İçeriğe Yönlendir

Akıllı Cep Telefonu Önerileri


Misafir

Recommended Posts

Selçuk Keleş

Evet. Bugün modellere baktık biraz Disco 2 beğendi. sanırım onu alacağım. 16gb disco netten alacağım. Paralel ithalat falan varmış. En garantili nasıl ve nereden alabilirim?

 

He iyi tercih. Lumia 630 da olabilirdi.

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

He iyi tercih. Lumia 630 da olabilirdi.

 

Hocam Disco bir zaman sonra şişecektir. Android malum zaman sonra hantallaşıyor. Sizin için kamera daha önemli ise Nokia Lumia modellerine yönelmenizde fayda var. Özellikle de 1GB ram olan modellerine.

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

İşletim sistemi andriod olacak. Teli eşim kullanacak çok fazla program falan kullanamz zaten.

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Bende discovery ve t50 arasında gidip geliyordum. t50'nin 13 mp kamerası cazip geliyordu ama arttırılabilir hafızası olmaması kötüydü. Disco 2'de de 13 mp varmış. muhtemelen yakın zamanda benim de tercihim disco 2 olacak.

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

disco 2 bulamadım. Ben de netten Disco 1 siparişi verdim. Hayırlısı bakalım

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mahmut Sayar

2,5-3 yıldır 4s kullanıyorum, garanti bitmeye yakın sarı leke sorunuyla sıfır cihaz verince Apple'a karşı sempatim artmıştı, tabi 2011 sonu ile günümüzün cihazları arasında dağlar kadar fark var o vakit 4s muazzamdı şimdi aynının ekranı 4.5" yapsınlar farkını verip yine 2-3 sene kullanırım fakat artık ekran küçük geliyor. iPhone 6'nın çıkmasını bekledim, beklediğime değmedi o fiyatın telefonu değil bana göre şimdi aklıma yatarsa 1500 civarı bir telefon alayım diyorum.

Maksimum 5", 120-130 gr civarı, bol internet kullanımı ve film izleme amaçlı (çalıştığım günler 4-5 saat kullanıyorum) şarzı çok yoğun kullanımda günü kurtaracak, kamerası normal standartlarda en önemlisi satış sonrası Apple kadar olmasa da teknik desteği sağlam olan bir telefon var mıdır?

Galaxy S4 inceledim niyeyse ısınamadım ardına onlarca model çıktı, S5 gözüme güzel geldi fiyat 2000 lira, LG g2 ve g3 avm dışında hiç elime almadım iyi diyorlar, HTC One güzel duruyor, Sony'ler büyük geliyor. Mutlaka detayları çoktur ama uzun uzun kullandığım tek android eşime ait Discovery ikisi gelecek dediler hiç bir yerde yok yorumlar 1 kadar iyi değil. Siz olsanız ne alırdınız?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Discovery Elite baktınız mı?

Ofisten bi arkadaşımız aldı, çoook memnun.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Gözüm kapalı Z1    Kamerasından performansına, yazılımına kadar çok başarılı.   Günümüzde kıyaslanacak sadece HTC ve Z2, Z3 var.

 

maxresdefault.jpg

 

xperia-Z1-hero-white-1240x840-f9b9916d16

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

EĞer maddi olarak sizi zorlamazsa kesinlikle Z2 derim. Geçen hafta eşime aldım ben de 5-6 aydır Z1 compact kullanıyorum, inanın çoğu telefonla kıyas bile edilmeyecek bir telefon. Z2 kamera olayında zaten çok çok iyi bence. 4K çekim mükemmel. İşlemci acayip hızlı, şarj , muadillerine göre çok daha iyi, görüntü performansı gayet iyi, PSP oyunlarını bile oynatabiliyor hem de HD kalitede.

Ben yaklaşık 10 yıldır hep sony kullandım hiç hayal kırıklığı yaşamadım.

Z2 paralel ithalat olanları 1600 TL civarında . Z1 ler ise 1300- 1400 bandında gidiyor...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Gözüm kapalı Z1    Kamerasından performansına, yazılımına kadar çok başarılı.   Günümüzde kıyaslanacak sadece HTC ve Z2, Z3 var.

 

 

 

 

İki arkadaşım aldı, ikisininki de su geçirdi :D

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Arkadaşım 20 günlük lg g3 aldı o fiyatlara 2. El güzel bulabilirsiniz

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Geveci

1aydır lg g3 kullanıyorum . Kişiselleştirme konusunda bence piyasanın en iyisi .

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

gLAGMN.jpg

9p57P8.jpg

 

üşenmedim fotoğrafını çektim :D  :D  discovery i tek geçerim. telefonla gün boyu oynarsanız günü çıkartır. oyun oynamazsanız 2 gün gidiyor. 4S den sonra bunu aldım ben. 32 gb da hafıza kartı ve kılıf aldım. ön kapakla arka kapak tek parça. uygun codec yükleyince mkv formatı dahil bir çok film i donmadan oynatıyor.ısınmıyor. 4gb dosyayı atması yaklaşık 5 dakika sürüyor. kapak kullanmayacaksanız dikkat edin bilmeyen insanlar s5 zannedebilir :D  :D  tavsiye ederim. bu paraya, çok iş görür:)

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

İki arkadaşım aldı, ikisininki de su geçirdi :D

 

:sandalye:

disco tek te bütçe yüksek.

 

para var ama huzur yok abi :D  ne alayım diye insanın aklı karışıyor :)

Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar

Discovery güzel telefon amenna lakin çevremde alıp da 1 sene içinde sıfır sorun yaşayan çok az. şarj soketi, donma vs bazı kronik sıkıntıları hep duyuyorum, bunu da geçtim çocuk 1 metreden telefonu düşürdü her telefon kırılabilir verdik servise 20 gün bekledik bayıldık 225 lirayı geldi telefon kullanmaya başladı eşim, bir telefon geldi ses gidiyor ama gelmiyor, kamera sürekli flu çekiyor, telefon titrediğinde ötüyor. Şimdi tekrar göndereceğiz 20 gün sonra ne gelecek meçhul. E Telpa Apple olamaz tabi ama sağlam özellikler de bozulunca itina olmadığına kanaat getirdim.

Eşime, abime ve kuzenime de GMD aldım yine olsa yine alırım ama benim kalite ve satış sonrası kriterime uymuyor. 700 lira az para değil bugün ilk defa akıllı telefon kullanacak biri için Discovery ideal olabilir, ben ayda 8-10 Gb paket artı evde wifi kullanıyorum. G2 G3'de ısınma ve şarj sorunu sorunu olduğu söyleniyor. Elite alacağıma Discovery alırım elite kaba kalitesiz telefon. Aslında telefona 1000 lira üstü vermek istemiyorum fakat minimum 3-4 sene telefon düşünmek istemiyorum. G2 mantıklı gelmeye başladı.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

lgg2 de kullanıyorum. ancak bir daha düşünmem. ...

disco 16gb da var. 2 misli ucuz bir telefon değil aksine gayet yeterli. Vestel venus disco üstü bir telefon bence inceleyin

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...