İçeriğe Yönlendir

Akıllı Cep Telefonu Önerileri

Misafir

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Zifir karanlık

Otomatik mod

Manuel

Flaşsız manuel

Hımmm, flaşsız zaten olmaz gayet normal, diğerlerinde kumlama var, tahmin ettiğim gibi, aynı çekiyor farkı yokmuş be Servet aga, bana kötü geliyor bu çekim, idare eder diyelim, demekki normal miş durumu, 20 mp alet ama durum bu.

Teşekkür ettim. :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Telde isterse 30mega çekim olsun.Minnacık açıdaki bir lens ile daha nasıl bir çekim beklenebilr ki?Bu lens ile piksel boyutu yüksek olunca ucundan azıcık güzel çekim oluyor hepsi bu.Bu kameralarda sadece video hızından dolayı iyi denilebilir.Fazlasını beklemek hata olur.

En güzel çekimleri sadece günışığında olabiliyor.Gerisi sanal gibi.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

Alıcan windows mobileyi açıcan here drive+ navigasyonu 10 numara 5 yıldız.. kameraysa kamera (20 mp),,  bataryasa batarya (3400mA),, performanssa performans (2,2GHz x 4 işlemci), ekransa ekran (6 inch), 2 GB ram, Snapdragon 800 ekran işlemcisi, en önemli özelliğide C++ tabanlı, android gibi ikide bir format istemez, yavaşlama yapmaz.. dahası çok,, fazlası var eksiği yok. Lumia 1520 dahasını tanımam,, ama her güzel gibi kusurada yok değil; dokunmatiği arasıra sıkıntı çıkartabiliyor, gerçi biraz şans işi,, gerçi sorun olsada servise hallediyor,,  fiyat performans açısından bakıldığında ford dan daha iyidir :good1:

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Arkadaşlar en son LG G3 Beat 'ta karar kıldım :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Alıcan windows mobileyi açıcan here drive+ navigasyonu 10 numara 5 yıldız.. kameraysa kamera (20 mp),, bataryasa batarya (3400mA),, performanssa performans (2,2GHz x 4 işlemci), ekransa ekran (6 inch), 2 GB ram, Snapdragon 800 ekran işlemcisi, en önemli özelliğide C++ tabanlı, android gibi ikide bir format istemez, yavaşlama yapmaz.. dahası çok,, fazlası var eksiği yok. Lumia 1520 dahasını tanımam,, ama her güzel gibi kusurada yok değil; dokunmatiği arasıra sıkıntı çıkartabiliyor, gerçi biraz şans işi,, gerçi sorun olsada servise hallediyor,, fiyat performans açısından bakıldığında ford dan daha iyidir :good1:

Kim demiş andro yavaslar diye zamzung sandım sanırım :) bu arada kamera ve pil dışında şimdilik daha iyi değil, üzgünüm.

Here drive androda var, cok ta güzel bu arada...

Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı

Kim demiş andro yavaslar diye zamzung sandım sanırım :) bu arada kamera ve pil dışında şimdilik daha iyi değil, üzgünüm.

Ali abi windows'tan anroide geçince en çok eksikliğini hissettiğim uygulama buydu. Niyeyse aramak da aklıma gelmemişti. [emoji4]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Arkadaşlar en son LG G3 Beat 'ta karar kıldım :)

Hiç St denim mavi fiestacıya yakışıyormu  :p   hayırlı olsun Ayhan, yorumları bekliyoruz :)

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

bende üzgünüm,, java tabanında yazılan bi yazılım eninde sonunda yavaşlamaya mahkum, markası çokda farketmez. birde androidde ramlar sürekli doludur, çalışmak için android baya performans istiyor, onun için şimdi olmasa da eninde sonunda bi iki güncelleme sonrası veya uygulama indirme sayınız arttıkça kasılıp kalıcak ne yazikki :(  neyse uzun lafın kısası diğer windows tel bilmem ama lumia 1520 candır,, bu arada here drive gerçekten çok iyi, androide gelmesi iyi olmuş :bravo:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

bende üzgünüm,, java tabanında yazılan bi yazılım eninde sonunda yavaşlamaya mahkum, markası çokda farketmez. birde androidde ramlar sürekli doludur, çalışmak için android baya performans istiyor, onun için şimdi olmasa da eninde sonunda bi iki güncelleme sonrası veya uygulama indirme sayınız arttıkça kasılıp kalıcak ne yazikki :( neyse uzun lafın kısası diğer windows tel bilmem ama lumia 1520 candır,, bu arada here drive gerçekten çok iyi, androide gelmesi iyi olmuş :bravo:

Windowsta tam bir ram sever, andro rama yayılır, istersen 1 terabayt ram koy, zaman içinde tüm yazılımlar şişer, pc de format atarsınız hatta, andro eskiden siserdi hiç sismez değil elbet ama son istatistiklere bakarsan androidin ios tan daha az cokme ve sismeye sahip olduğunu göreceksin, ios zaten ya androya dönüşecek yada apple androide geçecek, zaman içinde goreceksiniz, win ise su an için hala gelişmesi gereken bir yazılım, kapasitesi falan süper ama androya tercih edilmesi için daha seneler var, lumialar su an için sadece kamera bence, tercih etmiyorum, daha zamanı var ama kısa süre sonra önemli pozisyonlara gelecegide kesin, zaten microsoft cyanogen modu boşa satın almadı, özel bir rom ile tüm andro telefonları win yapacak adamlar vs.

Bu arada win de androda ram ve donanım ister, ha suda var, artık kamera larda acaip gelişti, lumialarin kamera avantajida bitti gibi, o yüzden su an için şansı yok, tekrar üzgünüm, su an en iyi sistem andro, sonra ios, yalnız kısa bir zaman sonra win dengeleri değişecek, fakat daha zaman var, su an için değil...

Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı

Windowsta tam bir ram sever, andro rama yayılır, istersen 1 terabayt ram koy, zaman içinde tüm yazılımlar şişer, pc de format atarsınız hatta, andro eskiden siserdi hiç sismez değil elbet ama son istatistiklere bakarsan androidin ios tan daha az cokme ve sismeye sahip olduğunu göreceksin, ios zaten ya androya dönüşecek yada apple androide geçecek, zaman içinde goreceksiniz, win ise su an için hala gelişmesi gereken bir yazılım, kapasitesi falan süper ama androya tercih edilmesi için daha seneler var, lumialar su an için sadece kamera bence, tercih etmiyorum, daha zamanı var ama kısa süre sonra önemli pozisyonlara gelecegide kesin, zaten microsoft cyanogen modu boşa satın almadı, özel bir rom ile tüm andro telefonları win yapacak adamlar vs.

Bu arada win de androda ram ve donanım ister, ha suda var, artık kamera larda acaip gelişti, lumialarin kamera avantajida bitti gibi, o yüzden su an için şansı yok, tekrar üzgünüm, su an en iyi sistem andro, sonra ios, yalnız kısa bir zaman sonra win dengeleri değişecek, fakat daha zaman var, su an için değil...

Bence telefonu kullanan kişinin teknolojiye yaklaşımı da bu konuda belirleyici oluyor. Eğer ben çok uygulama indirmiyorum. Telefonum hızlı ve akıcı olsun sağlam olsun diyen birisi olursa windows'tan da çok memnun kalacaktır. Uygulama kullanma alışkanlığına bağlı olarak değişecek bir durum. Uygulama konusunda bir atılım yaparlarsa şansları var. Sesli asistan konusunda da bence en iyisi Cortana. Onunda Android e de verileceği söyleniyor. Eğer böyle bir hataya düşmezlerse türkçe asistan da gelirse daha çok kişi tarafından tercih edilir duruma gelir
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bence telefonu kullanan kişinin teknolojiye yaklaşımı da bu konuda belirleyici oluyor. Eğer ben çok uygulama indirmiyorum. Telefonum hızlı ve akıcı olsun sağlam olsun diyen birisi olursa windows'tan da çok memnun kalacaktır. Uygulama kullanma alışkanlığına bağlı olarak değişecek bir durum. Uygulama konusunda bir atılım yaparlarsa şansları var. Sesli asistan konusunda da bence en iyisi Cortana. Onunda Android e de verileceği söyleniyor. Eğer böyle bir hataya düşmezlerse türkçe asistan da gelirse daha çok kişi tarafından tercih edilir duruma gelir

Merak etme, tüm uygulamaları andro ya vermek zorundalar, sebeb basit, Microsoft un amacı tüm andro cihazları win phone çevirebilmek, bu sebeble alt yapıyıda uygulamalarıda uyumlu yapıyorlar, win phone lar tam geliştiğinde seyreyle olayı, anrdo yazlımlarınıda çalıştırırlar artık, olayda biter, ios zaten pert olur, andro 2. win 1.

Şuan için değil ama, bu arada dediğin gibi uygulama vs. diye bakmayanlar için win telefonlar uygun elbette, bize gelmez, tabii şimdilik, bence Win en baba sistem olacak gibi...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı

Haklısınız ben de çok memnundum ama ne zaman Android uygulamalarıyla tanıştım, o an soğudum Windows işletim sisteminden. Uygulamaların kısıtlı olması bir yana Android de olan uygulamalar aynı isimde de olsa maalesef uygulama içeriğinde çok farklı. Umarım kısa zamanda pazarda güçlü bir rakip olurlar çünkü rekabet pazarın gelişimine katkıda bulunur. Örneğin Siri Türkçe oldu şimdi s voice için de türkçe çalışmalarına başlamışlar. Rekabet olmasa bir çok gelişme için yıllarca bekleriz..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Androidin pazardaki birinciliği kolay kolay değiştirilemeyecek, WP ancak diğerlerinden biraz çalabilecek gibiydi, eğer ki nokia adı değişmeseydi, nokia'yı değiştirdiler kendi bindikleri dalı kestiler gibi oldu. Zaten yavaş giden büyümelerini duraksattılar iyice.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı

Ne zaman akıllı telefonlar çıktı Nokia afalladı [emoji4]

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Nokia efsanesi bitmemeliydi. :)

Çoktan bitmişti, şimdi ne olur kestiremiyorum artık...

Ne zaman akıllı telefonlar çıktı Nokia afalladı [emoji4]

tüm modellerinin  3310 olduğunu anladı millet  :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Donanım tarafıyla düşünecek olursam, nokia halen çok kaliteli telefonlar yapıyor. Çoğunuzun kullandığı telefonlardan aşağı kalır yanı yok.

Yazılım tarafıyla düşünecek olursam WP halen çok kolay, kullanışlı. Android gibi soğuk ve sevimsiz değil.

Telefonun adının Microsoft olması her şeyi allak bullak etti. Kullanıcı kitlesini kaybedecek, çok zor toparlar artık.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı

Donanım tarafıyla düşünecek olursam, nokia halen çok kaliteli telefonlar yapıyor. Çoğunuzun kullandığı telefonlardan aşağı kalır yanı yok.

Yazılım tarafıyla düşünecek olursam WP halen çok kolay, kullanışlı. Android gibi soğuk ve sevimsiz değil.

Telefonun adının Microsoft olması her şeyi allak bullak etti. Kullanıcı kitlesini kaybedecek, çok zor toparlar artık.

Telefonun ismi değişti diye kaybetmez. Bende sizin gibi Android e karşı soğuk bakıyordum. Ama gerçekten Android i anlayana kadar sürdü bu [emoji4] donanım olarak bişey diyemeyiz ama sanırım telefon alanların büyük çoğunluğu sırf kasası sağlam diye telefon almıyor. Ben uzun bir süre Windows kullandım ve ha bugun ha yarın gelişecek derken 2 yıl geçti [emoji4] wp10u da araştırdıgım kadarıyla ses getirecek bir güncelleme olmayacak. Şu an en azından Android uygulamalarını mağazasına getirebilse müşteri kazanmada büyük bir adım atmış olur
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Telefonun ismi değişti diye kaybetmez. Bende sizin gibi Android e karşı soğuk bakıyordum. Ama gerçekten Android i anlayana kadar sürdü bu [emoji4] donanım olarak bişey diyemeyiz ama sanırım telefon alanların büyük çoğunluğu sırf kasası sağlam diye telefon almıyor. Ben uzun bir süre Windows kullandım ve ha bugun ha yarın gelişecek derken 2 yıl geçti [emoji4] wp10u da araştırdıgım kadarıyla ses getirecek bir güncelleme olmayacak. Şu an en azından Android uygulamalarını mağazasına getirebilse müşteri kazanmada büyük bir adım atmış olur

Uygulamaları katarsa olur, yoksa daha uzun seneler var bu windowsun, o zaman dek androya devam :)

andro soğuksa, at bir tema ısınsın ortam Selçuk bey :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Katılamayacağım :i-ih: Lumia Türkiye facebook sayfasında insanların tepkisi tamamen bu yönde. İnsanlar Lumia'yı Nokia olduğu için duygusal sebeplerle alıyordu, Microsoft'a kimsenin duygusal bir bağının olduğunu düşünmüyorum (ben de dahil) Nokia'yı seviyor olmam gerçekçi olmamı engelleyemiyor.

Uygulamaları katarsa olur, yoksa daha uzun seneler var bu windowsun, o zaman dek androya devam :)

andro soğuksa, at bir tema ısınsın ortam Selçuk bey :)

Uygulama vs. kurtarmaz bundan sonra, istediği kadar getirsin, zaten pek bir eksiği de kalmamıştı.

Genel yapısı bana soğuk geliyor menüleri görüntüsü fontları da sevimsiz, temayla falan olcak şeyler değil bunlar. :) Bakalım belki bir HTC ile fikrim değişebilir. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Katılamayacağım :i-ih: Lumia Türkiye facebook sayfasında insanların tepkisi tamamen bu yönde. İnsanlar Lumia'yı Nokia olduğu için duygusal sebeplerle alıyordu, Microsoft'a kimsenin duygusal bir bağının olduğunu düşünmüyorum (ben de dahil) Nokia'yı seviyor olmam gerçekçi olmamı engelleyemiyor.

Uygulama vs. kurtarmaz bundan sonra, istediği kadar getirsin, zaten pek bir eksiği de kalmamıştı.

Genel yapısı bana soğuk geliyor menüleri görüntüsü fontları da sevimsiz temayla falan olcak şeyler değil bunlar.

Olabilir ben zaten nokiyayı hiç sevmezdim, nokia olması beni ektra itiyordu....

menü-font herşeyi değişiyor, değişmeyen tek yanı görünmeyen yazılımı, windows farklı ama oda gıcık, pişene kadar o hooo ooooo... birazda zevk meselesi tabii, birazda firmaların yaptıkları etkiler var, mesele hTC nin sense i gibi, windowsta hiç birşey yok, tek başına gidiyor işte...

Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı

Genel yapısı bana soğuk geliyor menüleri görüntüsü fontları da sevimsiz, temayla falan olcak şeyler değil bunlar. :) Bakalım belki bir HTC ile fikrim değişebilir. :)

Note serisi ve Htc One 'ı inceleyin kararınız çabuk değişecek.. :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Note serisi ve Htc One 'ı inceleyin kararınız çabuk değişecek.. :good1:

O kadar parayı verdikten sonra değişmemesi mümkün değil ki :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı

O kadar parayı verdikten sonra değişmemesi mümkün değil ki :D

Nokia Lumia 2200den çıkmıştı piyasaya. O parayı versem bile fikrim yine değişirdi. 2200 TL'lik olmadıgını anlamış olmalılar ki 1500lere düşürdüler kısa zamanda...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...