İçeriğe Yönlendir

Akıllı Cep Telefonu Önerileri

Misafir

Recommended Posts

Mahmut Yıldız

Huawei P8'de ilginç bazı özellikler var. 

• 1,2 dereceye kadar düzeltme yapabilen OIS. Bu özellik sadece rakamlarda kalmaz ve gerçekten çalışırsa çok güzel.
  • Kamera sensörü RGBW, yani dört renk. Bunun hem renk kontrastını iyileştireceğini hem de düşük ışıkta fotoğraf kalitesini arttıracağı söyleniyor.
  • e-ink kapak (iphone 6'da olduğu gibi)
  • telefonu sesli bulma. Telefonu evde kaybettiğinizde sesleniyorsunuz ve size cevap veriyor ya da siz gelinceye kadar müzik çalıyor
  • çift tıklayarak ekran görüntüsü alma, daire çizerek ekranda istediğiniz alanı kaydetme
  • 6,4 mm kalınlık
  • Signal+ diye birşeyden bahsediyorlar. Akıllı telefonlarda ilk defa uygulanmış galiba. Çekim kalitesini artırıyormuş. 

bence ısınma problemi olup olmaması önemli. ısınan telefona gıcık oluyorum.

pilin ne kadar dayanacağı önemli

bundan 3 sene sonra halen takılmadan çalışması önemli.

OIS de olduğuna göre fiyatı görüp beklemek lazım.

Ekran görüntüsü alırken normal tıklatma yapılmıyormuş. Kapı çalar gibi parmağımızı kırıp arka tarafı ile iki kez vurmak gerekiyormuş. Aynen videoda 2:44'teki gibi.

https://youtu.be/NH4-DtCmPiA?t=165

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

P8 Max için 2,23 gün kullanım süresi vermişler. Nasıl hesapladılar merak ediyorum.

Ayrıca çift anten kullanılmış. 

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Meizu MX4 Pro çok hoşuma gitti. Meizu, Xiaomi vb. iki üç firma daha gelse şu memlekete, iyice rahatlayacağız da. Dur bakalım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

pehh   :) NEC verelim, ısınmaz  :D water cooling

600x450_8V3BCB5B2ERI0011.jpg

NEC_watercooled_phone_02.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Tamamen tarafsız yorumlar yapıcam bu aralar bir çok model cihaz deneme şansım oldu.

M7 hala şahsi telefon olarak kullanıyorum: hızlı akıcı stabil deli gibi bunda hemfikiriz. 32 gb ın 29 u falan doku muzik foto büyük uygulamalar vs en baba oyunlar bile yavaş değil. Kamera pembeleşme sorunu olmamasına rağmen gece çekimi rezalet.

Z3 karanlık çekimi beğenmedim. Kirli o da flaşız ışık düşük yerlerde. Tasarım şık. Ağır geldi biraz ancak pil performansı çok iyi. M7 nin bu ara pilinden hiç memnun değilim şu fix gelsin düzelir belki.

Note4. Samsung işte. Alet yine Kasım Kasım kasılıyor. Pil eh işte. Note 2 den sonra hiç birini tutmadım. Ancak edge olanı aşırı seksi alet :) ona laf yok. Malzeme kalitesi düşük.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Dün galaxy s6 yi inceledim, kasa şık ve sağlam, ama aynı samsung, fark hissetmedim, daha doğrusu elbette donanım falan iyi ama budur demedi hatta yan yana diğer zamzumg ların yanında zor farkettim, yani geçtim, yok arkadaş alet yok, m7 ye devam...

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Huawei, 3 4 sene içinde samsung ve lg nin yerini alır.

Yavaş alsın :D
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Yerini alamaz da yanlarına gelir. Ancak HiSilicon firmasının iyi çalışması lazım ki işlemci piyasasında biraz daha yer edinsin. 

Yorum bağlantısı

Bu konu ilk açıkdığında s2 1650 lira iohone 4s 2000 liraymış. 3_4 sene önceki fiyatlara bak. Biz burda şu iyi bu iyi derken adamlar cukkayı doldurdu. Vestele 700 lira vermiyoruz Elin gavurunu zengin ediyoruz. Belki vestel alsak o da kendini geliştirecek...

Yorum bağlantısı

Bende Android işletim sistemini kullanıyorum. Arkadaş rezalet bir şey. Samsung galaxy grand 2 sahibiyim. Güya 1.5 gb ram var. İkide bir donup duruyor. Valla azcık şu maddi durumu düzeltirsem yeniden ios a döneceğim. İos candır gerisi heyecandır

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bende Android işletim sistemini kullanıyorum. Arkadaş rezalet bir şey. Samsung galaxy grand 2 sahibiyim. Güya 1.5 gb ram var. İkide bir donup duruyor. Valla azcık şu maddi durumu düzeltirsem yeniden ios a döneceğim. İos candır gerisi heyecandır

Kardeş seninki tarihi model, andronun zayıf olduğu zamanlarda kalmissin sen, şimdi ios değil andro güçlü hemde her açıdan ve cihaz çeşitleri acisindan da senin yapman gereken ilk is cihazını guncellemen, sonrasında tekrar yaz buraya, ios can haa, baya bir geride kalmissin vallahi tıpki ios8 gibi... :)
Yorum bağlantısı

Kardeş seninki tarihi model, andronun zayıf olduğu zamanlarda kalmissin sen, şimdi ios değil andro güçlü hemde her açıdan ve cihaz çeşitleri acisindan da senin yapman gereken ilk is cihazını guncellemen, sonrasında tekrar yaz buraya, ios can haa, baya bir geride kalmissin vallahi tıpki ios8 gibi... :)

Yok usta. Arkadaşlarda son cihazlardan var. Alıp elime inceliyorum. Ben de az çok çakarım bu işlerden. Android uygulamalar bile dandik. Sistem dandik bir kere.
Yorum bağlantısı

Tamamen tarafsız yorumlar yapıcam bu aralar bir çok model cihaz deneme şansım oldu.

...............

Note4. Samsung işte. Alet yine Kasım Kasım kasılıyor. Pil eh işte. Note 2 den sonra hiç birini tutmadım. Ancak edge olanı aşırı seksi alet :) ona laf yok. Malzeme kalitesi düşük.

Ozan nerede note4 kasım kasım kasıldı?Asagidaki ram doluluguyla bende bir yavaslama olmuyor mesela. Snapdragon(yurtdisi cihaz) ya da showroomlardaki ornek telefonlardan mi bu izlenimi edindin? Kac dakika,kac saat kullanimda bu veriye ulastigin onemli. Kullandigim cihazi temize cikarmak icin degil, note4 basliginda 3 aydir yazip kullananlarin deneyimini iki satirla yok saydigin icin yaziyorum. Eh iste dedigin pilden daha iyisini sunan bir model mi var? Gunluk kullanimda sabah 6:00'dan gece 11:00'e kadar sarj ihtiyacı duymayan bir telefonun pili nokia 3310'a gore eh iste olabilir ama bu tarz 2k ekrana sahip bir cihazda note2'den daha iyi performans sunuyor. 15 ay note2 kullandim. 9 ay note 3, 4 aydir fiili olarak, 6 aydir giyaben note4 kullaniyorum. Bu yuzden farklari gayet net gorebiliyorum.

2a394ee970604dbd417259f57aa950dc.jpg

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Bu konu ilk açıkdığında s2 1650 lira iohone 4s 2000 liraymış. 3_4 sene önceki fiyatlara bak. Biz burda şu iyi bu iyi derken adamlar cukkayı doldurdu. Vestele 700 lira vermiyoruz Elin gavurunu zengin ediyoruz. Belki vestel alsak o da kendini geliştirecek...

Vestel'i kendi personeli bile zorunlu olmasına rağmen kullanmıyor..

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
(düzenlendi)

Telefon.. Arkadaş en ufak düşmede ekranın kırıldığını ve sürekli cebinden ekran parası vermek istemediğini, masada iphone bulunmasının yasaklandığını vb. anlattı oradan biliyorum..

tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Yok usta. Arkadaşlarda son cihazlardan var. Alıp elime inceliyorum. Ben de az çok çakarım bu işlerden. Android uygulamalar bile dandik. Sistem dandik bir kere.

Sen bilirsin, durum öyle değil, stabillikte Andro 5 ios tan daha iyi daha az çökmeye sahip bir yazılım halineye gelmiş durumda, sistem kesinlikle dandik değil, ios ta değil, aralarında tek fark artık birinin daha çok şey yapmana izin vermesi, çok daha fazla özelleşeilmesi başka fark yok, şöylede diyim, ayponda en ufak daha üstün şey bulamazsın, seni tatminin etmeyen cihazlar olmasın, hTC Sony gibilere bak, yoksa elmanın ip6 sı bile bunların yanında daha sönük kalıyor, bu arada ben her ikisindende sıkıldım, başka şeyler çıksa diye umud ediyorum, apple a ise bamıyorum bile...

Tabii karar senin, aypon bana ne yetiyor nede tatmin ediyor mesela...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Lg G2 de anroid 5.0.2 stock rom kullanıyorum ART dosyalama sistemiyle gayet stabi ve muazzam cihazımın hiç şiştiğini görmedim . telefonu asla kapatmam restart yapmam ve yağ gibi akıyor cihaz 1 kere kasılmaz .pil tüketimide 3000mah liopolymer gayet başarılı .. sabah 8 de çekiyorum şarjdan gece 12 ye kadar aktif kullanıyorum sosyal ağlar falan gece %15 kalıyor günü çok rahat çıkartıyor . 5.30  - 6 saat ekran alıyorum wifi ile ..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Kardeş 2 senedir m7 kullanıyorum, cihaz şimdiyedek bir kez bile ne yavaşladı ne reset ne birşey, o zamanlar mazide kaldı, hala daha o süper bu tırt denmesi ayıp oluyor artık, alayı iyi alayı ne ayponu o ne kardeşim :)

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

bende yıllardır ios kullandım .. Acayip sıkıldım hiçbirşeye izin vermiyor malesef müzik atmak bile işkence .. 1 yıldır android kullanıyorum ilk android cihazım LG g2 dünya varmış diyorum başkada birşey demiyorum :))

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...