İçeriğe Yönlendir

Akıllı Cep Telefonu Önerileri

Misafir

Recommended Posts

Servet Aydın
Asus zenfone3 552kl ve samsung c5 pro arasında kaldım. Fp ürünü olarak fena gelmedi bana. Kamerasının iyi olması ilk şartlardan. Kafaya takılanlar c5 pro samsung türkiye tarafından gelmiyor hepsi ithalatçı garantili. Asus servis ve aksesuar sıkıntısı olabilir mi?
Ve tabi 2000 lirayı geçmeyen başka ürün tavsiyeleriniz varsa alabilirim? 
Htc 10 alın.
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Bir saat önce, Servet Aydın yazdı:
6 saat önce, Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı:
Asus zenfone3 552kl ve samsung c5 pro arasında kaldım. Fp ürünü olarak fena gelmedi bana. Kamerasının iyi olması ilk şartlardan. Kafaya takılanlar c5 pro samsung türkiye tarafından gelmiyor hepsi ithalatçı garantili. Asus servis ve aksesuar sıkıntısı olabilir mi?

Htc 10 alın.

diyosun :)   peki 11 mi 10 mu :rolleyes: (şifreli sordum çaktırma)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Bir saat önce, Servet Aydın yazdı:

11 gereksiz pahalı. 10 çift ois kamera ile slr gibi

8 desek oda dev gibi, aslında daha iyi, iyi derken çok detaylı ama işte... 10 un ekran gıcık ....  birazda böyle takılalım o zaman, sıkıldım artık alayı aynı, yurtdışı 10 yapayımmı acep..

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
2 saat önce, Servet Aydın yazdı:
8 saat önce, Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı:

Htc 10 alın.

2000 yolliim

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
1 saat önce, Servet Aydın yazdı:

10'un ekranında ne var gıcık olan ? Gayet başarılı cihaz her hai ile

üstteki sensör bölümü kötü, o kısım olmamış, ama gözardı edilebilir..

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

ayıca note 8 de listedede, daha iyi parlak ve canlı ekrana sahip ayrıca kamerasıda aynı, çift ois li deli gibi, fonksiyonellik olarak kıyas götürmez derecede kullanıcıya sunduğu şeylerde ilerde, üstelik-yüz-parnak-şifre ve iris (en güvenlisi bence) taramasıda var çok hızlı, fakat zamzung olması ve tipi biraz düşündürüyor...

x ip67 note ise ip68 bu arada...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
On 27.08.2017 at 12:29, M.Fatih Yüce yazdı:

Denize telefonla atlayınca (mayonun cebinde unutmuşum) GM 4G rahmetli oldu. 3 günlük araştırmalarım neticesinde 1000 tl civarında en mantıklı seçim Huawei P9 lite oldu.10 gündür kullanıyorum parasına göre çok iyi bir telefon.

Abi eşimde lite var 2017 değil ama.1 yıldır kullanıyor. Hiç ama hiç takılma olmadı. Çok stabil kamerası harika. Şayet hata yapıp Androide geçersem geçeceğim tek marka HUAWEİ.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce
2 saat önce, Mehmet Kaya yazdı:

Abi eşimde lite var 2017 değil ama.1 yıldır kullanıyor. Hiç ama hiç takılma olmadı. Çok stabil kamerası harika. Şayet hata yapıp Androide geçersem geçeceğim tek marka HUAWEİ.

Son 60 senedir ocağımıza incir ağacı dikmekten başka bir iş yapmayan bir ülkenin ürünlerini kullanmayın kullandırtmayın. Zaten mecburen yazılımlarını kullanıyoruz bari cihazlarını almamaya özen göstermek lazım :) Sendeki telefon ile Hanım'daki telefon arasında ( yeni modellerinde ) fiyat olarak 5  kat fark var ama kullanımda o kadar fark varmı?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
üstteki sensör bölümü kötü, o kısım olmamış, ama gözardı edilebilir..
Küçük kulağı olanlar düşünsün :)
2000 yolliim
Elden teslim ederim
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

X için yorumlar gelmeye başladıkça soğumada başladı bende, ekrana tilt oldum, gözüme batıyor resmen, aceleyle piyasaya sürmüşler gibi, o üst kısım nedir eyyy elma, arka kamerada tipsiz ve çıkık,  zaten sistemi halen istediğim seviyede değil, o kadar para verceğime  çinli bir telefon alsam çok daha iyi olacak sanırım, nasılsa geri kalan yönü yok, kapalı kutu alıp bir haftada sıkılıp satmaktansa bu daha iyi olacak sanırım, neyse dur bakalım biraz zaman geçsin hele, tipini gözardı ettirecek şeyleri varmı görelim...

bu arada hanıma huyev p9 layt alacaktım pek beğenmedi, gittim zamzunk A7 2017 aldım, onu beğendi, kullanımda bir hata bulamadım, arayüz s8 gibi sanırım, cihaz güzel, sağlam, ekren güzel kamera güzel, toz su falanda geçirmiyor ve pili baya iyi, hem hızlı şarjı var hemde yoğun internet kullanımı ile 2 gün gidiyor hanıma, zony z3 compact tan sonra çok sevdim dedi, önemli olanda sevmesiydi zaten, şimdi sıra bende, ne alsam acebaa :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
9 saat önce, Mehmet Kaya yazdı:

doğru yola döneceksin demiştim, huvey le yolu görmüşsün, ana yola çıktığında görüşeceğiz seninle :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
4 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

doğru yola döneceksin demiştim, huvey le yolu görmüşsün, ana yola çıktığında görüşeceğiz seninle :p

Sen yazdığımı tam okumadın sanırım. HATA yapıp Androide geçersem ..... demişim.

10 saat önce, M.Fatih Yüce yazdı:

Son 60 senedir ocağımıza incir ağacı dikmekten başka bir iş yapmayan bir ülkenin ürünlerini kullanmayın kullandırtmayın. Zaten mecburen yazılımlarını kullanıyoruz bari cihazlarını almamaya özen göstermek lazım :) Sendeki telefon ile Hanım'daki telefon arasında ( yeni modellerinde ) fiyat olarak 5  kat fark var ama kullanımda o kadar fark varmı?

Abi Ben androidden nefret ettim. O yüzden İphone döndüm. Bilgisayarıda MAC Aldım ikisi gayet uyumlu ve başarılı. Bir de abi güvenlik diyorum. Şimdi birileri direk savunmaya geçsede işin içinde olduğum için neyin ne olduğunu İosa nasıl uygulama yüklendiğini Androide iki dakinada nasıl uygulama yüklendiğini gördüğüm için. Kim ne derse desin GÜVENLİK İos da çok daha iyi abi.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
23 dakika önce, Mehmet Kaya yazdı:

GÜVENLİK İos da çok daha iyi abi.

gagıldaki aramalar aynı fikirde olmuyor?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

güvenliği geçelim, yok öyle bir dünya, işleri varsa alırlar : bizim gibiler için sıkıntı yok, ne yapsınlar bizim verileri :D

hep derim yine deyim, al birini vur ötekineeeee :) kafanıza göre takılın beyler...

günümüzde ne merso eski merso nede reno eski reno,  dikkatinizi çekerim....

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
4 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı:

gagıldaki aramalar aynı fikirde olmuyor?

Vista Windowsun en iyi sürümü diyen birinin güvenlik hakkındaki bilgisini yorumlarını ve görüşlerini merak etmiyorum :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Güvenlik'ten neyi kast ediyorsunuz tam anlayamıyorum açıkçası.Ben 1985 yılından beri bilgisyar kullanırım. Son 10 yıl içindede bankaya özel durumlar haricinde hiç gitmem 2 yıldırda zaman zaman bazı işlemleri telefondan yapıyorum. Ama orjinal yazılım haricinde hiç bir işlem yapmam, oradan buradan program indirmem, şimdiye kadar virüs vs ile hiç bir ilgimde olmadı format atma ihtiyacı bile duymadım. Hala android riskli diyorsanız bunun mantıklı bir izahı olmalı. Eğer bir açık varsa bilelim ona göre tedbir alalım yada değişikliğe gidelim. Benim için windows 10 ne ise android ve ios'ta aynı şeyler. Efendi gibi kullanırsan sana faydalı olur, cılkını çıkartacak işler yaparsan zararlı olurlar. Benmi basit yada yanlış düşünüyorum? bilemiyorum :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
28 dakika önce, Mehmet Kaya yazdı:

Sen yazdığımı tam okumadın sanırım. HATA yapıp Androide geçersem ..... demişim.

yaparsın o hatayı, sonrada ya ben ne yanlış düşünmüşüm dersin, gün olaaa devran döne kardeş, her ikisinide kulllan birisi olarak diyorum bunu, bu işin ötesi yok artık, sınırıa dayandılar iyisi kötüsü yok, deme artık o kötü bu über, yok böyle bir dünya, ne demiş adam, kes ayponu ikiye, içinden zamzung çıkar, kankalar birbirini kollar, oyuna gelmeyin keyfinize bakın :) adam X demiş yanında koyduğu herşey samsungtan ve zaten olan şeyler, ha vardı zaten ama elma en iyisini yaptı dersen ne diyim sana, mutluluklar...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
3 dakika önce, M.Fatih Yüce yazdı:

mantıklı bir izahı olmalı

magazinsel izah bol vardır :D

5 dakika önce, Mehmet Kaya yazdı:

merak etmiyorum

araştırmacı olmak zor olabilir

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
14 dakika önce, M.Fatih Yüce yazdı:

Güvenlik'ten neyi kast ediyorsunuz tam anlayamıyorum açıkçası.Ben 1985 yılından beri bilgisyar kullanırım. Son 10 yıl içindede bankaya özel durumlar haricinde hiç gitmem 2 yıldırda zaman zaman bazı işlemleri telefondan yapıyorum. Ama orjinal yazılım haricinde hiç bir işlem yapmam, oradan buradan program indirmem, şimdiye kadar virüs vs ile hiç bir ilgimde olmadı format atma ihtiyacı bile duymadım. Hala android riskli diyorsanız bunun mantıklı bir izahı olmalı. Eğer bir açık varsa bilelim ona göre tedbir alalım yada değişikliğe gidelim. Benim için windows 10 ne ise android ve ios'ta aynı şeyler. Efendi gibi kullanırsan sana faydalı olur, cılkını çıkartacak işler yaparsan zararlı olurlar. Benmi basit yada yanlış düşünüyorum? bilemiyorum :)

doğrudur. android arayüzü biraz fazla esnek olduğundan hatalı konfigürasyon ve sonucunda virüs bulaşma olasılığı yüksektir. APK dosyasını yükleyebilirsiniz androidde. IOS da böyle birşey yoktur. mağaza dışı mümkün değildir. Mağaza içinde kontrol daha sıkıdır.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

jb olunca ma

20 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı:

doğrudur. android arayüzü biraz fazla esnek olduğundan hatalı konfigürasyon ve sonucunda virüs bulaşma olasılığı yüksektir. APK dosyasını yükleyebilirsiniz androidde. IOS da böyle birşey yoktur. mağaza dışı mümkün değildir. Mağaza içinde kontrol daha sıkıdır.

ios a nasıl yüklenmiyor, mağazadan almak zorunda değilizki,  jb li olana anında yüklersin, jb siz olan HipStore, tuthelper tarzı yerlerden .IPA uzantılı dosyayı yüklersin diye biliyorum, yanlışmıyım?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
4 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

jb olunca ma

ios a nasıl yüklenmiyor, mağazadan almak zorunda değilizki,  jb li olana anında yüklersin, jb siz olan HipStore, tuthelper tarzı yerlerden .IPA uzantılı dosyayı yüklersin diye biliyorum, yanlışmıyım.

jb ya da androidde root ile işimiz yok. sade vatandaşız.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...