Sani Gerşon 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 Yok mudur bir bilen? Mustafa'ya yazmanı öneririm Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 Abi maşallahı var arabanın güzel günlerde kullanman dileğiyle.. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 Ocak 2013 Yazar Paylaş 5 Ocak 2013 Mustafa'ya yazmanı öneririm Birisi benden önce yapmış ona sordum bakalım. Abi maşallahı var arabanın güzel günlerde kullanman dileğiyle.. Sağol Sami. :nazar: teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 Denizli'de cip görünümlü beyaz Fusion'u gördükten sonra sevmeye başlamıştım Fusionları. Bu aracında ondan eksiği yok gibi, kazasız belasız günlere umarım 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 18 Ocak 2013 Yazar Paylaş 18 Ocak 2013 Modifikasyonlarım devam ediyor..... Çakmaklık bozulmuştu bende şu ışıklı olanlardan aldım bir tane, ama ışıklı lafın gelişiymiş fark ettim, sonra çakmaklık modifiyesi yaptım. 3 Adet led bağladım, yeşil PC bölgeye doğru yönlendirdim. Bu modifikasyondan sonra test değerlerinde %12.8 artış sağladım, yakıt tüketiminde ise 100 km'de 0.98 lt düşüş oldu. 2 Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 18 Ocak 2013 Paylaş 18 Ocak 2013 Ne yaparsan beğenerek takip ediyoruz abi yine muhteşem bir iş çıkarmışsın 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak 2013 Paylaş 18 Ocak 2013 iç mekana yapılan değişimler nedense daha çok hoşuma gidiyor 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 18 Ocak 2013 Yazar Paylaş 18 Ocak 2013 Göz alıyor mu acep? Göz almıyor, zaten yanıyormu yanmıyor mu belli deiğil ben ışığın homojen olması için led koydum. iç mekana yapılan değişimler nedense daha çok hoşuma gidiyor Çünkü eğlenceli oluyor. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 18 Ocak 2013 Yazar Paylaş 18 Ocak 2013 ellerine sağlık Hüseyin. Sağol abi. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 19 Ocak 2013 Yazar Paylaş 19 Ocak 2013 Modifiyelerim tüm hızı ile devam ediyor. Şu iğrenç görüntüye bir bakın. 3M hediyesi alu görünümlü folyo vardı çok az miktar. Folyo uzmanlığımızı konuşturduk biraz. 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Ocak 2013 Paylaş 19 Ocak 2013 Sanki mat siyaha boyansalar daha iyi olmaz mıydı? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 19 Ocak 2013 Yazar Paylaş 19 Ocak 2013 Sanki mat siyaha boyansalar daha iyi olmaz mıydı? olmazdı sanırsam zaten siyah farkı anlamazdık, zira araçta ufak ufak mat krom boyalı yerler var. Ayrıca bu renk yakıt tasarrufu sağlıyormuş. 2 Yorum bağlantısı
Zafer Kopuk 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 Modifiyelerim tüm hızı ile devam ediyor. Hüseyin bey, resimdeki havalandırmalar yerinden nasıl sökülüyor? Ben denemiştim sökmeyi, çıkmamak için inat etmişti. Kırarım korkusuyla sökmeden bırakmıştım. Acaba bunları hasar vermeden sökmenin yolu nedir? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 20 Ocak 2013 Yazar Paylaş 20 Ocak 2013 Hüseyin bey, resimdeki havalandırmalar yerinden nasıl sökülüyor? Ben denemiştim sökmeyi, çıkmamak için inat etmişti. Kırarım korkusuyla sökmeden bırakmıştım. Acaba bunları hasar vermeden sökmenin yolu nedir? Kilit tarafı en üst kısmında bir nokta, iki eliniz ile kenarlara doğru tutarak çekin geliyor. Üst tarafı bir tornavida ile hafifçe kanırtabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Zafer Kopuk 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 (düzenlendi) Açıklamanız için teşekkür ederim. Bu arada yerlerine takılınca çok daha güzel görünmüşler... 20 Ocak 2013 tarihinde Zafer Kopuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 Fotoğraf her nekadar hesapmakinası ile çekilmiş olsada uygulama güzel olmuş 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 Ford yakında seni transfer edecek Hüseyin. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 20 Ocak 2013 Yazar Paylaş 20 Ocak 2013 Fotoğraf her nekadar hesapmakinası ile çekilmiş olsada uygulama güzel olmuş Ayfonunan çekmiştim. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Şimşek 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 Aslında havalandırmanın çevresinide karbon kaplayabilirsiniz yada kaplamayın aracın iç resimlerine bakınca her yeri cizgi cizgi görmeye başladım şaka biyana güzel olmuş aracınız tebrikler Birşey sormak istiyorum yaptığınız bagajdaki ses yalıtımı bi fark yarattımı ? ve bir fotorafta aracın koltuğunu ve kenarlardaki pilastik kasamıda sökmüşsünüz, döşemenin altınadamı yaptınız yalıtım ? yaptıysanız oda fark yarattımı birde kapılarda iç kısımdaki fitiller çift taraflımı fusionlar da? ses olayına çok takık bir insanımda Yorum bağlantısı
Recommended Posts