Zafer Ayvacı 11 Nisan 2015 Paylaş 11 Nisan 2015 Şimdi olsa aynısını derim yav. Yanlış bisi yok. O zaman öyleydi desire c diye telefona 700 lira veriliyordu yani Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Nisan 2015 Paylaş 11 Nisan 2015 (düzenlendi) Arkadaşım Sony xperia Z2 aldı, şu an satılan telefonlar arasında bana en mantıklı gelen telefon budur. Bir çok özelliğiyle LG G3 e yakın olmasına rağmen şarjın gidişi ve kamera performansıyla çok çok önde. Z3 var, pil vs. süper alet fakat kamera için aynı şeyi söyleyemem, özellikle flaşlı çekimde rezil, onun dışında süper alet. Bismillah... Noluyo la. Yanlış bisi mi demişim [emoji14] Bittin sen, utan elindeki M8 den Yokluk zamanında Zamzung Jet almıştım, son zamzungum oldu, gerisini sen düşün artık 11 Nisan 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Nisan 2015 Paylaş 11 Nisan 2015 Z3 var, pil vs. süper alet fakat kamera için aynı şeyi söyleyemem, özellikle flaşlı çekimde rezil, onun dışında süper alet. [/img] Bendeki mükemmel çekiyor Ali Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 11 Nisan 2015 Paylaş 11 Nisan 2015 Allallaa.. valla çözemedim olayı ama neyse. M8'e laf yok... Gelmiş geçmiş en iyi android telefondur kendisi. İddia ediyorum arkadaş [emoji14] Bu arada geçen bi M9 kurcukladim. Adliyede bir vatandaş almış. Kurcuklamam 30 sn sürdü. [emoji14] M8+20mp kamera-ikinci kamera= M9. Özetle M7'si olana M8, M8'i olana da M10-11 falan öneririm. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Nisan 2015 Paylaş 11 Nisan 2015 (düzenlendi) Bendeki mükemmel çekiyor Ali süper oto modda gece flaş kullandığında fazla parlak biraz da bulanık çekmiyormu, alet z3 compact bu arada (gerçi z3 le aynı kamerası), manuel modda güzel sayılır, ama M7 ile kıyasladığımda şansı sıfır, o derece yani... 11 Nisan 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 11 Nisan 2015 Paylaş 11 Nisan 2015 Servet abi. Yol videolarindan eklesene bir tane. Titreşim önleyici şov yapmis resmen. Yağ gibi görüntü. Şu yolda giderken elinde tutup cektiklerinden Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Nisan 2015 Paylaş 11 Nisan 2015 Servet abi. Yol videolarindan eklesene bir tane. Titreşim önleyici şov yapmis resmen. Yağ gibi görüntü. Şu yolda giderken elinde tutup cektiklerinden z3 lemi çekmiş onu, yoksa meşhur kamerası ilemi? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 11 Nisan 2015 Paylaş 11 Nisan 2015 z3 lemi çekmiş onu, yoksa meşhur kamerası ilemi?Z3 compact. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Nisan 2015 Paylaş 11 Nisan 2015 (düzenlendi) Z3 compact. heee, videosu süper aletin,genel olarak güzel, hTC den sonra 2. sırada bence, birtek süper oto modda flaş acıkken iyi çekmiyor, m7 kaldırıp yere vurur, nerdeyse gündüz çekmiş sanıyırsun, z3 ise flas patlaması renk hatası vs. yapıyor, manuel de ise fena değil, belki güncelleme almıştır, bakamadım, hanım uzakta şuan gelince bakarım artık Pilide süper, hanımda tüm gün internet açık, kurcalar radyo dinler vs. 2 günden aşşağı gittiğini görmedim henüz 11 Nisan 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 11 Nisan 2015 Paylaş 11 Nisan 2015 Görüntü kalitesine bakmadım. Prof video kameralar gibi sabit görüntü vardı. Ois mi diyorlar nedir. Hayran kaldım. İnkar etmiyorum Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Nisan 2015 Paylaş 11 Nisan 2015 Görüntü kalitesine bakmadım. Prof video kameralar gibi sabit görüntü vardı. Ois mi diyorlar nedir. Hayran kaldım. İnkar etmiyorum Güzel canım, ama kamerasını abartmaya gerek yok, fena değil, zaten sıkıntılı olduğunu yazıyorlar, 20 mp ama işte... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 Ali, flaşlı otomatik veya manuel fark etmiyor, çok çok iyi fotoğraf çekimi. Zafer, video pc de. Yüklerim bir ara Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 Sony ile m7 farkı ( servetin telefonu ile erdemin telefonu) Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 İkiside aynı mesafeden flaşlı çekim htc hikaye Sony yanında Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 İkiside aynı mesafeden flaşlı çekim htc hikaye Sony yanında http://www.sanalpazar.com/urunalin__kywHtc-Sac-Sakal-Tras-Makinesi-Sarjli-Tras-Makinasi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 (düzenlendi) http://www.sanalpazar.com/urunalin__kywHtc-Sac-Sakal-Tras-Makinesi-Sarjli-Tras-Makinasi bırak bu numaraları mayk... İkiside aynı mesafeden flaşlı çekim htc hikaye Sony yanında Belkide bizimki sıkıntılı birde arkasında tempered cam var, bazı forumlarda flas ışığını kırıyor demişler, belkide ondan yapıyordur, çünki flaş olmadan gayet güzel, ha bu arada sony nin kamerası o kadarda iyi değil abartmayalım lens falan tamamda dslr deki ünü bunda yok, bunun dışında herşey güzel ama, bu arada bir htc de değil, üzgünüm, yakın ama değil al sana m7 ile çektim, resim daha parlak sebebide basit ezici şekilde açık ara tartışmasız daha güçlü flaşı olan m7 o mesafeden böyle çeker, z3 ün flaşı el feneri gibi, senin resimde bu sebeble böyle çıkmış, bu alet 4mp bu arada, loş ortam yada gece şansı sıfır, zaten flaşın gücüde çok zayıf, bu arada başka bir z3 normal ilede denedim değişen birşey yok ışık düştümü işi bitiyor, sony biraz daha çalışmalı bu konuda, ama tekrar yazayım, geri kalan şeylerde gayet güzel, ha birde ses olayı var, tabii su geçirmezlikte etkili ama ne ses kalitesi ne ses çıkışı seviyesi vs. konusunda m7 demode edişının uzaktan bile rakibi olamaz, üzgünüm, kullanmadıda demeyin inciğine kadar kurcaladım, kurcalıyorum, pil açısındada m7 yi döver bu z3. Bak tekrar yazayım, kamera okadar iyi değil, ses çıkış ve kalitesi vasat, onun dışında menüsü kullanımı pili tipi özellikleri kullanımı falan süper. Not: yan kapağı şarj için açıp duruyorsan sakın suya sokma, laçka oluyor, bu sebeble sürekli mayetik şarj kullanıyorum, gerçi suya soktuğumuz falan yok ama düşer birşey olur ayvayı yemesin sonra, zayıf noktalardan biriside bu kapak. 12 Nisan 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 Ali abi HTC ile ortaklığın varsa açıkla lütfen, söz bundan sonraki telefonum HTC olacak senin için Hiç toz kondurmuyosun ya. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 (düzenlendi) Ali abi HTC ile ortaklığın varsa açıkla lütfen, söz bundan sonraki telefonum HTC olacak senin için Hiç toz kondurmuyosun ya. Alet güzel, marka takintim yok, m7 ses tip olarak güzel yoksa 3 senelik alet elbette eskiyecek ama su an bile ayet iyiyse son sürüm andro kullanıyorsa bundan daha güzel tipi olan alet te yoksa ben ne yapayım, bu arada 3000 tl verilmez harbiden, saçmalık bu durumda çinlilerin cihazlarını almak daha iyi olur ayrıca alayindanda iyiler, yakında Htc yi de gecer bu adamlar, o zaman alırız, şimdi bunu satipta tonla para vermeye değecek hangi cihaz var, hiçbirinden geri kalmıyor alet, ben ne yapayım, adamlar yapmış, bu arada Htc almazsam ya Sony alırım yada cinlilerden birini, mesela m9 ü sevmedim, tipsiz pahali ve vay be dedirtecek bir farki da yok, m7 den sonra yerinde saydı adamlar, sanırım Htc almam bir daha, al sana cevap, hep derim, ben en iyiyi kullanırım ( para yettikce) su an elimdeki yetiyor, yetmediginde duruma bakarız 12 Nisan 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 Manyetik şarjı bende kullanıyorum Ali. Sanırım senin Sony sorunlu 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 (düzenlendi) Manyetik şarjı bende kullanıyorum Ali. Sanırım senin Sony sorunlu Arkadaki korumadan olabilir, hanım dönsün bakacağım, soruna gelince, sanırım senin çektiğin hTC sorunlu, hem teknosa hem bimeks te kontrol ettim, m7 den zayıf, 20mp. ama sıkıntı nerdeyse anlamadım, tatminkar değil Servet aga, yinede hanım dönsün bakacağım, belki son yazılımla düzelmiştir, yoksa alet çok güzel, ses çıkışını ve kalitesini beğenmiyorum ki bariz vasat, onun dışında Z3 compact güzel alet birtek flaşlı çekimde sıkıntı var, zaten gece çekimi bariz zayıf, çekmeye bile gerek yok, olmamış. Baya bir forum taradım, çıkan sonuç net, kamera gündüz güzel, gece ve flaşlı çekimde ise vasat, yapacak birşey yok, baktığım diğer telefonlarda aynıydı, z3 te z3 compact ta, yinede manuel moda alırsan fena değil, ama tekrar yazıyorum, gece loş yada flaşlı çekimde harbiden vasat alet, 2 yanı kötü, ses kalitesiz ve zayıf, kamera gece kötü, bunun dışında bence gayet güzel, hanım biraz bozuluyor ama idare ediyoruz artık kamera gece çekimi için çözüm, ancak idare eder o kadar. iso 100 manuel mod 15mp. yaparsan yada iç mekan ve gece ise 8 mp ve gece moduna alıyorsun odak 5 noktada olacak flas kullanacaksan zaten hiç uğraşma, flaşsız idare ediyor... 12 Nisan 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 Ses evet berbat hem az hem kalitesiz. Ama kulaklık takılınca eq sayesinde çok iyi. Htc Erdemin. Bendeki one x de Sony gibi değildi. M7'yi birtek bugün gördüm. Yorum yapmayacağım daha fazla, sağlıklı bilgi olmaz Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 (düzenlendi) Ses evet berbat hem az hem kalitesiz. Ama kulaklık takılınca eq sayesinde çok iyi. Htc Erdemin. Bendeki one x de Sony gibi değildi. M7'yi birtek bugün gördüm. Yorum yapmayacağım daha fazla, sağlıklı bilgi olmaz Şunu yaparmısın, karanlık bir odada süper oto modda flaşı açıp 2-3m. mesafeden odadaki birşeyleri çek, birde manuel moda alıp çek, birde gece modunda, bunları buraya koyarmısın, tam emin olayım. One x in zaten şansı yok, kıyaslama bile Not: m7 ile ses konusunda deneme bile, dış sesi zaten daha iyi, kulaklıkta ise süper, m8 bile yanında zayıf, dikkat et m8 bile, m8 sadece ses şiddeti olarak daha iyi, kalite olarak düşük ses veriyor, Beast Audio olmaması kötü olmuş, bu vesile ile Zafer ede bir taş atayım bari 12 Nisan 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 (düzenlendi) Zifir karanlıkmı olsun? evet reca edeyim Benim cihaz serviste sifirlandi bir problemi yok hemen camur atmayin aheeyy Sony ile kamera kiyaslamasi yapilmaz. Bariz iyi adamlar her cihazlarinda. Hatta neredeyse iPhone kadar akici ve net cekiyor. Diger tüm cihazlarin kamerasi patatestir.net sen öyle san, nokia kadırır yere vurur, m7 gece duman eder, Sony telefonda kamera olarak zayıf, bilimsel gerçek ve net, üzgünüm. z1 z2 z3 alayı aynı... Aypon mu o zaten tırt, hem kamerasını Zony yapmıyormuydu onun 12 Nisan 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts