Halis Parlak 23 Eylül 2012 Paylaş 23 Eylül 2012 (düzenlendi) http://youtu.be/2IVeNr9IGbkKağıthanede görev yaparken okul olarak 18 Mart 2009 Çanakkale Savaşı Şehitlerini Anma Günü törenini düzenlemiştik.Törende hazırlamış olduğum ve belki de şimdiye kadar hiç görmediğiniz çok özel ve orjinal resimler eşliğindeki sunuyu sizlerle paylaşmak istedim.Kızılırmak Ağıtı eşliğinde izlemenizi tavsiye ederim.Sununun orjinal hali Necmettin Özçelik'e ait olup ben tören programı gereği kısaltarak sunuyu tekrar düzenledim.Her izlediğinizde duygulanacağınızı umduğum sunuyu umarım beğenirsiniz.Sizler de indirip çocuklarınıza ve öğrencilerinize izletebilirsiniz.Üzerinde yaşadığımız bu vatanı,düşmanın zulmünden kurtaran ve bizlere sunan aziz şehitlerimizin ruhları her daim şad olsun.Allah rahmet eylesin."Dur yolcu, bilmeden gelip bastığın,Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın,Bir vatan kalbinin attığı yerdir!!!"N.Halil OnanNot: Tören programının tamamını izlemek isteyen olursa CD yapıp gönderebilirim. 17 Mart 2014 tarihinde Halis Parlak tarafından düzenlendi 19 Yorum bağlantısı
Gündüz Can Yılmaz 23 Eylül 2012 Paylaş 23 Eylül 2012 İndirmeye başladım hocam teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan 23 Eylül 2012 Paylaş 23 Eylül 2012 Avast zararlı yazılım uyarısı verdi nedense. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 23 Eylül 2012 Paylaş 23 Eylül 2012 indirmeye başladım hocam ellerinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Eylül 2012 Paylaş 23 Eylül 2012 Hocam elinize sağlık. Çok kaliteli resimlerle yapılmış şu ana kadar inceledeğim en kaliteli resimlerle yapılmış sunu. Emeğinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 23 Eylül 2012 Paylaş 23 Eylül 2012 Hocam elinize sağlık. Çok kaliteli resimlerle yapılmış şu ana kadar inceledeğim en kaliteli resimlerle yapılmış sunu. Emeğinize sağlık. +1918 Hocam elinize sağlık gerçekten.. 2 Yorum bağlantısı
Halis Parlak 23 Eylül 2012 Yazar Paylaş 23 Eylül 2012 Hocam elinize sağlık. Çok kaliteli resimlerle yapılmış şu ana kadar inceledeğim en kaliteli resimlerle yapılmış sunu. Emeğinize sağlık. Arkadaşlar umarım faydalı olmuştur.Zararlı bir yazılım değildir kesinlikle. Mehmet Hocam orjinal sunu da ayrıntılı resimli anlatım ve burada olmayan resimler de var.Necmettin Bey,cidden çok değerli bir işe imza atmış ben sadece bir aracıyım sizlere ulaşması konusunda. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2012 Paylaş 11 Ekim 2012 Halis hocam emeğinize sağlık,çok güzel bir paylaşım olmuş. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 11 Ekim 2012 Paylaş 11 Ekim 2012 ellerine kollarına sağlık hocam. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ekim 2012 Paylaş 11 Ekim 2012 Çok güzel hocam.. ellerine sağlık, hiç bir yerde görmediğimiz fotoğraflar.. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Ekim 2012 Paylaş 11 Ekim 2012 Her Türk vatandaşının ve tüm insanlığın gezip kendince ders alması gereken Çanakkale'yi gezmek ve aziz şehitlerimizin ruhlarına dua etmek şükürler olsun ki bu yaz nasip oldu. Rabbim herkese nasip etsin, böyle özel bir konuya göstermiş olduğun ilgi ve alakayı bizlerlede paylaştığın içinde sonsuz şükranlarımı sunuyorum Halis hocam. Harika bir paylaşım, daha önce belkide görülmemiş muhteşem karelere bakarak gözyaşlarına sahip olmamak elde değil, emeğine sağlık hocam. Allah'a emanet olun. 2 Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Hiç görmedim ben bu fotoğrafları, Alkışlıyorum seni Halis hocam.. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 hazırlayan herkesten Allah razı olsun. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 Ekim 2012 Paylaş 16 Ekim 2012 Hocam resimlerdeki askerlerin (birkaç resimde işaretlemeler ve aynı askerler var) kim oldukları belli mi? Merak ettim. Yorum bağlantısı
Halis Parlak 20 Ekim 2012 Yazar Paylaş 20 Ekim 2012 Hocam resimlerdeki askerlerin (birkaç resimde işaretlemeler ve aynı askerler var) kim oldukları belli mi? Merak ettim. Cenk Bey,kim olduklarıyla ilgili sununun orjinalinde de bir bilgi yok maalesef. Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 sunu yu bulamadım.sanırım tarihi geçtiği için..kaçırdık Yorum bağlantısı
Halis Parlak 1 Haziran 2013 Yazar Paylaş 1 Haziran 2013 sunu yu bulamadım.sanırım tarihi geçtiği için..kaçırdık Dosya silinmişti ben de videosunu ekledim.Bilginize... 1 Yorum bağlantısı
Halis Parlak 14 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2013 Hocam,elinize sağlık. Rica ederim hocam. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 14 Temmuz 2013 Paylaş 14 Temmuz 2013 Elinize sağlık hocam.. Lisedeyken bende yapmıştım böyle bir sunu.. Duygulanmamak elde değil.. Masaüstü bilgisayarımda bir çok orjinal Çanakkale Fotografları var ama kurtarılması lazım.. Açılmıyor malesef bilgisayar.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts