İçeriğe Yönlendir

Orjinal Resimlerle Hazırladığım Çanakkale Savaşları Sunusu

Halis Parlak

Recommended Posts

Halis Parlak
(düzenlendi)

http://youtu.be/2IVeNr9IGbk

Kağıthanede görev yaparken okul olarak 18 Mart 2009 Çanakkale Savaşı Şehitlerini Anma Günü törenini düzenlemiştik.Törende hazırlamış olduğum ve belki de şimdiye kadar hiç görmediğiniz çok özel ve orjinal resimler eşliğindeki sunuyu sizlerle paylaşmak istedim.Kızılırmak Ağıtı eşliğinde izlemenizi tavsiye ederim.Sununun orjinal hali Necmettin Özçelik'e ait olup ben tören programı gereği kısaltarak sunuyu tekrar düzenledim.Her izlediğinizde duygulanacağınızı umduğum sunuyu umarım beğenirsiniz.Sizler de indirip çocuklarınıza ve öğrencilerinize izletebilirsiniz.

Üzerinde yaşadığımız bu vatanı,düşmanın zulmünden kurtaran ve bizlere sunan aziz şehitlerimizin ruhları her daim şad olsun.Allah rahmet eylesin.

"Dur yolcu, bilmeden gelip bastığın,
Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın,
Bir vatan kalbinin attığı yerdir!!!"

N.Halil Onan

Not: Tören programının tamamını izlemek isteyen olursa CD yapıp gönderebilirim.

tarihinde Halis Parlak tarafından düzenlendi
  • Beğen 19
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hocam elinize sağlık. Çok kaliteli resimlerle yapılmış şu ana kadar inceledeğim en kaliteli resimlerle yapılmış sunu. Emeğinize sağlık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Hocam elinize sağlık. Çok kaliteli resimlerle yapılmış şu ana kadar inceledeğim en kaliteli resimlerle yapılmış sunu. Emeğinize sağlık.

+1918

Hocam elinize sağlık gerçekten.. :flowers:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Arkadaşlar umarım faydalı olmuştur.Zararlı bir yazılım değildir kesinlikle.

Mehmet Hocam orjinal sunu da ayrıntılı resimli anlatım ve burada olmayan resimler de var.Necmettin Bey,cidden çok değerli bir işe imza atmış ben sadece bir aracıyım sizlere ulaşması konusunda.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mehmet Ozyurek

Çok güzel hocam.. ellerine sağlık, hiç bir yerde görmediğimiz fotoğraflar..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Her Türk vatandaşının ve tüm insanlığın gezip kendince ders alması gereken Çanakkale'yi gezmek ve aziz şehitlerimizin ruhlarına dua etmek şükürler olsun ki bu yaz nasip oldu. Rabbim herkese nasip etsin, böyle özel bir konuya göstermiş olduğun ilgi ve alakayı bizlerlede paylaştığın içinde sonsuz şükranlarımı sunuyorum Halis hocam. Harika bir paylaşım, daha önce belkide görülmemiş muhteşem karelere bakarak gözyaşlarına sahip olmamak elde değil, emeğine sağlık hocam. Allah'a emanet olun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Hiç görmedim ben bu fotoğrafları, Alkışlıyorum seni Halis hocam..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

hazırlayan herkesten Allah razı olsun.

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Hocam resimlerdeki askerlerin (birkaç resimde işaretlemeler ve aynı askerler var) kim oldukları belli mi? Merak ettim.

Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Hocam resimlerdeki askerlerin (birkaç resimde işaretlemeler ve aynı askerler var) kim oldukları belli mi? Merak ettim.

Cenk Bey,kim olduklarıyla ilgili sununun orjinalinde de bir bilgi yok maalesef.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
  • 5 ay sonra...
Halis Parlak

sunu yu bulamadım.sanırım tarihi geçtiği için..kaçırdık :(

Dosya silinmişti ben de videosunu ekledim.Bilginize...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Halis Parlak

Hocam,elinize sağlık.

Rica ederim hocam.

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Elinize sağlık hocam.. :)

Lisedeyken bende yapmıştım böyle bir sunu.. Duygulanmamak elde değil..

Masaüstü bilgisayarımda bir çok orjinal Çanakkale Fotografları var ama kurtarılması lazım.. Açılmıyor malesef bilgisayar.. :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...