Sercan Eskin 23 Eylül 2012 Paylaş 23 Eylül 2012 Milli motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu, Portekiz yarışını ikinci sırada bitirerek Dünya Supersport Şampiyonası'nda 2012 sezonunun tamamlanmasına bir yarış kala şampiyonluğu garantiledi. Yaşadığı tüm zorluklara rağmen pes etmeyen milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun önlenemez yükselişi devam ediyor. Bu sezon yarışmalarda diskalifiye edilen, birinciliği elinden alınan, sol dizine platin takılan ve babaannesini kaybeden Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nda 3. şampiyonluğunu elde ederek adeta kaderine meydan okudu. Makus talihi bu sezonla sınırlı olmayan Sofuoğlu, 28 yıllık yaşamı boyunca çeşitli sıkıntılar yaşadı. Kaynak:ntvmsnbc 5 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 23 Eylül 2012 Paylaş 23 Eylül 2012 Sevdiğim takdir ettiğim bir sporcu İnşallah çok daha iyi yerlere gelir Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 23 Eylül 2012 Paylaş 23 Eylül 2012 Ahlaklı düzgün çocuk. Mevla daha güzel yerler nasip etsin. 2 Yorum bağlantısı
Baran Ekici 23 Eylül 2012 Paylaş 23 Eylül 2012 Helal olsun, tebrikler, başarılarının devamını diliyorum. Üstünde senelerdir karabulutlar gezinmesine rağmen yine şampiyon oldu, yine Şampiyon Yorum bağlantısı
Fahrettin Karakoç 23 Eylül 2012 Paylaş 23 Eylül 2012 Tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Yorum bağlantısı
Serkan Danış 23 Eylül 2012 Paylaş 23 Eylül 2012 Tebrikler Kenan'a daha bir çok dalda Türk olarak kendimizi göstermemiz gerekir... Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 23 Eylül 2012 Paylaş 23 Eylül 2012 Helal olsun. İnşallah tekeri hep düz basar. Bu sene de şampiyonluk için gaz açtı ve başardı. bu arada merak edenler için kafa atma girişiminde bulunup 1. olduğu yarışta 5.liğe geriletilmişti. videoda 39. saniyeden itibaren izlenebilir. muhtemelen geçmişte aralarında bir husumet vardı http://www.youtube.com/watch?v=iNeJXU4SNSI&feature=player_detailpage#t=37s Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 Tebrikler, umarım hak ettiği önem gösterilir kendisine Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 Sporcu kimliğinin yanı sıra,kişiliği ile de çok takdir ettiğim bir isim ve bir o kadar da yardım sever.kısacası sonradan görme değil,mevlam hep yanında olsun..... Yorum bağlantısı
Necati Dur 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 Helal Olsun. Allah (cc) yolunu açık etsin Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 Yakışır sana yakışır sana Moto gp yakışır sana Alemde teksin değişilmezsin Kenan sen bizim herşeyimizsin :bravo: Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 Son yarışında 4.olmuş yinede çok iyi bir derece derim.Gayet iyi gidiyor.Rabbim kazalardan korusun. :nazar: :nazar: Yorum bağlantısı
Recommended Posts