Hüseyin Kuvvet 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 ikinci el s3 mu yoksa general mobile mi ? acil cevaplarınızı bekliyorum.ikinci el s3un sarjı nasıldır ? telefonu alacağım yer abimin arkadaşı. sıkıntısız telefonmuştelefoncunun kendi kullandığı telefon bu arada.acil cevaplarını bekliyorum s3 : 700tlgm : 650.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Disko tabikide, zamzungu geçiniz 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 en kötü yeni batarya alırsın. Ama sıfır telefon almak daha mantıklı. Ha birde gm olursa 16 gblık alın. kafam o kadar karışık ki şimdi göynüm s3te ama işte gmde sıfır sonuçta Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 (düzenlendi) iPhone üzerine görünse de, anlam olarak tüm akıllı telefon kullanıcılarına çatır çatır laf sokan video He he hepsine laf sokmuş hakikaten kafam o kadar karışık ki şimdi göynüm s3te ama işte gmde sıfır sonuçta s3 alda esas kafa karışıklığı nasılmış gör aman diyim haaa ... 3 Aralık 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 He he hepsine laf sokmuş hakikaten s3 alda esas kafa karışıklığı nasılmış gör aman diyim haaa ... Abi sen neler diyorsun öyle gm'nin birde 16GBlığını alırsak s3 solda sıfır bırakır mı şimdi? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 (düzenlendi) Abi sen neler diyorsun öyle gm'nin birde 16GBlığını alırsak s3 solda sıfır bırakır mı şimdi? S3'ü performans açısından geçemez ama öyle değer bir fark yok. Gayet yeterli yani. Ben olsam herkeste olmayanı alırdım. Otobüse binmek istemiyorum artık herkeste s3,s4,note2 ve minileri. Ama gm alırsan gözün s3 te kalır benden söylemesi. Fiyatda yüksek gibi. Fiyatı kırarsan s3 al geç. Zaten Gm 16 gblık olmalı. 4 yetersiz. Hafıza kartıda olsa fark ortada. 3 Aralık 2013 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 s3 tıklamaktan kurtulsun önce, ne performansı sen disko al gerisini düşünme, sıkıldım artık, bende über moda geçerim dersende One al ardına bakma Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 s3 tıklamaktan kurtulsun önce, ne performansı sen disko al gerisini düşünme, sıkıldım artık, bende über moda geçerim dersende One al ardına bakma Abi 700 tlye one varsa bende alayım. S3'ün de tıklaması felan yok arkadaşlarım kullanıyor über memnunlar. Benide tırtsungu savunmak zorunda bıraktın ya abi. Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 birde aklıma s2 geldi.. temiz 500-550TLye s2 alınır mı ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 birde aklıma s2 geldi.. temiz 500-550TLye s2 alınır mı ? bi cevaplasaydınız keşke Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 550tl'ye garantisiz ürün alacağıma, 650TL'ye sıfır ürün alırım. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 bi cevaplasaydınız keşke GM Discovery varken o telefonlar alınmaz. O fiyata ikinci el bir haftalık, hatta 25 lira daha koyup sıfır disco alınır. S2 efsane telefon ama disco 4 çekirdek ve daha büyük ekranı ile (üstelik 4.3 güncellemeside aldı sanırım) F/P oranında çığır açtı. Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 550tl'ye garantisiz ürün alacağıma, 650TL'ye sıfır ürün alırım. hayır garantili bulamayız mı ? GM Discovery varken o telefonlar alınmaz. O fiyata ikinci el bir haftalık, hatta 25 lira daha koyup sıfır disco alınır. S2 efsane telefon ama disco 4 çekirdek ve daha büyük ekranı ile (üstelik 4.3 güncellemeside aldı sanırım) F/P oranında çığır açtı. GMyede içim hiç sinmiyor abi nedense ya Şimdi 700TL limit var aklımda da s3 , s2 , GM var .. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 s2'nin üretimi duralı bayağı olmuş olmalı... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 hayır garantili bulamayız mı ? GMyede içim hiç sinmiyor abi nedense ya Şimdi 700TL limit var aklımda da s3 , s2 , GM var .. 700 lira bütçe ile GM en mantıklı seçim gibi görünüyor.Telefon güzel ya, çevremde alanların telefonlarını inceledim gayet kaliteli ve kibar bir telefon.Bence alışırsın Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 hayır garantili bulamayız mı ? GMyede içim hiç sinmiyor abi nedense ya Şimdi 700TL limit var aklımda da s3 , s2 , GM var .. Sıfır gm al. Eskisi gibi değil telefon. Ama tanıdık bildik 2.el s3 bulursan temiz oda alınır. Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 700 lira bütçe ile GM en mantıklı seçim gibi görünüyor.Telefon güzel ya, çevremde alanların telefonlarını inceledim gayet kaliteli ve kibar bir telefon.Bence alışırsın abi benim çevremde de baya kullanan var inceledimde yani o kadar ama işte Sıfır gm al. Eskisi gibi değil telefon. Ama tanıdık bildik 2.el s3 bulursan temiz oda alınır. bende onu diyorum tanıdık telefoncu var o temiz s2 ayarlayabilirse alınır değil mi abi? garantili, kasa falan düzgün bir şekilde en fazlada 550 veririm s2e.. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 S2 artık eski teknoloji. Ona verilecek para en fazla 400 lira. Ha işe yarar mı yarar çok güzel telefon. Ön yargılarını yık artık al disco. Ben note 2 yi satıyorum. Satarsam 2. el disco alıcam. 400-500 arası sıfır gibileri var. Disco piyasayı alt üst etti. Aynı özellikli telefonlar 1200 lira civarında iken bu 600 civarında. Fiyatı artan tek telefon sanırım. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Neredeyse ford değil "disco"clubtr olacak, sen hala alayım mı almayayım mı diye düşünüyorsun... Patlat gitsin... :D Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 (düzenlendi) Akıllı telefondan beklentilerim:-ekran kaliteli olmalı -takılma, donma yapmayan, -basit oyunları kaldıran -kamerası iyi olmalı -arayüzü açık renkli olan -s3 kadar büyük ama note 2 kadar büyük olmayan -Köşeli dış görünüş (iphone 4s gibi)-renk tercihlerim : beyaz-gri-işlemcisi en az çift çekirdekli, -ram'i en az 1 gb olmalı TAVSİYELERİNİZİ BEKLERİM 13 Aralık 2013 tarihinde Mehmet Eren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Akıllı telefondan beklentilerim: -ekran kaliteli olmalı -takılma, donma yapmayan, -basit oyunları kaldıran -kamerası iyi olmalı -arayüzü açık renkli olan -s3 kadar büyük ama note 2 kadar büyük olmayan -Köşeli dış görünüş (iphone 4s gibi) -renk tercihlerim : beyaz-gri -işlemcisi en az çift çekirdekli, -ram'i en az 1 gb olmalı TAVSİYELERİNİZİ BEKLERİM http://m.gsmarena.com/huawei_ascend_p6-5467.php 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Beyaz renkli bir LG optimus 4x hd aldım. Fiyatına göre güzel telefon(900tl). Kutu içeriği de zengin. Artıları eksileri: +ekran çok kaliteli, canlı parlak, 4.7" +dış dizaynı gayet şık yakışıklı cihaz +kullanıcı arayüzü teması vs çok güzel, pratik +4 çekirdekli işlemcisi 1 gb rami gayet yeterli ve hızlı -işlemcisi eski tip oldugundan biraz çabuk ısınıyor (fakat bu teknik olarak zararsızmış) -kamerası çok da iyi değil (yazılımıyla alakalı deniyor, ileride güncellenebilir ) -şarjı bataryası için bkz. benzinli mk2 2.0 glx mondeo ile şehir için kullanım Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Artık bende android dünyasına girmiş bulunuyorum :)Cok akilliymis hakkaten bu telefon Yorum bağlantısı
Önder Kuru 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Artık bende android dünyasına girmiş bulunuyorum :)Cok akilliymis hakkaten bu telefon Hangi telefon? Yorum bağlantısı
Recommended Posts