Musa Özondel 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 iyi günler. 2006 model ghia c max arabamda esp var mı yok mu nasıl anlarım acaba. test modunda baktığımda ön gösterge panelinde esp simgesi ( kayan araba ) görünüyor. bu simge yeterlimi acaba? Yorum bağlantısı
Emin Sınar 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 iyi günler. 2006 model ghia c max arabamda esp var mı yok mu nasıl anlarım acaba. test modunda baktığımda ön gösterge panelinde esp simgesi ( kayan araba ) görünüyor. bu simge yeterlimi acaba? o simge varsa ESP vardır diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 ESP Off düğmeniz varmı? Ya da daha basit bir çözüm, 40-50 ile giderken, hafif tozlu bir zeminde ani sağ veya sol yapın. Varsa anlarsınız zaten, yoksa direksiyona sahip çıkın. 6 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 iyi günler. 2006 model ghia c max arabamda esp var mı yok mu nasıl anlarım acaba. test modunda baktığımda ön gösterge panelinde esp simgesi ( kayan araba ) görünüyor. bu simge yeterlimi acaba? test modunda değil, kontak modunda yanıp yanmadığı önemli. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 test modunda değil, kontak modunda yanıp yanmadığı önemli. +1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 Aracınızı çalıştırmak için kontağı açtığınızda kayan araba simgesi yanıyorsa vardır yoksa yoktur. Test modunda opsiyonel olan tüm donanımların ışığı vardır. İkinci yöntemde yol bilgisayarında ayarlarda ESP versa vardır yoksa yoktur. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 Arkadaşlar gerekeni yazmışlar zaten..Test modunda lambaların hepsi yanabilir.Ancak önemli olan araç çalışırken gerektiği durumda ışığın yanıp sönmesidir.Ayrıca menüye girince ESP açıp kapatabileceğiniz seçenek olmalı. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 Arka cam rezitans tuşunun altında esp tuşu olması lazım teybin sağ tarafında eger esp off tuşu varsa var esp niz Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 Arka cam rezitans tuşunun altında esp tuşu olması lazım teybin sağ tarafında eger esp off tuşu varsa var esp niz Bazı modeller tuşsuz olabiliyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 1. 2006 da tuş olması lazım 2. gösterge tek tiptir, benzinli C-max de diesel kızdırma buji yeri de vardır Yorum bağlantısı
Musa Özondel 24 Eylül 2012 Yazar Paylaş 24 Eylül 2012 cevaplar için tşk ederim arkadaşlar. kontak açarken o simge çıkmıyor. ayrıca arka cam rezitans tuşunun altında esp tuşu yok malesef. yolda test olayına gelince onu denemedim ve açıkçası denemeye çekiniyorum. arabayı alalı 3 ay oldu daha. mesajlardan anladığım kadarıyla esp yok benim arabada. 1 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 bende de 2005 focus 2 ghia var. sase numarasından ford uzantılı bi siteden sorgulattımda az elektirik stabile programı diye bi özellik yazıyor. ama dediğiniz tus yok araçta.ekranada dikkat etmedim ama sanki yok gibiydi.var mı yok mu anlayamadım. Yorum bağlantısı
Musa Özondel 20 Şubat 2014 Yazar Paylaş 20 Şubat 2014 valla teybin sağında simgesi olacak dediler. ve bende öyledir diye umuyorum. bazı arabaların o kısmında esp işareti var bazılarında yok. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 ESP düğmesinin olması sizi aldatmasın. ESP'si olmayan araçlarına ESP düğmesi sipariş edip takan arkadaşlar var bizim forumda 2 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 22 Şubat 2014 Paylaş 22 Şubat 2014 (düzenlendi) cevaplar için tşk ederim arkadaşlar. kontak açarken o simge çıkmıyor. ayrıca arka cam rezitans tuşunun altında esp tuşu yok malesef. yolda test olayına gelince onu denemedim ve açıkçası denemeye çekiniyorum. arabayı alalı 3 ay oldu daha. mesajlardan anladığım kadarıyla esp yok benim arabada. Simge yoksa ESP de yoktur. Aracımda ESP var ama şimdiye kadar devreye girdiğini görmedim, umarım da devreye girmesine neden olacak bir durumla karşılaşmam. Hem bunun için hem de kendim ve aracımdakilerin sağlığı için gerekli özeni gösteriyorum kullanırken. 22 Şubat 2014 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cem Karaca 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Aracınızı çalıştırmak için kontağı açtığınızda kayan araba simgesi yanıyorsa vardır yoksa yoktur. Test modunda opsiyonel olan tüm donanımların ışığı vardır. İkinci yöntemde yol bilgisayarında ayarlarda ESP versa vardır yoksa yoktur. Mrb murat bey bende bu konuda şüpheliyim menüde esp ile alakalı bişey yada esp off düğmesi yok ama arabayı çalıştırırken kayan araba lambası 1-2 saniye yanıp sönüyor bu konuda teknik bilginiz varmı ne dersiniz saygılar Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Mrb murat bey bende bu konuda şüpheliyim menüde esp ile alakalı bişey yada esp off düğmesi yok ama arabayı çalıştırırken kayan araba lambası 1-2 saniye yanıp sönüyor bu konuda teknik bilginiz varmı ne dersiniz saygılar Aracınızın yol bilgisayarına girin. Ayarların içinde Esp of simgesi çıkıyorsa Esp vardır. Ya da tavsiye etmemekle beraber göbeğe biraz sert girip hafif aracın kaymasına müsaade edin ışık yanıp sönerse esp vardır. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Ahmet Kiriş anlatmış biraz ama daha ayrıntılı deneyenler de vardı. Tecrübelerinden faydalanmak lazım. Yorum bağlantısı
Cem Karaca 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Aracınızın yol bilgisayarına girin. Ayarların içinde Esp of simgesi çıkıyorsa Esp vardır. Ya da tavsiye etmemekle beraber göbeğe biraz sert girip hafif aracın kaymasına müsaade edin ışık yanıp sönerse esp vardır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts