İçeriğe Yönlendir

Akıllı Cep Telefonu Önerileri

Misafir

Recommended Posts

Onur Demir
54 dakika önce, Mert Yeldan yazdı:

Çok para zaten rakamlar. Bilemedim şimdi

Distribütör garantisi olmasa, garantiyi hepsiburada verenden alınmaz mı?

birde plus u var bu p10 un, 6gb ram ve kamera 1.8f.  P10 2.2f canımı sıkarmı bu durum ?

19 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı:

apple SE 1700 liralarda. alınabilir android takıntısı yok ise.

Hocam öneri için teşekkürler. 

Eski iosçuyum İpad 2017 var çok memnunum. Ama şirketin verdiği 5S var(yakında 6S gelicek) inan çok kullanışsız geliyor. Tablette ipad rakipsiz ancak telefonda android daha iyi geliyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

F1.8 tabiki daha iyidir ama işte bütçe senin yanlış yönlendirip pişman olmanı istemem. Ciddi rakamlara çıkıyorsun o rakamlara alternatif çok.
Eşimde p10 var memnunuz. Şimdiye kadar bir takılma donma abuk sabuk bir şey ile karışılalmadık.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Huawei mate 10 serisi çok güzel görünüyor ancak fiyatları çok pahalı. Bunlara alternatif olarak honor view 10 daha ucuz ve alınabilir seviyede. 

Honor view 10 için video izlerken şöyle bir şey gördüm. Bu parmak izinin ekrana gömülü olması ve ekranın alt tarafının da  boş bırakılmadan kullanılması için öncü bir işlem midir yokda sadece parmak izi sensörünün yeriyle alakalı bir durum mu?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

mate 10 pro, şuan en iyi kameraya sahip deniyor, fiyat uçuk, dolara göre inip çıkıyor, yılbaşından sonra ne olur acep, kararsız kalmış durumdayım ...

Yorum bağlantısı
Azad Mirzade

Hanıma Xiaomi Red Mi Note 4 aldım 4gb ram 64 gb hafıza 970 TL

Benim Samsung Note 3 ten daha iyi, akış performans vs süper ötesi, bu fiyata böyle bir telefon beklemiyordum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
15 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

mate 10 pro, şuan en iyi kameraya sahip deniyor, fiyat uçuk, dolara göre inip çıkıyor, yılbaşından sonra ne olur acep, kararsız kalmış durumdayım ...

Mate 10 pro daha şık ama düz mate 10 daha mantıklı. Ekran 16:9 olması daha iyi. 18:9 oran resmen uzatılmış ekran gibi. Hem uygulamaların tamamı neredeyse 16:9 için yapılmış durumda.

Mate 10 çözünürlük değeri 1440x2560. İstersen fhd al, istersen böyle kalsın. Ancak yüksek çözünürlük nedeniyle pil daha çabuk bitiyor.

Mate 10 parmak izi sensörü önde. Bende G8 var ve parmak izi arkada. Elde kullanırken parmak izinin yeri çok iyi ancak telefon masada dururken açmak için mutlaka elime almam gerekiyor ancak mate 10'da parmak izi önde olduğu için telefonu masadan kaldırmaya gerek kalmıyor. 

Mate 10 serisinde hoşuma giden ön iyi özellik telefonu pc gibi kullanabilmek. Bunun için sadece bir kablo lazım. Sonrasında telefonun kendisi de touch-pad görevi yapıyor. Gelen arama olduğunda yarıda kesilmiyor. 

Ama bence yine de pahalı telefonlar. Hemen hemen aynı özelliklere sahip (kamerada leica yok, ois yok, telefon pc olmuyor) honor view 10 var. Ocakta çıkacak. Onu takip ediyorum. Ama mate 10 aklımı çelmiyor değil.

Bu arada benim parmak izi soruma cevap gelmedi, bilen birileri yok mu acaba.

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Honor da parmak izi sensorunu gizlemisler anladigim kadariyla. Yani öncü olmaktan cok tasarim icin yapilmis gibi geldi bana. Camin altinda gorunmemesini saglamalilar. Sanirim bir uretici gerceklestirmis su anda bunu.

Bu arada esimde mate 9 var. Telefon cok iyi ama şu barnak sensoru önde olsa daha iyi olurdu. Hadi olmadi diyelim, en azindan ekran cift tiklama ile uyanabilmeliydi. Gerci baska yollardan aktiflestirilebiliyormus galiba. Ver telefonu bişi denicem diyorum. Yok kalsin boyle, ne olur ne olmaz diyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Önde olmasının da arkada olmasının da avantajı var. Arkada olması "yeri iyi olduğu" sürece çok kullanışlı. Dediğim gibi tek sıkıntısı telefon masada iken açmak için ya eline alacaksın ya da şifre/şekil gireceksin. Gerçi mate 10 serisinde yüz tanıma da var. 

1 dakika önce, Eren Gökmen yazdı:

@Mahmut Yıldız bu arada ben videoda parmak sensorunu gizlenmis gibi gordum ama fotograflarda gizli degil. Siz neden sordunuz ki?

Gizlenmiş olarak yapılmadı diye biliyordum, yapan ilk firma huawei mi diye merak ettim. Siz yapan bir firma var diyorsunuz. 

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Masada yada araç tutucu da olanca arka sıkıntı, önde iyidir parmak izi okuyucu.

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen
11 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı:

Önde olmasının da arkada olmasının da avantajı var. Arkada olması "yeri iyi olduğu" sürece çok kullanışlı. Dediğim gibi tek sıkıntısı telefon masada iken açmak için ya eline alacaksın ya da şifre/şekil gireceksin. Gerçi mate 10 serisinde yüz tanıma da var. 

Gizlenmiş olarak yapılmadı diye biliyordum, yapan ilk firma huawei mi diye merak ettim. Siz yapan bir firma var diyorsunuz. 

Vivo yapmis ama su anda prototipmis. Yakinda cikar piyasaya. https://m.donanimhaber.com/Parmak-izi-okuyucusu-ekrana-entegre-Vivo-Xplay-7-ortaya-cikti--94749

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Honor da parmak izi sensorunu gizlemisler anladigim kadariyla. Yani öncü olmaktan cok tasarim icin yapilmis gibi geldi bana. Camin altinda gorunmemesini saglamalilar. Sanirim bir uretici gerceklestirmis su anda bunu.
Bu arada esimde mate 9 var. Telefon cok iyi ama şu barnak sensoru önde olsa daha iyi olurdu. Hadi olmadi diyelim, en azindan ekran cift tiklama ile uyanabilmeliydi. Gerci baska yollardan aktiflestirilebiliyormus galiba. Ver telefonu bişi denicem diyorum. Yok kalsin boyle, ne olur ne olmaz diyor [emoji4]

Çift tık uyanma var ayarlarda ama nerede hatırlamadım.
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen
1 saat önce, Mert Yeldan yazdı:

Mate9 da yok. 

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
3 saat önce, Mert Yeldan yazdı:

Parmak izi tanımlı ise yanında şifre ya da şekil de istiyor. İşte çift tıkla ekranı uyandırınca giriş için şifre ya da şekil girmen şart. En azından benim G8 böyle. 

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Simdi baktim da wave unlock diye bir program var. Root olmadan yakinlik sensorunu kullanarak ekrani uyandirabiliyor. 

Uyandiktan sonra kilidi acmak icin tabiki sifre sekil veya parmak izi gerekiyor. Yukledik bakalim...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
Hanıma Xiaomi Red Mi Note 4 aldım 4gb ram 64 gb hafıza 970 TL

Benim Samsung Note 3 ten daha iyi, akış performans vs süper ötesi, bu fiyata böyle bir telefon beklemiyordum.

Efsane telefondur / Efsane markadır.

Android ten nefret ederim bi Apple sever olarak ama mecbur kalsam bu cihazı alırdım.

3-4 gün önce hatta yakın bir arkadaşıma aldık hepsiburada com dan böyle bir kalite yok.

Benim Iphone 7 ile yan yana koyunca valla 7 ezik kaldı öyle diyim [emoji4]

Kasa / hız / netlik benden 10 puan aldı.

1c6bab2fb8a6490b1dd064fc1e271af8.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Mate 10 pro ya kitenmiş gibiyim, başka üst düzey alet pek yok gibi, kamerada millet hepsinden iyi ponpon x ten bile iyi diyorlar, fiyat dolara göre inip çıkıyor yılbaşından sonra vergi falan artarmi acep, bilgisi olan varmı millet....

Yorum bağlantısı
Azad Mirzade
On 30.12.2017 at 10:12, Olgu Erhan yazdı:

Efsane telefondur / Efsane markadır.

Android ten nefret ederim bi Apple sever olarak ama mecbur kalsam bu cihazı alırdım.

3-4 gün önce hatta yakın bir arkadaşıma aldık hepsiburada com dan böyle bir kalite yok.

Benim Iphone 7 ile yan yana koyunca valla 7 ezik kaldı öyle diyim emoji4.png

Kasa / hız / netlik benden 10 puan aldı.

1c6bab2fb8a6490b1dd064fc1e271af8.jpg

valla hanım kamerasını sevmedi

ben pek kamera kullanmam hatta hiç kullanmam tam bana göre telefon :)

64gb olanını 970 e aldım ama kvk garantili değildi, paralel garantiliydi :)

gerçi ilk gün sorun çıkmayınca daha da çıkmıyor.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Biraz daha arttırıp mı A1 alsaydıniz çift kamera ile iş görürdü. Daha iyisi için mi note 3 çok iyi kamera olarak.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Mate 10 pro inceledim. Ve gördüm ki, ram kapasitesi artıkça yatış modunda tüketim de artıyor. Kamera ve ekran efsane olmuş. Gece çekimi epey dağıtır ortalığı

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
2 saat önce, Servet Aydın yazdı:

Mate 10 pro inceledim. Ve gördüm ki, ram kapasitesi artıkça yatış modunda tüketim de artıyor. Kamera ve ekran efsane olmuş. Gece çekimi epey dağıtır ortalığı

bakmaz olaydım, pek zalim makina

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Az daha gazlayın da Ali abi alsın, incelesin de biz de bakalım. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...