Misafir 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Hakikaten alınacak bir telefon yapmış GM. Fiyat/ Performans cihazı. hizlial.com tercih edilebilir gibi duruyor. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 (düzenlendi) Evet Bilal bey, konuyu biliyorsunuz zaten, Huawei'den sonra bu telefonu düşünür oldum, özellikleri ve boyutları S3 ile hemen hemen aynı. Alınabilitesi yüksek bir ürün. Bir de piyasada bulup görüp elleyebilsek (Klasik Türk tipi,görmeden-ellemeden almam ) 28 Ağustos 2013 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 shift delete de bir yorum okudum gerçekten güzel olduğunu söylüyor. Yanlız bu kullanıcının şansına ölü piksel varmış bir kaç sıkıntı yaşamış TELPA ile. Onun haricinde (Ha bir de kamerayı begenmemiş) özellik olarak F/P oranı çok iyi diollar. Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Bizim Mert galiba golddan aldı. Dün geldi telefon. Gold'un internet mağazasında bitmiş abi. Diğer türlüsü de burada yok. Biz aldık yarım saat sonra bitti Bir tane daha bulmam lazım Yoksa elimde ki General Mobile Discovery gidecek Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Bugün çalışırken gördüm telefonu.. Mert'in yorumu da şuydu, babamın S3'ten hızlı... 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Telefondan birkaç arkadaşım sordu nasıldır diye. Bulabilirseniz kaçırmayın dedim. Gerçekten kaçmaz. Mavisi çok güzel bence. Tasarım one x'e benziyor zaten. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Evet Bilal bey, konuyu bilyiorsunuz zaten, Huawei'den sonra bu telefonu düşünür oldum, özellikleri ve boyutlatı S3 ile hemen hemen aynı. Alınabilitesi yüksek bir ürün. Bir de piyasada bulup görüp elleyebilsek (Klasik Türk tipi,görmeden-ellemeden almam ) 1 adet sipariş verdim, 100 TL'de puan veriyor. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Nereden sipariş verdiniz, hangi karta 100 TL puan verdi? Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 hizlial.com'dan ön sipariş, World'e 100 TL puan veriyor. Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Sanırım ön sipariş veririz telefon 499 tlye gelir Telpa marketeeee gelmiş Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 (düzenlendi) http://www.telpamarket.com/Discovery,PR-1086.html 20 Ağustos 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Bu arada Turkcell internette bir geri sayım başlatmış. Tarihe tanıklık etmeye hazır mısınız diyor. 1 gün sonra açıklayacaklar. Muhtemelen şu yerli akıllı telefon Gebze geliyor. 500-600 arası fiyatı olur diyorlar. Bakalım o neye benzeyecek. Discovery ile çarpıştıririz. Türkiye'nin ilk yerli akıllı telefonu: Turkcell T40 TURKCELL T40 https://www.youtube.com/watch?v=-SRuNeTLCkU Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 10.85 mii discovery 7.5 mm Tırt çıktı bu. Discovery ile kıyaslayacaksak fiyatının en fazla 400 TL civarında olması şart. İnternette yazdığı gibi 550-600 TL civarında çıkarsa elde kalır. Discovery ile çarpışması kötü oldu. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Kazıkcell, neyini düşünüyorsunuzki zaten Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 Güzel girişim bence. Satış rekoru kırmasa da belli bir kesime rahatlıkla satar. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 Şimdi bu hizlial.com'dan ön siparişi verdik, Kasko yaptıramıyor muyuz? Yaptırsak işe yarıyor mu? Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 Yok ben kasko yaptirmadim kasko yaptirmak istersen cepkaskin sitesinde yapila biliniyo bilal abi Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Merhabalar, Vodafone cihaz kampanyasından iki adet telefon beğendim. Ancak aralarında seçim yapmakta zorlanıyorum. (Sony Xperia L vs. Samsung S4 mini) Kullananlar, tavsiyesi ve görüşleri olanlar var mı? Hangisi daha uygun? Bunun dışında max. 1.000 TL ye kadar tavsiye edeceğiniz başka modellere de açığım. Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 yakın zamanda s4 mini aldım. telefon güzel fakat benim gibi alo deyip bir iki mesaj atıyorsanız bu kadar para vermeye hatta akıllı telefon almaya gerek yok.pişmanım o kadar para verdiğime. lakin akıllı telefonda ısrar edenler için özellikle kamera farkıyla s4 mini bu fiyata alınabilecek en iyi telefon 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Fiyat olarak S4 mini biraz daha pahalı ancak Xperia L de oldukça yeni ve fiyatı uygun bir model. Birebir telefonculara gidip incelesem sanırım daha iyi olabilir. Bu arada kampanyadan almaktan vazgeçtim. En az 2 yıl kendilerine mecbur bırakıyorlar bu kampanyalarda operatörler. Fiyatta da çok bir indirim olmuyor. 100 TL gibi bir şey. Kızar yada sıkılırsanız zararlı çıkıyorsunuz Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Telefon ya peşin, yada kredi kartıyla taksitle alınır, operatör kampanyaları her şekilde kazıktır zaten. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Desire HD için en kısa zamanda Android 4 (ICS) güncellemesi gelecek. Net zaman belli değil. O yüzden alınabilecek en iyi telefonlardan birisi bu. Güle güle kullanın. Boyutları, tasarımı sizi memnun ediyorsa diğer kısımlarda sizi kesinlikle üzmeyecektir. Bir seneden fazla oldu kullanıyorum hala,çok şükür bugüne kadar bir sıkıntı olmadı.Kamerası kalitesi çok güzel hd çekim yapıyor. Android güncellemesi gelmedi maalesef hiç,aslında güncelleme alacakların içinde vardı,sonradan noldu bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Desire HD efsane modellerden. hTC'nin "neymiş ki la bu android bi bakalım" dediği modellerden. Yorum bağlantısı
Recommended Posts