir. Her guncellemede yeniden piyasaya surulir. Kendi kendine guncelleme yapamadigindam internette illegal bircok program var..yine orjinal olmadigi icin ekran cozunurlugune gore ayarlamadan ya da yuklemeden dogru calismazlar. Şimdilik sygic ya da here programlari is gorur.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Murat Birinci

Nokia Here Maps  :good1:  Android tüm sürümlerde geçerli

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk
(düzenlendi)

Here'yi bende tavsiye ederim. Sygic'i indirdim ama kullanımı çok karışık. Hereyi indirdikten sonra oh be dedim.

tarihinde Ayhan Şentürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...